Марс е планетата на физическата активност, инциативата и волята. Преминава през всички зодиакални знаци за около две години и половина, с различна скорост и с периодично ретроградно движение.

Проверете дали Вашият Марс се намира във Водолей като генериате своята натална карта или поръчайте пълен Натален хороскоп „Кой съм аз“.

Транзитен Марс във Водолей – 6 март – 14 април 2022

Марс във ВодолейПрез тези периоди имаме динамични, но нестабилни енергийни нива. Постигаме целите си чрез тактиката “проба-грешка” и сме склонни да изразяваме гняв без той да е насочен към някого – само от нерви.

Водолей е знакът на отборните играчи – в начинанията ни се забелязва желание за сътрудничество и по-малко внимание към индивидуалната сила. Действаме чрез нетрадиционни методи и сме склонни да подхождаме към проблемите от интелектуална и неутрална гледна точка.

Когато Марс като планета на енергията и мотивацията се намира във въздушен знак, хората се насочват повече към умствени и интелектуални занимания. Водолеят е донякъде разпилян знак, липсва му концентрация, въпреки, че е постоянен в дългосрочен план. Ако има някаква последователност в спорадичните действия, тя по-трудно се забелязва. Проектите се започват с щурм и приключват сравнително бързо.

Марс във Водолей в Наталния хороскоп

Малко трудно е да се разбере какво точно задейства хората с Марс във Водолей. И това за тях е абсолютно приемливо – те обичат да са непредвидими и да изненадват хората. Но не харесват изпитаните методи за започване и завършване на нещата – за този уникален и оригинален знак планирането е твърде скучно. Хората с Марс във Водолей често имат оригинален и непредвидим подход към света.

Тези хора обичайно са много горди със своята независимост. Водолеят е фиксиран знак, затова е трудно да ги разиграваш. Както знаем, Водолеят е прогресивен и непредубеден знак, когато става дума за света като цяло. Но ще бъдете безкрайно изненадани, че на лично ниво хората с това разположение са доста упорити и често проявяват откровен инат.

Ако се почувстват притиснати, има голяма вероятност сериозно да се разбунтуват. Ако успеете да разкриете техния моделна действие, те ще се погрижат следващия път да не са толкова предвидими. Да бъдат възприемани като “обикновени“ за тях просто е неприемливо!

Когато Марс е във въздушен знак, обикновено имаме доста умни хора, които получат точно това, което са намислили, а при Водолей са особено умели и изобретателни в постигането на желанията си. Въпреки, че това не е явно агресивна роля за Марс – Водолеят е хладно дистанциран, за да прибягва към драматични конфронтации – това е много своеволна позиция.

ПОРЪЧАЙТЕ НАТАЛЕН И ГОДИШЕН ХОРОСКОП

 

Жената Водолей – Не затваряйте стихията в бутилка

Комбинирайте свободната воля с находчивостта на въздушния знак и ще имате човек, който е достатъчно креативен, за да получи това, което иска и да наложи своя начин на действие. За разлика от Марс в огнените Овен или Лъв, например, може дори да не разберете, че сте били победени от Марс във Водолей!

Една от най-приятните характеристики на хората с Марс във Водолей е тяхната готовност да оставят другите да си живеят живота. Те придават голяма стойност на свободата и индивидуалността – тяхната и вашата. Нуждаят се от пространство, за да бъдат себе си и да дишат свободно.

Като цяло не са докачливи и емоционални и дори често се смеят на сантименталността и традиционните маниери. В личните взаимоотношения техният подход към интимността определено е дистанциран и дори хладен, което може да бъде объркващо и разочароващо за по-чувствителните и любвеобилни техни партньори.

От всички лични планети в знака на Водолей, Марс може да покаже най-силната реформаторска и революционна жилка. Идеалът на Водолея за равенство се задейства именно чрез Марс и желанието да наложат дневния си ред на другите – обикновено по творчески, а не по агресивни начини – се засилва.

Инатливостта и комплексът за превъзходство са най-нежеланите черти на тази позиция. Отвореността към нови начини и подходи – стига да не се налагат силово – е мястото, където те блестят.

Мъжът Водолей ще ви бъде верен, когато е свободен

Прочетете повече за знака Водолей:

 

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните