Венера в знака Рак е грижовна, защитаваща и подпомагаща съхранението на живота, предпазлива и плодовита.

Любовта на хората с Венера в Рак е най-пълноценна, когато е отдадена и предвидима. Тези хора са чувствителни в любовта, дори ако техният слънчев знак е по-игрив и общителен като Близнаци или Лъв.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НАТАЛЕН И ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Качества на хората с Венера в Рак в Наталния Хороскоп

Венера в Рак

Мъжете и жените с Венера в Рак показват любовта си като се грижат за вас. Може дори да кажете, че когато става дума за любов, тези хора не мислят за себе си изобщо. Но имат какво да дадат – сигурност, комфорт и грижа.

Любовта е грижа

Обръщат повече внимание на чувствата ви, отколкото на думите ви и ви наблюдават внимателно. Те искат безопасна, солидна връзка. Могат да бъдат малко капризни като дълго мълчат или се нацупват, за да привлекат вниманието на половинката си. Отблъсква ги всичко безлично и прекалената рационалност ги оставя студени.

Приемат любовта сериозно

Те не се страхуват от емоционални конфликти – дори ако имат Слънце в Близнаци и изглеждат повърхностни в други области на живота. Но винаги се притесняват, че ще останат сами. Ако сте ги наранили, трудно ще забравят. От време на време ще се оттеглят в себе си и може да бъде трудно да ги достигнете. Тогава имат нужда да подхранят себе си.

Как да ги направите щастливи?

За да задоволите хората с Венера в Рак е нужно ласка, гушкане и сантименталност. Важна е за тях привързаността към семейството и дома. Помогнете им да се чувстват уверени с вас – когато се страхуват да не бъдат отхвърлени, те могат да прибегнат до някои провокативни стъпки, за да разберат колко са обичани. Направете всичко възможно, за да ги накарате да се чувстват обгрижвани и ще бъдете възнаградени с търпелив, надежден и любящ партньор.

Как биха се представили?

„Аз съм едно обикновено момче/момиче. Изградих солидна житейска основа, където се чувствам удобно и комфортно. Обичлив и грижовен съм. Ще остана до теб. Идеалната ми среща се състои в добро хапване и да се сгушим след това един до друг.”

Спестовни стопани

Хората с Венера в Рак обикновено спестяват за черни дни и могат да бъдат доста разумни с парите си. Най-много ще харчат за семейството и близките си приятели, както и за строежа на домовете си. Те са привлечени от изкуство, което е традиционно, сантиментално и романтично.

Още за знака Рак

Богинята на любовта Венера в Хороскопа Синастрия

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните