Меланхоличен, променлив и загадъчен, знакът Ракът се управлява от Луната. Мъжът Рак е резервиран, когато се запознава с някого и са необходими повече срещи, преди да позволи да се сближите. При минимални признаци на фамилиарност и агресивно дружелюбие, той ще изчезне от погледа ви и ще се зарови в пясъка. Затова действайте внимателно и го изчакайте сам да се отвори. Правенето на неща насила никога не работи с Рак.

Тази интерпретация се отнася за мъже от Зодия Рак и Асцендент Рак. Изчислете своята натална карта, за да научите дали вие сте сред тях.

 

Следете актуалния Хороскоп за Рак

 

и Mесечния хорoскоп в аванс за Рак.

 

ТИ СИ РАК? ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Ще ви бъде трудно да разгадаете мъжа Рак от първо виждане. Той може да бъде нервен и непостоянен в една минута, а след това изключително самоуверен. Тези колебания в настроението му се свързват с фазите на луната. Но тази крайна променливост не е показател за раздвоение на личността (като при Близнаци) или за колебливост (като Везните), а за променлива природа. Мъжът Рак е способен на много емоции, които идват на приливи една след друга и понякога преминават от една крайност в друга.

Той може да размахва щипките си, но всъщност ги използва само за самозащита и ще се скрие в черупката си, ако се почувства застрашен. Той е чувствителна душа, така че отнасяйте се с него внимателно и гледайте да не нараните чувствата му. Ако мъжът Рак първоначално изглежда малко раздразнителен, саркастичен или дистанциран, не забравяйте, че това е само неговата външно поведение – димна завеса, с която да заблуди света. Вътре в себе си той е нежен, мил и привързан, но трябва да положите усилия да проникнете зад стените му.

Винаги учтив и със светски маниери, този знак е олицетворение на джентълменството на старата школа. Кавалерството им се отдава като втора природа на тези традиционалисти. Силно интуитивен, мъжът Рак често може да отгатне какво мислят или чувстват другите – това още повече му помага да изпълни ролята на съвършения джентълмен.

Повечето мъже Рак също са много семейно ориентирани и ще искат да създадат дом, изпълнен с трополене на малки крачета. Това обаче никога не се случва с лека ръка и мъжът Рак ще отдели достатъчно време, за да се почувства сигурен преди да се впусне в семейното приключение. Неговият дом е неговото убежище и там той се чувства най-защитен.

Мъж Рак

Любов с мъж Рак

Любовта е най-голямата мистерия за мъжа Рак, но също така това, което той винаги се опитва да постигне. Присъщите му срамежливост и вродено недоверие към другите обаче го затрудняват да си позволи да се влюби. Неговата защита винаги е вдигната, когато става въпрос за чувствата му и малко мъже Рак вярват в любовта от пръв поглед и още по-малко го правят.

Но когато намери партньора на мечтите си – което може да отнеме известно време, тъй като е доста придирчив – мъжът Рак ще се отдаде на романтичната ситуация – ще купува цветя, ще язди бели коне и ще убива метафорични дракони. Придържането към традициите за този мъж означава, че той ще обсипе любимата си с умно избрани подаръци, ще вечеря с нея в най-добрите ресторанти и ще се опита да изпълни всяко нейно желание.

Като съпруг ще бъде за пример – ще изнася боклука, ще поправи клатещите се рафтове, ще навигира при семейните пътувания и ще убива всички буболечки – и най-важното: ще прави всичко това, без да се налага да бъде молен. Неговата лоялност и внимание към нуждите и желанията на любимата му правят мъжа Рак един от най-добрите партньори в зодиака.

Сексуалност на мъжа Рак

Управляван от Водата, неувереният и тих мъж Рак е изненадващо ентусиазиран и страстен любовник зад вратите на спалнята. Неговата силна интуиция за мислите и чувствата на партньора го превръща в чувствителен и умел любовник.

За него романтиката и интимността вървят заедно. Подгответе топла вана за двама, разпръснете розови листенца и запалете свещи – вашият любовник Рак ще оцени усилията ви. Той е чувствен и обича отраженията на светлината върху развълнуваната вода. Мил и с богато въображение, мъжът Рак е много добър в задоволяването на капризите на партньорките си.

Жената Рак и нейните неподозирани дълбочини от емоции и чувственост

Връзките на мъжа Рак

Във връзката си той се нуждае от нежност и подкрепа, в противен случай може да отплува далеч от вас, разочарован, наранен и заречен никога повече да не се доверява на друг. Неговата собствена преданост към партньора е безспорна и той ще очаква същото в замяна. Изневерите не се разбират и толерират от мъжа Рак- той по-скоро би напуснал връзката, отколкото да се опита да преглътне наранените си чувства и да работи за справяне с нарушеното доверие.

Семейните събирания, пикници и излизания с приятели представляват основна част от живота на мъжа Рак. Този джентълмен избира близките си разумно и няма да влезе в сериозна връзка, докато не се почувства комфортно с партньора си. Просто да кажете, че може да ви се довери, не е достатъчно за него – трябва да го демонстрирате.

Когато имате мъж Рак за приятел, ще имате приятел за цял живот.

Съвместимост на Рак с другите знаци

Рак обикновено се смята за най-съвместим с другите водни знаци Риби и Скорпион, както и със земните Дева и Телец.Но това за хармонични съчетания, идеални за приятелства, Привличане на противоположностите имаме с Козирог – често жената Козирог прави кариера докато мъжът Рак се грижи за дома и децата. Заради принципите на Прогресиите, много силни връзки се реализират и със съседните знаци Близнаци и Лъв.

ВИЖ СВОЯТА СЪВМЕСТИМОСТ С ПАРТНЬОР РАК

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните