Венера в Близнаци е флиртуваща, очарователна и променлива. Хората с този аспект в наталната карта са любопитни и искат нещата в любовта и отношенията да са преди всичко леки и живи. Привлечени са от общуване в социален план и често късметът им излиза при пътуване или случайно общуване.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НАТАЛЕН И ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Особености на хората с Венера в Близнаци в наталната карта

Венера в Близнаци

Хората от Венера в Близнаци ще се опитат да спечелят обекта на своята любов с остроумен разговор, показвайки колко много „знаят“ и демонстрирайки своите разнообразни интереси. Тези хора са игриви в любовта – до степен да станат дразнещи. Те по-трудно се обвързват и се съпротивляват на връзки, които са традиционни и твърде удобни.

Дори ако Слънцето на тези хора се намира в Телец или Рак и цялостното им външно поведение показва резервираност и предпазливост, с Венера в Близнаци те ще искат връзките им да бъдат стимулиращи и пълни с разговори.

Мъжете и жените с Венера в Близнаци не искат да се чувстват ограничени във връзките си или затънали в ангажименти по тях. Те ценят лекотата и липсата на усилия в любовта. Въпреки, че са готови да говорят (може би безкрайно) за отношенията ви, може да имате усещането, че пренебрегват по-дълбоките теми.

Вкусовете и желанията им в любовта често се променят и може да е трудно да разберете какво да очаквате от ден за ден (или понякога от един час на следващия!). Да угодиш на Венера в Близнаци включва подкрепа на нуждата им от забавление и разнообразие, демонстрация на интерес към тяхната интелектуална сила и знания. Не на последно място – те имат нужда от време за техните приятели и дейности извън връзката ви.

Казвайте им колко много се забавлявате с тях. Опитайте се да не се дразните прекалено от променливостта на желанията, от непостоянните им емоции и капризите. В замяна ще се убедите, че времето, прекарано с вашия любим човек с Венера в Близнаци, ще бъде вълнуващо и зареждащо.

Човек с Венера в Близнаци би казал: “Обичам да се забавлявам. Моята идеална среща започва с излизане на кафе, ходене на кино и дълъг разговор за филма след това.

Хората с това разположение понякога се забъркват във връзки единствено от любопитство. Те са интелектуално любопитни към другите и са винаги очаровани от възможността да общуват. Въпреки, че обичат да флиртуват, те могат да останат по-хладни, когато става въпрос за сърдечни въпроси.

Хората с Венера в Близнаци обичат да харчат парите си за книги, информация, социални събития. Те са непостоянни в своето отношение към личните си вещи и предпочитат разнообразие в нещата, които притежават.

Обичат да се наслаждават на процеса на пазаруване, докато претеглят различните си опции. Те харесват изкуство, което е изразително, словесно и социално по тон, но в целостта си по-лековато и неангажиращо.

Още за знака Близнаци

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните