Как се променя характерът на хората от зодия Стрелец, в зависимост от техния Асцендент? Вижте 12-те комбинации зодия – асцендент в наталната карта.

Следете актуалния Месечен хороскоп за Рак

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НАТАЛЕН И ГОДИШЕН ХОРОСКОП

Зодия Рак и Асцендент Овен

Външно са активни, дори напористи, но вътрешно са чувствителни и раними. Много са самоуверени и трудно можете да ги убедите в нещо след като вече са си съставили позиция. Но самите те внезапно могат да я сменят. Често са капризни и дори тиранични в прищевките си. Но са способни да създават устойчивост и да се посветят на даден проект с цената на големи жертви.

Зодия Рак и Асцендент Телец

Сдържани в общуването, меки външно и податливи на влияние, но при по-близко познанство ще разберете, че са много директни. Обичат да се учат и да обучават. В семейството сис а лидери, а в работатата – старателни и акуратни. Мъжете са изключително грижовни и привързани към децата. Жените са по-контактни и обичат светския живот.

Рак ЗодияЗодия Рак и Асцендент Близнаци

Приятни в общуването, много енергично реагират на думите на събеседника си. Чувствителни са, поради което често о в компания се чувстват неуверено. Стават по-уверени, когато имате нужда от тяхната помощ или съвет. С голяма охота помагат и умеят да намират точните думи за утеха. Притежават доста добри жизнени сили, но могат да се разболеят буквално от силните си емоционални преживявания или от самата нехармонична атмосфера.

Зодия Рак и Асцендент Рак

Много приятни в общуването хора. Жените са активни и обаятелни, а мъжете – по-сдържани. Може да създават впечатление на неуверени, но това не е така. Външно подхождат меко и без да се налагат, но винаги упорито следват своите цели, проявяват инат дори. Когато срещнат съпротивление, може лесно да отстъпят, но при първа възможност отново се задвижват в желаната посока. Силно привързани към семейството.

Какво означава “Асцендент”? Каква е разликата със Зодия?

Зодия Рак и Асцендент Лъв

Домошари, обичам семейството и особено много деца. Заети са преди всичко със своите собствени дела и интереси, които често са малко необичайни. Към останалия свят проявяват слаб интерес. Могат много дълго време да прекарат в своето собствено пространство почти без да излизат във външния свят.

Зодия Рак и Асцендент Дева

Изразено мечтателни по природа – за тях често казват, че не са от този свят. Не обичат да се опълчват на всякакви препятствия – в сложни житейски ситуации предпочитат да се оттеглят на спокойствие.

Мъжът Рак – кавалер от старата школа с деликатна природа

Зодия Рак и Асцендент Везни

Интелектуално са активни и търсят възможност да се изявят в работата, като се стремят да постигнат и уютни условия на труд. Желаят стабилност и спокойствие в живота. Но високата им чувствителност и емоционалност – стигащи понякога до лабилност – не позволяват да постигнат баланс. В работата си внасят въображение и естетика, заради което и са ценени най-много.

Зодия Рак и Асцендент Скорпион

Романтични и мечтателни, но в същото време и много дейни. Упорито се занимават със своите дела, при това, често достигат големи успехи. Притежават ярка фантазия, винаги могат да предложат някаква нова идея. Техният вътрешен живот е особено интензивен, емоциите са дълбоки и сякаш нямат изтощение. Когато претърпят поражение в личния си живот, преживяват дълбока криза, но като феникс се възраждат след това за нов живот.

Жената Рак и нейните неподозирани дълбочини от емоции и чувственост

Зодия Рак и Асцендент Стрелец

Съчетават чувствителност и дълбока емоционалност с особено силно чувство за собствено достойнство. Могат да постигнат много в живота си, ако намерят своето призвание и житейска цел. Много са привързани към семейството си, но също така се стремят и към професионален растеж. Особено за жените е много трудно да се разкъсват между домакинството и службата.

Зодия Рак и Асцендент Козирог

Добри, сърдечни партньори в брака, приятелството и работата. Имат неголям кръг от приятели, но са верни. В работата ги ценят заради отговорното им отношение. В близките си връзки са много чувствителни и лесно се засягат. Ако усетят напрежение, се отдръпват встрани и затварят.

Изчисляване на Асцендент в наталната карта

Зодия Рак и Асцендент Водолей

Бързо и лесно се увличат, но същевременно са много сериозни, грижовни и работливи. Периодично се разсейват и отплесват по нещо и забравят за задълженията си, но след това наваксват за нула време. Притежават добър усет за бъдещето и често се оказват надскочили времето си. С децата общуват с уважение като с равни.

Зодия Рак и Асцендент Риби

Чувствителни и привързани към дома и семейството. Склонни са да разчитат на партньора си за практичните неща, но винаги го поддържат емоционално и помагат със съвети, базирани на интуицията си. Притежват творчески потенциал. Способни са дълбоко да се увлекат и потопят в някаква сфера и да и посветят цялото си време. Забележителната им интуиция им помага успешно да се занимават с ясновидство или визуални изкуства.

Още за знака Рак

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните