Венера в Близнаци е флиртуваща, очарователна и променлива. Любопитни сме и искаме нещата да са леки и живи. Привлечени сме от общуването в социален план, може да ни излезе късмета при пътуване и случайно общуване.

Когато Венера транзитира през Близнаци

Флиртовете започват с точните думи и съумяваме бързо да се сближим на интелектуално ниво. Доминира импулсът да се срещнат не сърцата, а умовете. Най-много сме привлечени от хора, които ни стават интересни интелектуално.

Венера транзитира през Близнаци от 11 април до 7 май 2023

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ РОЖДЕН ХОРОСКОП С ГОДИШНА ПРОГНОЗА

Венера в БлизнациПо време на този транзит ние се справяме най-добре, когато сме мисловно ангажирани и желанието ни за разнообразие е задоволено. Опитваме се да бъдем “на всяка манджа мерудия”, а любопитството и желанието за интелектуален контакт ни мотивират в романтичен план. Чувстваме се по-общителни, заинтересувани и отворени към желаните хора.

Любовта сега е игра, в която влизаме и излизаме с леко сърце и възможността да се дистанцираме от емоциите си е истинско облекчение. Вкусът ни за удоволствия е фриволен и следва максимата „Разнообразието е солта на живота”. Отварят се повече възможности за връзки, но количеството не води до дълбочина.

При Венера в знака Близнаци дори да се забавляваме истински, обикновено сдържаме силните си чувства и може да изглеждаме емоционално хладни и леко вятърничави. Ако се влюбим през този период, сигурно всичко ще се случва бързо, ще сме въодушевени и искрено ще се забавляваме, но поради променливостта на привличането може да се разминем с подходящия човек.

Негативната страна на Близнаците е непостоянството или нежеланието да се постигне емоционална дълбочина. Понякога нашето любопитство ни води към връзки, които иначе не бихме могли да създадем.

Венера в Близнаци в наталната карта

Хората от Венера в Близнаци ще се опитат да спечелят обекта на своята любов с остроумен разговор, показвайки колко много „знаят“ и демонстрирайки своите разнообразни интереси. Тези хора са игриви в любовта – до степен да станат дразнещи. Те по-трудно се обвързват и се съпротивляват на връзки, които са традиционни и твърде удобни.

ПОРЪЧАЙТЕ ПЪЛЕН НАТАЛЕН ХОРОСКОП

Дори ако Слънцето на тези хора се намира в Телец или Рак и цялостното им външно поведение показва резервираност и предпазливост, с Венера в Близнаци те ще искат връзките им да бъдат стимулиращи и пълни с разговори.

Мъжете и жените с Венера в Близнаци не искат да се чувстват ограничени във връзките си или затънали в ангажименти по тях. Те ценят лекотата и липсата на усилия в любовта. Въпреки, че са готови да говорят (може би безкрайно) за отношенията ви, може да имате усещането, че пренебрегват по-дълбоките теми.

Вкусовете и желанията им в любовта често се променят и може да е трудно да разберете какво да очаквате от ден за ден (или понякога от един час на следващия!). Да угодиш на Венера в Близнаци включва подкрепа на нуждата им от забавление и разнообразие, демонстрация на интерес към тяхната интелектуална сила и знания. Не на последно място – те имат нужда от време за техните приятели и дейности извън връзката ви.

Казвайте им колко много се забавлявате с тях. Опитайте се да не се дразните прекалено от променливостта на желанията, от непостоянните им емоции и капризите. В замяна ще се убедите, че времето, прекарано с вашия любим човек с Венера в Близнаци, ще бъде вълнуващо и зареждащо.

Човек с Венера в Близнаци би казал: “Обичам да се забавлявам. Моята идеална среща започва с излизане на кафе, ходене на кино и дълъг разговор за филма след това.“

Хората с това разположение понякога се забъркват във връзки единствено от любопитство. Те са интелектуално любопитни към другите и са винаги очаровани от възможността да общуват. Въпреки, че обичат да флиртуват, те могат да останат по-хладни, когато става въпрос за сърдечни въпроси.

Хората с Венера в Близнаци обичат да харчат парите си за книги, информация, социални събития. Те са непостоянни в своето отношение към личните си вещи и предпочитат разнообразие в нещата, които притежават. Обичат да се наслаждават на процеса на пазаруване, докато претеглят различните си опции. Те харесват изкуство, което е изразително, словесно и социално по тон, но в целостта си по-лековато и неангажиращо.

Богинята на любовта Венера в Хороскопа Синастрия

 

Още за знака Близнаци

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните