Как да опишем една жена Близнаци достатъчно добре и точно, за да разкрием всичките ѝ качества? Все едно да питаме: как да хванем облак и да го задържим.

Тази интерпретация се отнася за жени от Зодия Близнаци и Асцендент Близнаци. Изчислете своята натална карта, за да научите дали вие сте сред тях.

Следете актуалния Хороскоп за Близнаци

 

и Mесечния хорoскоп в аванс за Близнаци

 

ТИ СИ БЛИЗНАЦИ? ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Жена Близнаци

Жената Близнаци е любознателна и комуникативна. Обича да е информирана за всяка тема под слънцето – от политика до пътуване и актуални клюки за знаменитостите. Тя непрестанно търси и асимилира всякаква информация, върти на шиш всяка идея, а пъргавият й ум прелита от една мисъл на друга по-бързо от светкавица. Тя е остроумна, бързо се справя с праволинейните дразнители, помни най-малките и неясни дреболии. Обича да говори, но не заради напразно обсъждане и запълване на тишината – тя неуморно активно събира идеи и информация.

Управлявана от Меркурий, тази жена е интелектуалка, умът й работи непрекъснато, а възгледите й са оригинални и необичайни. Лесно се отегчава, затова се нуждае от постоянна промяна, движение и общуване – така се чувства стимулирана и забавлявана.

Близнаците са известни със своя естествен чар, който използват много ефективно. Чаровна и умело боравеща с думите, тази жена е добре подготвена да поеме успешно предизвикателствата на живота. Тя лесно се адаптира към всякакви обстоятелства, а нейното спокойно, положително отношение е неустоима примамка за всеки, с който влиза в контакт.

Колкото и съблазнителна да изглежда, „Близнаците“ в нея никога не са бездействащи – те са символ на нейната двойствена и противоречива природа. Въпреки че обикновено контролира емоциите си, жената Близнаци може за една секунда да се превърне от гореща и чувствена прелъстителка в хладна и пресметлива бизнес дама, която дърпа конците на всички.

Любов с жена Близнаци

Жената Близнаци е много романтична и ако има някакви съмнения в любимия си, тя ще продължи да търси нова любов. Подвластна на Меркурий, тя се влюбва и разлюбва може би по-често от другите, защото търси и оценява първо ума си. Това обаче не означава, че е безчувствена или фатална жена – просто има високи стандарти.

За да се влюби, тя се нуждае от разговор, разбиране, забавление и стимул за ума. Жените Близнаци много рядко се влюбват сляпо и изцяло – те предпочитат първо да тестват ситуацията. Непостоянни и мечтателни, Близнаците обичайно смятат, че абсолютната любов е утопия. Затова тази жена може да приеме любовта за игра или спорт, в който тя да се изявява свободно

Когато срещне перфектния си партньор обаче, жената Близнаци напълно разкрива цялото богатство на своята личност. Този човек е истински късметлия! Горко на всеки, който стане мързелив и невнимателен след като я спечели. Близнаците изискват постоянна промяна и растеж, особено когато са влюбени. Затова и фразата „Да уловиш не е същото като да задържиш“ много точно се отнася за любовните връзки с Близнаци.

Сексуалността на жена Близнаци

Близнаците са знакът, който най-много обича разнообразието и цени променливостта. Затова сексът за тях е много повече от физическа активност – той е и игра за ума. Тя обича преследването и винаги е нащрек за перфектния любовник. Търси пълно изживяване и стимулация на всички сетива – зрение, звук и докосване.

Любовниците й трябва да развълнуват ума й и особено въображението. Жените Близнаци обичат да експериментират и да опитват нови неща. Това не е знак за любовници със слаби сърца! Вярна на своя зодиакален знак, авантюристичната жена Близнаци ще оцени най-високо разнообразието и постоянната стимулация, така че нейните лудории в спалнята ще ви задържат вниманието. Вярна на своя огледален символ, тази жена иска както да задоволи любимия си, така и сама да получи удоволствие.

Връзките на жена Близнаци

Очарователна, раздразнителна, предизвикателна, вълнуваща и сложна – жената Близнаци е всичко това накуп. Двойствеността на Близнаците изисква деликатен подход и поддържане на фин баланс в отношенията. Тя се нуждае от партньор, който може да я забавлява и да я стимулира интелектуално. Ако не можете да се справите, Близнаци няма да ви чакат – не го приемайте твърде лично, но проблемът е при вас, не е при нея. Просто няма нищо, което една жена Близнаци да харесва повече от остроумна и секси размяна на думи. Ако не можете да задържите интереса й, тогава тя ще отлети като полъх на вятъра, за да търси по-големи и вълнуващи завоевания.

Жената Близнаци иска да бъде глезена и обгрижвана, но нейната природа също изисква независимост и свободно движение. Тя обича малките, сантиментални жестове, които поддържат романтиката жива и взаимоотношенията в ритъм. Тя ще оцени неподправените ви усилия и в замяна ще играе много роли във връзката ви – най-добрият приятел, спаринг партньор, мажоретка за супехите ви, но и критик, любовник и боец, всичко в едно. Когато са в работеща връзка, Близнаците са динамични и лоялни партньори.

Логиката управлява ума на жената Близнаци, така че нейният инстинкт да рационализира всеки спор й позволява да види и двете страни на проблемите. Това е добре, но все пак е по-добре да не спорите с нея. Умел противник, тя може да твърди, че черното е бяло, а когато ви убеди в това, да се отметне и да направи обратното. Можете да опитате да поддържате огъня, но не очаквайте да спечелите.

Винаги готова за флирт и с удоволствие увлечена в романтичното преследване, тази жена по-трудно ще се обвърже само с един партньор. Но след като намери своя специален човек, тя ще бъде изцяло отдадена на връзката си с него.

Общуването и споделянето на мечти са важни за жената Близнаци. Бъдете готови да отговорите на много въпроси относно вашите надежди, желания и загуби. Тя обича да се рови в ума на партньора си. Това е така, защото наистина изпитва съчувствие и не може да се чувства близка с някого, без да знае най-съкровените му мисли.

ВИЖ СВОЯТА СЪВМЕСТИМОСТ С ПАРТНЬОРКА БЛИЗНАЦИ

Мъжът Близнаци – чаровен и рационален или опасно двойнствен

Съвместимост на Близнаци с другите знаци

Жените Близнаци обикновено се счита за най-съвместим с другите въздушни знаци Везни и Водолей и огнените Лъв и Овен – но това са връзки, основани на безоблачно хамрония и подбие. На принципа на привличащите се противоположности, Близнаците се свързва със Стрелец – където те са ученици, а Стрелецът е техния гуру. Много работещи са и връзките между съседни знаци – Телец или Рак, което се обяснява с Прогресиите.

Но както знаете, партньорската съвместимост е много повече от сравнението на слънчевите знаци.

Тук описваме съвместимостта само между зодиите или асцендентите. Но при синастрията или партньорската астрология има много повече фактори за съвместимост. Поръчайте своя личен хороскоп за съвместимост тук: Хороскопа за Партньорска съвместимост / Синастрия

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните