Ракът е четвъртият знак на зодиака. Той се свързва с подсъзнанието, инстинктите, умението да чувстваме и да се грижим.

През 2024-та Слънцето ще преминава през Рак от 20 юни 23:51 ч. до 22 юли 10:44 ч.

Слънцето преминава през знака Рак всяка година между 20/22 юни и 22 юли. Под влиянието на Слънце в Рак сме склонни да се вглеждаме в себе си, повече да се изолираме и да обръщаме специално внимание на самозащитата си. Занимават ни темите, свързани с нашите семейства, домове и всичко, което ни кара да се чувстваме безопасно и сигурно.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НАТАЛЕН И ГОДИШЕН ХОРОСКОП

Обезпечаването на любими проекти и грижата за нашите близки хора е на фокус. Емоциите са по-дълбоки и сме по-чувствителни към цикъла на Луната.

Луната в астрологията означава и детството – затова под знака Рак, може да не искаме да пораснем, да отворим очи и да се сблъскаме с отговорности или с външния свят. Трябва да внимаваме да не попаднем под зависимост от обстоятелства и хора, без които през останалото време бихме се справили по-добре и сами.

Като цяло, това е стабилен и благоприятен период за разпознаване и задоволяване на нашите нужди от комфорт, безопасност и близост. Сега сме по-склонни сме да създаваме силни емоционални връзки и да защитаваме любимите си хора.

Хората, родени между 22 юни и 22 юли са от Зодия Рак:

Зодия Рак | Cancer 22.06. – 22.07. в Наталната карта

Още за знака Рак

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните