Когато Марс е във въздушен знак, обикновено имаме доста интелигентни хора, които получат точно това, което са намислили, а при Водолей са особено умели и изобретателни в постигането на желанията си.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НАТАЛЕН И ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Качества на хората с Марс във Водолей

Марс във Водолей

Малко трудно е да се разбере какво точно задейства хората с Марс във Водолей. И това за тях е абсолютно приемливо – те обичат да са непредвидими и да изненадват хората.

Но не харесват изпитаните методи за започване и завършване на нещата – за този уникален и оригинален знак планирането е твърде скучно. Хората с Марс във Водолей често имат оригинален и непредвидим подход към света.

Тези хора обичайно са много горди със своята независимост. Водолеят е фиксиран знак, затова е трудно да ги разиграваш. Както знаем, Водолеят е прогресивен и непредубеден знак, когато става дума за света като цяло.

Но ще бъдете безкрайно изненадани, че на лично ниво хората с това разположение са доста упорити и често проявяват откровен инат.

Ако се почувстват притиснати, има голяма вероятност сериозно да се разбунтуват. Ако успеете да разкриете техния моделна действие, те ще се погрижат следващия път да не са толкова предвидими. Да бъдат възприемани като “обикновени“ за тях просто е неприемливо!

Въпреки, че това не е явно агресивна роля за Марс – Водолеят е хладно дистанциран, за да прибягва към драматични конфронтации – това е много своеволна позиция.

Комбинирайте свободната воля с находчивостта на въздушния знак и ще имате човек, който е достатъчно креативен, за да получи това, което иска и да наложи своя начин на действие.

За разлика от Марс в огнените Овен или Лъв, например, може дори да не разберете, че сте били победени от Марс във Водолей!

Една от най-приятните характеристики на хората с Марс във Водолей е тяхната готовност да оставят другите да си живеят живота. Те придават голяма стойност на свободата и индивидуалността – тяхната и вашата. Нуждаят се от пространство, за да бъдат себе си и да дишат свободно.

Като цяло не са докачливи и емоционални и дори често се смеят на сантименталността и традиционните маниери. В личните взаимоотношения техният подход към интимността определено е дистанциран и дори хладен, което може да бъде объркващо и разочароващо за по-чувствителните и любвеобилни техни партньори.

От всички лични планети в знака на Водолей, Марс може да покаже най-силната реформаторска и революционна жилка. Идеалът на Водолея за равенство се задейства именно чрез Марс и желанието да наложат дневния си ред на другите – обикновено по творчески, а не по агресивни начини – се засилва.

Инатливостта и комплексът за превъзходство са най-нежеланите черти на тази позиция. Отвореността към нови начини и подходи – стига да не се налагат силово – е мястото, където те блестят.

Прочетете повече за знака Водолей:

 

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните