Меланхоличен, променлив и загадъчен, знакът Ракът се управлява от Луната. Мъжът Рак е резервиран, когато се запознава с някого и са необходими повече срещи, преди да позволи да се сближите. При минимални признаци на фамилиарност и агресивно дружелюбие, той ще изчезне от погледа ви и ще се зарови в пясъка. Затова действайте внимателно и го изчакайте сам да се отвори. Правенето на неща насила никога не работи с Рак.

Тази интерпретация се отнася за мъже от Зодия Рак и Асцендент Рак. Изчислете своята натална карта, за да научите дали вие сте сред тях.

Следете актуалния Хороскоп за Рак

Годишен хорoскоп за 2022

и Mесечните хорoскопи (добавят се за всеки текущ месец)

ТИ СИ РАК? ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Ще ви бъде трудно да разгадаете мъжа Рак от първо виждане. Той може да бъде нервен и непостоянен в една минута, а след това изключително самоуверен. Тези колебания в настроението му се свързват с фазите на луната. Но тази крайна променливост не е показател за раздвоение на личността (като при Близнаци) или за колебливост (като Везните), а за променлива природа. Мъжът Рак е способен на много емоции, които идват на приливи една след друга и понякога преминават от една крайност в друга.

Той може да размахва щипките си, но всъщност ги използва само за самозащита и ще се скрие в черупката си, ако се почувства застрашен. Той е чувствителна душа, така че отнасяйте се с него внимателно и гледайте да не нараните чувствата му. Ако мъжът Рак първоначално изглежда малко раздразнителен, саркастичен или дистанциран, не забравяйте, че това е само неговата външно поведение – димна завеса, с която да заблуди света. Вътре в себе си той е нежен, мил и привързан, но трябва да положите усилия да проникнете зад стените му.

Известни мъже рак
Известни мъже зодия Рак: Vin Diesel, Benedict Cumberbatch, Sam Claflin,Tom Cruise

Винаги учтив и със светски маниери, този знак е олицетворение на джентълменството на старата школа. Кавалерството им се отдава като втора природа на тези традиционалисти. Силно интуитивен, мъжът Рак често може да отгатне какво мислят или чувстват другите – това още повече му помага да изпълни ролята на съвършения джентълмен.

Повечето мъже Рак също са много семейно ориентирани и ще искат да създадат дом, изпълнен с трополене на малки крачета. Това обаче никога не се случва с лека ръка и мъжът Рак ще отдели достатъчно време, за да се почувства сигурен преди да се впусне в семейното приключение. Неговият дом е неговото убежище и там той се чувства най-защитен.

Любов с мъж Рак

Любовта е най-голямата мистерия за мъжа Рак, но също така това, което той винаги се опитва да постигне. Присъщите му срамежливост и вродено недоверие към другите обаче го затрудняват да си позволи да се влюби. Неговата защита винаги е вдигната, когато става въпрос за чувствата му и малко мъже Рак вярват в любовта от пръв поглед и още по-малко го правят.

Но когато намери партньора на мечтите си – което може да отнеме известно време, тъй като е доста придирчив – мъжът Рак ще се отдаде на романтичната ситуация – ще купува цветя, ще язди бели коне и ще убива метафорични дракони. Придържането към традициите за този мъж означава, че той ще обсипе любимата си с умно избрани подаръци, ще вечеря с нея в най-добрите ресторанти и ще се опита да изпълни всяко нейно желание.

Като съпруг ще бъде за пример – ще изнася боклука, ще поправи клатещите се рафтове, ще навигира при семейните пътувания и ще убива всички буболечки – и най-важното: ще прави всичко това, без да се налага да бъде молен. Неговата лоялност и внимание към нуждите и желанията на любимата му правят мъжа Рак един от най-добрите партньори в зодиака.

Сексуалност на мъжа Рак

Управляван от Водата, неувереният и тих мъж Рак е изненадващо ентусиазиран и страстен любовник зад вратите на спалнята. Неговата силна интуиция за мислите и чувствата на партньора го превръща в чувствителен и умел любовник.

За него романтиката и интимността вървят заедно. Подгответе топла вана за двама, разпръснете розови листенца и запалете свещи – вашият любовник Рак ще оцени усилията ви. Той е чувствен и обича отраженията на светлината върху развълнуваната вода. Мил и с богато въображение, мъжът Рак е много добър в задоволяването на капризите на партньорките си.

Жената Рак и нейните неподозирани дълбочини от емоции и чувственост

Връзките на мъжа Рак

Във връзката си той се нуждае от нежност и подкрепа, в противен случай може да отплува далеч от вас, разочарован, наранен и заречен никога повече да не се доверява на друг. Неговата собствена преданост към партньора е безспорна и той ще очаква същото в замяна. Изневерите не се разбират и толерират от мъжа Рак- той по-скоро би напуснал връзката, отколкото да се опита да преглътне наранените си чувства и да работи за справяне с нарушеното доверие.

Семейните събирания, пикници и излизания с приятели представляват основна част от живота на мъжа Рак. Този джентълмен избира близките си разумно и няма да влезе в сериозна връзка, докато не се почувства комфортно с партньора си. Просто да кажете, че може да ви се довери, не е достатъчно за него – трябва да го демонстрирате.

Когато имате мъж Рак за приятел, ще имате приятел за цял живот.

Съвместимост на Рак с другите знаци

Рак обикновено се смята за най-съвместим с другите водни знаци Риби и Скорпион, както и със земните Дева и Телец.Но това за хармонични съчетания, идеални за приятелства, Привличане на противоположностите имаме с Козирог – често жената Козирог прави кариера докато мъжът Рак се грижи за дома и децата. Заради принципите на Прогресиите, много силни връзки се реализират и със съседните знаци Близнаци и Лъв.

ВИЖ СВОЯТА СЪВМЕСТИМОСТ С ПАРТНЬОР РАК

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните