Как се променя характерът на хората от зодия Близнаци, в зависимост от техния Асцендент? Вижте 12-те комбинации зодия – асцендент в наталната карта.

Следете актуалния Месечен хороскоп за Близнаци

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ РОЖДЕН ХОРОСКОП С ГОДИШНА ПРОГНОЗА

Зодия Близнаци и Асцендент Овен

Контактни, общителни, интересуват се от всичко. Обичат да разговарят, но не слушат особено опонентите си. Затова пък притежават добри ораторски качества, разбираемо и убедително излагат своите идеи. При необохдимост, отлично могат да проведат преговори. Много добре се учат, любопитни са и се стремят постоянно да научат нещо ново.

Зодия Близнаци и Асцендент Телец

Никога не се съмняват сами в себе си. Притежават вътрешна издръжливост и търпение и външна привлекателност и грация. Стремят се да постигнат стабилност и надеждност в живота си, работливи са. Не всичко им се удава бързо, но постигат отлични резултати в това, на което се посветят. В брака са надеждни и стабилни. Склонни са да прекаляват с настойничеството над близките си, особено над децата.

Близнаци ЗодияЗодия Близнаци и Асцендент Близнаци

Общителни, открити и дружелюбни. Тяхната мека и симпатична усмивка спечелва доверието и предразполага околните. С лекота завързвам нови познанства, обичат общуването, но все пак знаят собствената си цена. Отдава им се да се учат, бързо възприемат новото, открити са към всичко необичайно гледат на живота с оптимизъм и винаги се надяват на по-доброто.

Зодия Близнаци и Асцендент Рак

Обаятелни, общителни, оживени. Непостоянни, ако се чувстват уверени в себе си и весели, но ако ги засегнете, ще отстъпят и ще се затворят в себе си. Прекарват живота си потопени в семейните дела или личните си занимания. В някакъв смисъл, са си самодостатъчни. Предпочитат да си имат своя работа, да работят в уединение или дистанционно, но при необходимост, прекрасно могат да се впишат в колектив.

Какво означава “Асцендент”? Каква е разликата със Зодия?

Зодия Близнаци и Асцендент Лъв

Изглеждат малко сякаш не са от този свят, като пришълци. Интересуват се от новото, необичайното; имат разностранни интелектуални интереси и мисъл. В любимото си начинание – когато намерят такова – са много разбрани и точки, но във всичко останало са непрактични. Обичат приятелите си и са готови да им помагат, но често самите те се нуждаят от помощ, особено като психологическа подкрепа.

Зодия Близнаци и Асцендент Дева

Сериозни и старателни работници, стремят се да свършат работата си по най-добрия възможен начин. Притежават педантичен ум и бързо се преориентират в ситуациите. Притежават ценни качества на комуникатор и служител, които използват да постигнат добро положение в обществото.

Мъжът Близнаци – чаровен и рационален или опасно двойнствен

Зодия Близнаци и Асцендент Везни

Симпатични и контактни, не натоварват с присъствието си. Притежават открит ум, с лекота се обучават и попиват всяка нова информация. Понякога не им достига дълбочина, но компенсират с многообразие в мненията си. Мъжете са по-открити и интелектуални, докато жените дори да имат широки интереси, са съсредоточени върху любовта и семейството.

Зодия Близнаци и Асцендент Скорпион

За тези хора може да се каже, че “не са от този свят” – вглъбени и загрижени за семейството си и за работата, за тях останалия свят сякаш не съществува. За тях главната опора е техния партньор или любим човек. Жените са доминиращи в семейството, а мъжете предоставят водещата роля на партньорките си относно семейните дела. Тези хора през целия им живот съхраняват нещо детско в себе си.

Жената Близнаци е любознателна и чаровна, но с променлив характер

Зодия Близнаци и Асцендент Стрелец

Ярки лидери, във всякакъв колектив са първи или сред първите. Обичат да се показват пред публика, не се притесняват да демонстрират своите достойнства. В общуването са дружелюбни, стига да не поставяте под съмнение техния авторитет, иначе много директно и категорично ще докажат своята правота. Зад привидната си независимост прикриват необходимостта си от партньори и публика.

Зодия Близнаци и Асцендент Козирог

Мъжете са сериозни, но общителни, а жените са мили и усмихнати, но вътрешно са сдържани. Контактни в работата. Могат да бъдат добри ръководители на екип или просто творчески изявени работници. В дома си са много търпеливи, разумни и грижовни.

Изчисляване на Асцендент в наталната карта

Зодия Близнаци и Асцендент Водолей

Притежават жив и активен ум, в чувствата си са не драматични. Стремят се да превърнат всяка работа в интересна игра. Оптимистично и леко възприемат живота. Обичат новостите, промените, но са готови да посветят цялото си време на занимание или дейност, по която са увлечени. В общуването си са много демократични.

Зодия Близнаци и Асцендент Риби

На пръв поглед, меки и отстъпчиви хора, но могат да проявят рядка настойчивост, когато нещата опрат до нещо важно за тях – най-вече, дома и семейството. По-трудно достигат до високо положение в обществото, освен ако не са родени с такова, защото не са много дисциплинирани и последователни. Но притежават отлични комуникативни особености и да усещат хората, затова могат да бъдат прекрасни медиатори.

Още за знака Близнаци

Асцендент Близнаци (Asc Gemini) – Водещи качества. Комбинации с 12те зодии

Мъжът Близнаци – чаровен и рационален или опасно двойнствен

Жената Близнаци е любознателна и чаровна, но с променлив характер

Венера в Близнаци – Разнообразието е солта на живота

Меркурий в Близнаци – Комуникативност, бързи и рационални решения

Марс в Близнаци – Повече говорене, по-малко реални действия

Митология за Близнаци: Кастор и Полидевк

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните