Венера в Близнаци няколко месеца твърдеше, че „Разнообразието е солта на живота“. Но сега, с преминаването й в Рак, вкусът й се обръща и тя се интересува повече от хляба, а не толкова от подправките. Венера в знака Рак е грижовна, защитаваща и подпомагаща съхранението на живота, предпазлива и плодовита.

Венера ще премине през знака Рак между 17 юли и 11 август 2022г.

Под това влияние ще изразяваме своите чувства  чрез преданост, внимание и загриженост. Може да преживеем повече емоционални върхове и спадове, дължащо се на повишената ни чувствителност и впечатлителност.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Когато Венера транзитира през Рак

Венера в РакПовече чувствителност и отдаденост

Ще бъдем по-нежни, сантиментални, привързани и посветени на любимите си, а любовта ни ще е дълбока и изцяло отдадена на един човек. Ще се интересуваме повече от чувствата на любимите си, отколкото от техните думи. Ще жадуваме повече ласки и ако се чувстваме не застрашени, ще дадем най-доброто от себе си.

Сантименталност и спомени

Спомените и старите връзки ще излязат на преден план, познатите и солидни отношения ще са по-привлекателни. Страхът ни от отхвърляне е изострен и в резултат, ще разкриваме сърцата си по-внимателно.

Избираме сигурното

Изобщо, под това влияние ще сме склонни да „играем на сигурно“ в емоционален план. Обичта и вярността стават водещи и ни осигуряват вътрешна стабилност. Ще бъдем напълно посветени на своите партньори и ще търсим същoто в замяна.

Много любов не е на хубаво

Но достигайки до крайност, може да станем обсебващи, манипулативни и задушаващи.  Сега ще се чувстваме по-застрашени, ако любимите ни демонстрират безличие, стремеж към прекалена независимост или хладна дистанция, а причинената  емоционална болка много по-трудно ще се забравя.

Избираме познатото

Съчувствието, копнежът да пуснем корени и предпочитанието към нещата, които са издържали теста на времето – това са други отличителни белези на този период. Те ще се отразят не само на романтичните ни преживявания, но и на социалните контакти, решенията на финансови въпроси, вкусовете и ценностите ни.

Децата, които ще се родят през този период, ще са интуитивни, романтични, нежни, предани, с развит майчински инстинкт. Те по-бавно, но силно и трайно, ще се привързват емоционално. И още за всички, които са родени под венера в Рак:

Венера в Рак в Наталния Хороскоп

Любовта на хората с Венера в Рак е най-пълноценна, когато е отдадена и предвидима. Тези хора са чувствителни в любовта, дори ако техният слънчев знак е по-игрив и общителен като Близнаци или Лъв. Може дори да кажете, че когато става дума за любов, те не мислят за себе си изобщо. Но имат какво да дадат – сигурност, комфорт и грижа.

Любовта е грижа

Мъжете и жените с Венера в Рак показват любовта си като се грижат за вас. Обръщат повече внимание на чувствата ви, отколкото на думите ви и ви наблюдават внимателно. Те искат безопасна, солидна връзка. Могат да бъдат малко капризни като дълго мълчат или се нацупват, за да привлекат вниманието на половинката си. Отблъсква ги всичко безлично и прекалената рационалност ги оставя студени.

Приемат любовта сериозно

Те не се страхуват от емоционални конфликти – дори ако имат Слънце в Близнаци и изглеждат повърхностни в други области на живота. Но винаги се притесняват, че ще останат сами. Ако сте ги наранили, трудно ще забравят. От време на време ще се оттеглят в себе си и може да бъде трудно да ги достигнете. Тогава имат нужда да подхранят себе си.

Как да ги направите щастливи?

За да задоволите хората с Венера в Рак е нужно ласка, гушкане и сантименталност. Важна е за тях привързаността към семейството и дома. Помогнете им да се чувстват уверени с вас – когато се страхуват да не бъдат отхвърлени, те могат да прибегнат до някои провокативни стъпки, за да разберат колко са обичани. Направете всичко възможно, за да ги накарате да се чувстват обгрижвани и ще бъдете възнаградени с търпелив, надежден и любящ партньор.

Как биха се представили?

„Аз съм едно обикновено момче/момиче. Изградих солидна житейска основа, където се чувствам удобно и комфортно. Обичлив и грижовен съм. Ще остана до теб. Идеалната ми среща се състои в добро хапване и да се сгушим след това един до друг.“

Спестовни стопани

Хората с Венера в Рак обикновено спестяват за черни дни и могат да бъдат доста разумни с парите си. Най-много ще харчат за семейството и близките си приятели, както и за строежа на домовете си. Те са привлечени от изкуство, което е традиционно, сантиментално и романтично.

Още за знака Рак

Богинята на любовта Венера в Хороскопа Синастрия

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните