Венера във Водолей е независима, интелектуална и се стреми към изключителни преживявания и необичайни връзки. Хората, в чиито натални хороскопи Венера се намира във Водолей, ще се опитват да ви впечатлят със своя либерален ум, насочен към бъдещето. Те искат да бъдат възприемани като уникални, непокорни и леко провокативни.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НАТАЛЕН И ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Качества на хората с Венера във Водолей в Наталния хороскоп

Венера във Водолей

Mъжете и жените с Венера във Водолей се забъркват в необичайни или нетрадиционни любовни връзки. Те не понасят ограничения от всякакъв вид и не искат да спазват познатите правила – но сами може да измислят нови.

За околните тези хора изглеждат още по-привлекателни именно защото се държат на дистанция. Те искат да се признае и оцени, че в сърдечните въпроси не следват утъпканата пътека, а прокарват своя – според водолейските принципи за свобода, равенство и братство.

Водолеят е въздушен знак и затова тези хора може да изглеждат хладно дистанцирани. На по-емоционалните им партньори това не се харесва и някои любовни връзки могат да бъдат прекъснат заради тази привидна студенина.

Хората с Венера във Водолей иска да бъдат обичани заради техния интелект и да печелят възхищение с визионерство си. Жените обичат да се знае, че са еманципирани и равни с мъжете, а мъжете – че са надеждни приятели и колективни лидери.

Те ценят любовниците, които също са добри приятели и избягват емоционалните драми и конфронтации като чумата. Тези хора ще се радват да ви изненадват с необичайния си подход към любовта и прогресивно мислене.

Да доставиш удоволствие на Венера във Водолей означава да покажеш колко ти е интересна.

Ако искате спокойна връзка с такъв човек, примирете се, че от време на време той/тя ще иска да изпъкне на интелектуално ниво, да се прояви в приятелската ви компания или колектива.

Те са много горди със своите уникални идеи и прогресивна визия. Мечтайте заедно с тях и не ги ограничавайте. За да са спокойни и пълноценни, те се нуждаят от пространство и с радост в отговор ще ви дадат нужната свобода, за да бъдете себе си.

Прочетете повече за знака Водолей:

 

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните