Положението на Марс в зодиакален знак показва качествата и вида на физическата ни природа, нашите първични, “мъжки” инстинкти, сексуалност, воля за успехи и мотивация за действие. Марс в Рак е много слаб и затова се проявява нетипично.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НАТАЛЕН И ГОДИШЕН ХОРОСКОП

Лични качества при Марс в Рак в Наталната карта

Тези хора трябва да се чувстват сигурни, за да действат и обичайно избягват директни конфронтации. Техните енергийни нива са променливи и често изглеждат доста бавни и мудни.

Мотивирани от емоции

Хората с Марс в Рак се подтикват към действие чрез своите емоции и затова за околните изглеждат подвластни на настроенията си. При тях дори сексуалното влечение обичайно е силно обвързано с емоционална нужда.

Постоянство и упоритост

Тези хора обичайно се съпротивляват на промените. Тяхната сила е в тяхната упоритост. Чувстват се по-щастливи и по-силни, когато има приемственост, следва се някаква рутина и дисциплина.

Справяне с конфликти

Тези хора рядко се конфронтират или започват битка, въпреки, че със сигурност са способни да предизвикат конфликт. Те предпочитат да се справят с опонентите си мирно и хуманно. Но не се страхуват да отвърнат на удара с удар и да се борят срещу несправедливостта и авторитарността.

Силни в защитата

Техният девиз е „Най-доброто нападение е защитата“. В най-добрата си проява, тези хора излъчват майчинска, почти терапевтична аура. Защитаващата природа на Рака е най-добре изразена, когато насочат енергията навън в протекция на другите.

Но дори да изглеждат мекушави, те могат да бъдат много силни, смели и безстрашни, когато е необходимо! Умеят да водят спор и могат да бъдат доста манипулативни.

В черпуката на Рака

Когато срещнат проблеми, те се затварят в черупката си. Ако се почувстват притиснати в ъгъла, проявяват силни защитни реакции и неуправляеми емоционални изблици.

Най-силно се плашат от безразличието на околните. Когато са щастливи, действат с голяма увереност, а когато са напрегнати, могат напълно да се отдръпнат в себе си.

Пасивна и авто агресия

Хората с Марс в Рак е възможно да имат проблеми с изразяване на гнева и разочарованието си и да реагират първосигнално и хаотично. Тази позиция в наталния хороскоп често показва склонност към пасивна агресивност. Трябва да се пазят да не станат свръхчувствителни и отбранителни, защото това ограничава живота им.

Спокойни защитници

Излъчват спокойна сила, която е много привлекателна и успокояваща. Те инстинктивно предпазват себе си и са много предпазливи. С увереност и постоянство, тези хора са защитници, полезни и надеждни в дългосрочен план.

Лоялни в страстите си

Хората с Марс в Рак се привързват дълбоко към всеки и всичко, което обичат. Желанието им за уседнал живот е силно. Марс в Рак е чувствен и топъл, затова е благословия да имаш такъв човек на своя страна.

Повече за знака Рак

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните