Мъжът Близнаци е майстор на думите и комуникацията. Това обаче не означава напразно бърборене или разговори за времето. В своята най-силна проява, този мъж е интелектуалец, винаги търси повече информация и знания. С ярък, бърз и жив ум, мъжът Близнаци може да бъде много неща, но никога не е скучен.

Тази интерпретация се отнася за мъже от Зодия Близнаци и Асцендент Близнаци. Изчислете своята натална карта, за да научите дали вие сте сред тях.

Следете актуалния Хороскоп за Близнаци

 

и Mесечния хорoскоп в аванс за Близнаци

 

ТИ СИ БЛИЗНАЦИ? ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Мъж Близнаци

Символизиран от двойката Близнаци, той може да бъде едновременно Доктор Джекил и мистър Хайд – комбинация от учтив джентълмен и дълбок характер. Мъжът Близнаци може да вижда и двете страни на всеки въпрос и притежава изключително балансирано мнение по повечето теми, от ежедневни до злободневни.

Може да чуете мъж Близнаци да разказва увлекателно за ползите от йога, например, а след това да спре, да си поеме дъх, и да продължи с „Но от друга страна…“ и да обори сам себе си. Това не го прави фалшив – това е просто неговата прекрасна способност да прецени всички плюсове и минуси на всяка тема и ситуация.

Този подход на друга страна на монетата също означава, че на мъжа Близнаци често му е трудно да вземе решение. Настроението му може да се промени и от най-обикновен каприз. В положителен смисъл, това го прави изключително гъвкав и адаптивен, способен с удоволствие следва течението.

Мъжът Близнаци може да стане майстор на всичко, в което се захване. Неговият рационален подход го движи от проект на проект, но и да се хвърля от едно хоби към следващо за кратък период от време. Той обичайно има много интереси, например; градинарство, четене, точни науки, телепатия, древна история.

Близнакът е ученик по призвание – всичко го очарова и той винаги е любопитен. Обича решаването на проблеми и подхожда към предизвикателствата като към игра, като прилага безпристрастната си логика, за да се измъкне от заплетени ситуации.

Близнаци е социален знак, затова този мъж се чувства най-удобно в ситуации, свързани с други хора и общуване. Избира да поддържа най-разнообразни теми, идеи и мнения. Мъжете Близнаци обичат интересната (женска) компания и са очаровани от различното и екзотичното. Очарователен и симпатичен, мъжът Близнаци е популярен и предизвиква възхищение сред приятелите си.

Любов с мъж Близнаци

Приятен, общителен и неустоим, той има доста високи и рационални стандарти в любовта. Поради тази причина мъжът Близнаци не се влюбва лесно или много често. Интелектуалният Близнак не винаги се чувства комфортно да преживява големите страсти, които се разкриват в него и отприщват, когато се влюби. Затова е способен да хвърли димна завеса или да действа непредсказуемо, за да скрие най-дълбоките си емоции.

Разумът и мислите, а не чувствата му влияят най-много, така че е добра идея го накарате да говори за отношението си. Той обича забавлението и любовните игри, способен е на смели романтични жестове. Но не се занимавайте да го разгадавате твърде дълго, защото за мъжа Близнаци играта е просто нормално поведение. Да спечели гейма, сета и мача – любовта понякога е чисто развлечение за него.

Рутината е най-голямото наказание за мъжа Близнаци, така че основната заплаха за връзката с него са скуката и еднообразието. Партньорът му трябва да бъде в крак с интелектуалните му търсения или рискува да загуби вниманието му. Идеалният партньор за мъж Близнаци е практичен, търпелив и няма да има нищо против неговите луди фантазии. Партньорът също трябва да бъде образован и интелигентен и достатъчно широко скроен, за да му осигури достатъчно пространство за действие.

Сексуалност на мъжа Близнаци

Игрив по природа, сексът е още едно приключение за мъжа Близнаци. Той ще иска да опитва нови неща в спалнята, нови играчки и позиции. Подобно на всички други въздушни знаци (Везни и Водолей), пътят към пробуждане на сексуалния му интерес минава през неговия ум. Игрите за ума, бързата адекватна реакция, говоренето за секс – такива неща го възбуждат повече от сатенено бельо или светлина на свещи. Неговата сексуалност е свързана с работата на мозъка му и той ще използва цялата информация, с която разполага, за да задоволи партньора си в леглото. Мъжът Близнаци е щедър любовник и рядко проявява ревност или склонност към обсебване.

Връзките на мъжа Близнаци

Естественият чар на мъжа Близнаци го прави доста популярен и никога не му липсват покани за срещи и партита. Във връзките си мъжа Близнаци може да подлуди партньора си с постоянните си рационални разсъждения и научни спорове. Той не е студен, нито безчувствен; но просто се опитва да бъде логичен във всичко. За щастие, тъй като е добър в изразяването на мислите си и в изслушването на партньора си, споровете не се случват толкова често.

Той обикновено е добър слушател и притежава разумна преценка, затова приятелите му често се обръщат към него за съвет. Понякога може да бъде толкова логичен, че стане дразнещ, но неговата рационализация на аргументите му позволява да види и разбере и двете страни във всеки спор.

Съвместимост с другите знаци

Поръчайте своя хороскоп Синастрия за партньор Близнак сега.

ВИЖ СВОЯТА СЪВМЕСТИМОСТ С ПАРТНЬОР БЛИЗНАЦИ

Жената Близнаци е любознателна и чаровна, но с променлив характер

Съвместимост на Близнаци с другите знаци

Мъжът Близнаци обикновено се счита за най-съвместим с въздушните Везни и Водолей и огнените Лъв и Овен. На принципа на привличащите се противоположности, Близнаците се свързва със Стрелец – където те са ученици, а Стрелецът е ментор. Много работещи са и връзките между съседни знаци – Телец или Рак, което се обяснява с Прогресиите.

Но както знаете, партньорската съвместимост е много повече от сравнението на слънчевите знаци.

Тук описваме съвместимостта само между зодиите или асцендентите. Но при синастрията или партньорската астрология има много повече фактори за съвместимост. Поръчайте своя личен хороскоп за съвместимост тук: Хороскопа за Партньорска съвместимост / Синастрия

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните