Кой тайно не обича лошото момче? Мъжът Овен е много добър в това да бъде много лош, което го прави доста популярен и привлекателен за дамите.

Тази интерпретация се отнася за мъже от Зодия Овен и Асцендент Овен. Изчислете своята натална карта, за да научите дали вие сте сред тях.

овен

Следете актуалния Хороскоп за Овен и

 

Mесечния хороскоп в аванс за Овен

 

ТИ СИ ОВЕН? ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Страстна или игрива, любовта е преди всичко битка за завоевания за мъжа Овен. Управляван от Марс, бога на войната, той подхожда към любовта като към сражение. Когато избере да води любовна война, мъжът Овен обикновено я печели. Отличителните му оръжия са самоуверената убийствена усмивка, залпове от директни комплименти и онази неустоима аура на опасност, която излъчва.

Символизиран от рогатия овен, мъжът Овен е импулсивен и упорит – истинска природна стихия! Той има вътрешната сила да се изправи срещу цялата вселена и, честно казано, вероятно ще спечели. Всъщност никой не иска да разсърди Овена – неговата жизненост, напор и агресия в крайна сметка ще изтощят и най-устойчивите.

мъж Овен

Да разбираме мъжете Овен

Нетърпелив да види началото на всеки нов ден, той винаги ще бъде първият, който ще пробие път към новата земя, дори ако трябва да разбива стените с глава Харизматично олицетворение на лидерските умения, мъжът Овен не се страхува да изследва неизвестното. Той е динамо от енергия и магнетизъм и ще бъде предводителят на своите хора, независимо дали са приятели, семейство или колеги.

Споровете са норма на общуване за мъжа Овен, така че не се разстройвайте прекалено, ако редовно ви увлича в тях. Оживените дискусии и директните сблъсъци в кръчмата по обикновени или напрегнати теми представляват неговата идея за добро прекарване. Ще ви бъде трудно да имате последната дума във всеки спор с мъж Овен, така че най-добрият подход е от самото начало да решите дали сте съгласни или не сте.

Изпълненият с енергия мъж Овен винаги е готов за предизвикателство и битка както в личния, така и в професионалния си живот. Нови задачи или загубени каузи – дайте ги насам и този човек ще ги атакува с несравним ентусиазъм.

Търпението обаче не е негова добродетел и той бързо се отегчава от всеки проект, който се движи твърде бавно и с лекота го зарязва.

Асцендент Овен (Aries) – Характеристики в наталната карта. Комбинации с 12те зодии

Овенът търси перфектната половинка

Той вярва в идеалната любов и перфектния партньор и ще чака, докато ги намери. А когато открие идеалната си половинка, той се влюбва веднага и не приема НЕ за отговор, без значение колко недостъпна е целта му. Тръпката от преследването е това, което пали Овена и никое предизвикателство никога не е недостижимо за него. Всъщност, колкото по-трудно е изпитанието, толкова по-мощно се разширяват ноздрите му в очакване. В крайна сметка най-добрите му победи са над равностоен или по-добре екипиран опонент.

ВИЖ СВОЯТА СЪВМЕСТИМОСТ С ПАРТНЬОР ОВЕН

Мъжът Овен като любовник

Ако имате мъж Овен за любовник, очаквайте страст и фойерверки в спалнята! Чувствен и ненаситен, той е взискателен любовник, с високо либидо, а да си с него, се оказва голямо приключение. Сексуален и нахакан, Овенът ще ви отведе до нови еротични висоти – само се уверете, че и двамата сте способни да поддържате и разгорите първоначалната огнена искра

Страстта на Овена, макар и брилянтна, може да изгори твърде интензивно и твърде бързо, оставяйки за много кратък период само пепел от очакванията ви. Не е трудно да привлечете вниманието на мъжа Овен – но истинското предизвикателство е да задържите този напращял от енергия мъж.

Когато вече сте го уловили и сте се обвързали, ще откриете, че под командващия, нахакан външен вид мъжът Овен е изненадващо чувствителен. Тогава и воюването приключва, и компромисът идва по-лесно за него – стига и двете страни да си дават еднаква свобода на действие. Пак ще има прехвърчане на искри и високо напрежение, както при всички огнени знаци, но това може само да послужи за поддържане на връзката жива.

Зодия Овен | Aries 21.03. – 20.04. в Наталната карта

Мъжът Овен е ентусиаст, но верен във връзките си

Няма да намерите толкова страстен партньор като мъжа Овен. Нито някой толкова приключенски настроен и готов да изпробва неизследваните води. Най-важното предупреждение към бъдещите му партньори е: мъжът Овен се нуждае от някой, който поделя и отговаря на романтичния му ентусиазъм и ще му стане скучно, ако не го държите в постоянна готовност да ви се доказва. Мъжът Овен се наслаждава на преследването, така че не го улеснявайте твърде много.

Този тип мъже имат уникалната способност да се справят със скръбта и раздялата по-бързо от другите и тази способност да продължи напред след неуспешно ухажване или връзка го прави да изглежда дистанциран или дори безчувствен.

В добро или в лошо, през ада и в дълбоките води, мъжът Овен приема сериозно поетия ангажимент и уважава своята дума и дадената клетва, затова обичайно е лоялен и предан партньор.

Жената Овен – харизматичен лидер с детска душа и огнен нрав

Съвместимост на Овен с другите знаци

Идеалните партньори за мъжа Овен са достатъчно силни и неотстъпчиви, колкото е и той и умеят да борят огъня му със собствения си плам и са достатъчно смели, за да се изправят срещу него. Затова – на ниво разбирателство и подобност – той обикновено се счита за най-съвместим с огнените Лъв и Стрелец и с въздушните Близнаци и Водолей..

В любовната сфера обаче той има нужда от някой, който може да разбере вътрешната му чувствителност и който ще го подкрепя във всички нови начинания, които започва. Едни от най-бурните и интересни романси са между Овена и знаците на Венера – Везни и Телец. Телецът дава стабилност и довършва започнатото, а Везната като въздушен знак разгаря още повече марсовия огън.

Тук описваме съвместимостта само между зодиите или асцендентите. Но при синастрията или партньорската астрология има много повече фактори за съвместимост. Поръчайте своя личен хороскоп за съвместимост тук: Хороскопа за Партньорска съвместимост / Синастрия

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните