Знакът Рак се управлява от Луната и затова настроенията на жената Рак нарастват и намаляват като лунния цикъл. Като течащата вода, тя може да бъде както сокойна, така и буйна. Тази жена притежава енергията на приливите от помитащи емоции и може да бъде инатлива или отстъпчива, яростна и послушна – понякога всичко това едновременно.

Тази интерпретация се отнася за жени от Зодия Рак и Асцендент Рак. Изчислете своята натална карта, за да научите дали вие сте сред тях.

Следете актуалния Хороскоп за Рак

 

и Mесечния хорoскоп в аванс за Рак.

 

 

ТИ СИ РАК? ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Това е най-малко отличаващият се знак от зодиака и ще ви бъде трудно да забележите жена Рак сред тълпата – Рак изглеждат като най-типичните представители на дадена група. Тази жена има силна воля и е упорита, но понякога може да бъде резервирана, да се отдръпне и затвори в собствената си черупка, ако бъде обезпокоена или провокирана.

Жената Рак е чувствителна – много чувствителна! – но не само към своите нужди, но и към нуждите на околните, което я прави една от най-симпатичните и грижовни жени в Зодиака. Ако я критикувате, тя обичайно ще го приеме лично, а всяка обида дълго няма да бъде забравена!

Това е първият воден знак на зодиака. Управлява се от Луната, което дарява представителите му с необичайна интуиция и въображение. Тази жена е състрадателна и чувствителна към другите около себе си.. Тя е дълбоко интуитивна и когато каже, че има предчувствие за нещо или за някого, си струва да обърнете внимание. Тя няма да знае причината, но вероятно ще се окаже права рано или късно. По същия начин нейният безпогрешен инстинкт ще й подскаже веднага дали на някого може да се вярва. Тук не става въпрос за рационална оценка или субективно отсъждане – само за дълбоки инстинкти и усещания, кото нямат общо с разума.

Жена Рак

Жената Рак в любовта

Бавно, живейте бавно, както казват италианците. За всяка жена Рак романтиката е неразделна част от любовта – подаръците, цветята и любовните бележки, които формират традиционния процес на ухажване и спечелване на любимата, са от съществено значение за нея. Жената Рак се влюбва бавно и отказва да бъде припирана. Веднъж покорена обаче, тя е предана и загрижена любима. Тя е лесно ранима обаче, затова партньорът й трябва да бъде тактичен и емпатичен.

На Раците им отнема време да се научат да се доверяват на друг. Те са срамежливи и резервирани, когато става дума за сърдечни неща. Когато са влюбени, са много търпеливи и ще устоят на всяко предизвикателство за каузата на истинската любов.

Жената Рак притежава голям капацитет да обича и е изключително лоялен партньор. С правилния човек тя ще захвърли предпазливостта си и ще го въвлече в повече приключения, отколкото смятате за възможни.

Жената Рак в личните връзки

Жената Рак има добър инстинкт да избира кой ѝ подхожда най-добре във връзките. Нейната представа за перфектен партньор е някой, който обича гушкането заедно на дивана и гледането на домашно кино с чаша вино.

Относно обвързването, нищо не описва тази жена по-добре от пословицата „домът е там, където е сърцето“. Семейството и приятелите са с висок приоритет за нея и нейният дом е мястото, където се чувства най-сигурна.

Жената Рак наистина ще оцени, когато нейният любим реши да я поглези, вероятно защото тя самата се грижи толкова много за другите в живота си. Майка и домакиня по природа, жената Рак е тази, която се отдава напълно в своите взаимоотношения. Понякога може да пожелае повече равенство, но с любов приема ролята да дава.

Сигурността и верността са най-важните аспекти на връзките ѝ. Дълбока и бурна като морето, тя може да бъде и спокойният залив, нежният плаж, винаги готова да помогне и да подхрани тези, когото обича.

Връзките с жените Рак обикновено са стабилни и сигурни, но понякога може да има колебания в настроението. Жената Рак много лесно изразява своите емоции – бързо се разплаква, както от радост, така и от тъга. Обича сълзливите филми, но когато някой в ​​беда и потърси нейната помощ, тя ще бъде здрава като скала.

Въпреки, че често се трогва до сълзи, г-жа Рак също обича да се смее и има прекрасно чувство за хумор. Тя се забавлява от абсурдното и смехът й е заразителен – трудно е да не се разсмеете, след като тя е започнала.

Мъжът Рак – кавалер от старата школа с деликатна природа

Сексуалността на жената Рак

За жената Рак сексът е бавен, чувствен танц. Първо тя трябва да осъществи емоционална връзка с партньора си. Ще ви се довери да я водите и ако направите правилните стъпки, ще се включи в страстното танго. Нейната скрита пищност и отзивчивост може да ви изненадат, ако сте забравили, че тихите води текат най-дълбоко. Тя обича етапа на съблазняването и чувствените фантазии. Харесва ѝ да правят любов с нея и е нетърпелива да учи. Сексът винаги е съчетан с изразяване на любов и срещите в любовния будоар на жената Рак винаги са капка чисто удоволствие.

Съвместимост на Рак с другите знаци

Рак обикновено се смята за най-съвместим с другите водни знаци Риби и Скорпион, както и със земните Дева и Телец.Но това за хармонични съчетания, идеални за приятелства, без много страст. Привличане на противоположностите можем да имаме с Козирог – класическа комбинация, при която мъжът Козирог прави кариера докато жената Рак се грижи за дома и децата. Заради принципите на Прогресиите, много силни връзки се реализират и със съседните знаци Близнаци и Лъв.

ВИЖ СВОЯТА СЪВМЕСТИМОСТ С ПАРТНЬОР РАК

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните