Как се променя характерът на хората от зодия Водолей, в зависимост от техния Асцендент? Вижте 12-те комбинации зодия – асцендент в наталната карта.

Следете актуалния Месечен хороскоп за Водолей

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НАТАЛЕН И ГОДИШЕН ХОРОСКОП

Зодия Водолей и Асцендент Овен

Романтични натури, които се стремят да останат високо над дребните неприятности на този свят. В живота си се опират повече на прозренията си, отколкото на зравия разум. Живо възприемат всичко ново и прогресивно и могат да развият особено силно влияние над другите, ако са убедени във важността на дадена задача. Добри приятели са, много добре умеят да работят в колектив.

Зодия Водолей и Асцендент Телец

Често носят на гърба си цялото семейство. В работата и в живота се стремят да прекарват нови пътища, да открият нови перспективи. Самите те са образец за постоянство и упоритост, особено в отношенията с любими хора и приятели. Често остават неразбрани, но успяват да запазят своя идеализъм и вяра в доброто в света.

Водолей ЗодияЗодия Водолей и Асцендент Близнаци

Това са хора с особени, често много необичайни интереси и увлечения. За тях са типични и духовните търсения, сякаш там искат да открият нови пътища за себе си. Те стават .много добри приятели, но в интимните си отношения са малко дистанцирани и доста независими. На тези хора често не им достигат здрави основи и стабилност в живота, но те сами си избират това, защото се опасяват от потъване в еднообразие и рутина.

Зодия Водолей и Асцендент Рак

В детството си още проявяват независим характер. С роднините им е скучно, затова си намират компания от по-зрели приятели. Като възрастни се отличават с приятен маниер на общуване, зад който често се крият непоклатим инат и решителност – жените го проявяват в по-голяма степен. В същината си са много докачливи и болезнено се засягат и реагират на всякакъв натиск. Привлича ги новото, понякога се отливат с необичайни интереси и редки способности.

Какво означава “Асцендент”? Каква е разликата със Зодия?

Зодия Водолей и Асцендент Лъв

Нуждаят се от партньор, за да се изявяват, но същевременно винаги са лидерите в двойката, не са равностойни. В близките си взаимоотношения се увличат като се опитват да наложат своята гленда точка и начин на поввдение. Отлично се изявяват в преговори. Много са дейни, обаче сами в уединение трудно се мотивират и заемат за работа. Добри приятели са.

Зодия Водолей и Асцендент Дева

Активни и дейни, стремят се към успех в своята област и нерядко го постигат. В работата на тях може да се разчита. Ще предпочетат свободна практика / професия, но условията трябва да са изгодни и добре премислени.

Мъжът Водолей ще ви бъде верен, когато е свободен

Зодия Водолей и Асцендент Везни

Хора с много независим характер, жизнелюбиви и творчески, понякога склонни към рискове. Когато са увлечени в своето призвание, притежават таланта да усещат най-прогресивните течения, да влагат цялото си сърце и да разпространяват идеите. В общуването са много демократични и справедливи, дори с децата разговарят като с равни, леко и свободно. Затова и лесно печелят симпатии. В любовта обичат да рискуват, като много силно държат на свободата си.

Зодия Водолей и Асцендент Скорпион

Концентрирани и интензивни, но същевременно и много дружелюбни. Привързани са към дома си и предпочитат да работят оттам, да бъдат независими. От взетите решения не отстъпват. В отношенията си с приятелите са надеждни и са готови да помагат във всяка една трудна ситуация. Креативни и отговорни в работата, пълни с интересни идеи. В любовта проявяват уважение към любимия човек и никога не се опитват да го подчинят на себе си.

Жената Водолей – Не затваряйте стихията в бутилка

Зодия Водолей и Асцендент Стрелец

Надарени са с оригиналност, необичайни и разностранни качества. С лекота се обучават, особено ако им бъде обещан успех. Дружелюбни са, но все пак много избирателни във връзките си. С лекота влизат в конатакт, но дълготрайни отношения установяват с малко хора. Понякога изискват от партньора си повече, отколкото може да им даде, но за сметка на това са му верни.

Зодия Водолей и Асцендент Козирог

Дружелюбни са и общуват с широк кръг от хора, но най-вече са заети със своите лични дела – семейни, служебни, здравни. На работа ги ценят високо, защото съчетават отговорност и сериозно отношение с творчески и сруктуриран подход. Добре си пазят свободата и независимостта на избора, поради което предпочитат да имат свой бизнес. В дома си са солидна опира за своите близки.

Изчисляване на Асцендент в наталната карта

Зодия Водолей и Асцендент Водолей

Дейни, активни, подвижни. Обичат приятелите си, но остават достатъчно независими. Обичайно стават инициативни тартори. Имат огромно количество нови идеи – и за компанията, и за работата – които се опитват да реализират на всяка цена. Мислят необичайно, извън стандарта. С децата общуват като с равни, като с приятели. Жаждата им за независимост – при жените е тяхната еманципираност – често им пречи да постигнат устойчив семеен живот или обвързване.

Зодия Водолей и Асцендент Риби

Увличат се по мащаба – могат да се захванат с големи проекти, които всички смятат за неизпълними. Но ако се налага са се борят за тях, се съгласяват и на по-малко – не се чувстват готови за житейските изпитания. Склонни са да се потопят в семейните дела и личния си живот. Но онези, които имат достатъчно упоритост – благодарение на възпитанието си или на близки хора – да способни да действат като двигатели на промените и дрои да влязат в историята.

Още за знака Водолей

Асцендент Водолей (Aquarius) – Качества. Комбинации с 12те зодии

Меркурий във Водолей – Оригиналната мисъл между гениалността и неразбирането

Венера във Водолей – независима, интелектуална, изключителна

Марс във Водолей – свободна инциатива и изразяване на волята

Митология за Водолей: легендата за Ганимед

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните