Венера преминава през целия зодиак за около една година, като се движи близо до Слънцето, но с различна от него скорост. Затова и престоят ѝ във всеки знак е с различна продължителност.

Проверете дали Вашата Венера се намира във Водолей като генериате своята натална карта или поръчайте пълен Натален хороскоп „Кой съм аз“.

Транзитна Венера във Водолей – от 2-ри до 26-ти януари 2023

Венера във ВодолейКак ще се усеща този транзит? В нашите лични връзки и социални взаимоотношения под това влияние ще се движим от желание за неконвенционалност, независимост и свобода. Водолеят е фиксиран знак и може да бъде също толкова верен, колкото и земния Козирог, но трябва да бъде свободен и да може да действа според собствените си разбирания.

Отворените и експериментални връзки сега са по-интригуващи и привлекателни. Да бъдем както приятели, така и любовници, е важно за нас през този период. На дневен ред в отношенията ни излизат следните теми: как можем да си позволим взаимна свобода, как можем да сме равнопоставени и да градим приятелство и доверие.

Важни са и социалните идеи и каузи, които ни свързват – или разделят. В отношенията към другите е важно откритото изразяване, справедливото, безкористно и безпристрастно отношение.

Венера във Водолей означава любов към необичайното, отхвърляне на старите строги правила и условности, усещане, че връзката ви се издига над дребнобуржоазните интереси и безсмислици. Преживява се като пълно обновление и навлизане в прогресивен нов житейски цикъл. В момент като този са вероятни по-нетрадиционни романтични увлечения и необичайни социални контакти.

Венера във Водолей е интелектуална и казва за себе си: „Аз съм либерална, не съм тиранична и обсебваща. Търся приятел в любовника и обратното. Аз съм неповторима и интелигентна. Да поговорим и да се забавляваме.”

ПОРЪЧАЙТЕ НАТАЛЕН И ГОДИШЕН ХОРОСКОП

Венера във Водолей в Наталния хороскоп

Хората, в чиито натални хороскопи Венера се намира във Водолей, ще се опитват да ви впечатлят със своя либерален ум, насочен към бъдещето. Те искат да бъдат възприемани като уникални, непокорни и леко провокативни.

За околните изглеждат още по-привлекателни именно защото се държат на дистанция. Те искат да се признае и оцени, че в сърдечните въпроси не следват утъпканата пътека, а прокарват своя – според водолейските принципи за свобода, равенство и братство.

Mъжете и жените с Венера във Водолей се забъркват в необичайни или нетрадиционни любовни връзки. Те не понасят ограничения от всякакъв вид и не искат да спазват познатите правила – но сами може да измислят нови.

Водолеят е въздушен знак и затова тези хора може да изглеждат хладно дистанцирани. На по-емоционалните им партньори това не се харесва и някои любовни връзки могат да бъдат прекъснат заради тази привидна студенина.

Жената Водолей – Не затваряйте стихията в бутилка

Хората с Венера във Водолей иска да бъдат обичани заради техния интелект и да печелят възхищение с визионерство си. Жените обичат да се знае, че са еманципирани и равни с мъжете, а мъжете – че са надеждни приятели и колективни лидери.

Те ценят любовниците, които също са добри приятели и избягват емоционалните драми и конфронтации като чумата. Тези хора ще се радват да ви изненадват с необичайния си подход към любовта и прогресивно мислене. Да доставиш удоволствие на Венера във Водолей означава да покажеш колко ти е интересна.

Ако искате спокойна връзка с такъв човек, примирете се, че от време на време той/тя ще иска да изпъкне на интелектуално ниво, да се прояви в приятелската ви компания или колектива. Те са много горди със своите уникални идеи и прогресивна визия. Мечтайте заедно с тях и не ги ограничавайте. За да са спокойни и пълноценни, те се нуждаят от пространство и с радост в отговор ще ви дадат нужната свобода, за да бъдете себе си.

Мъжът Водолей ще ви бъде верен, когато е свободен

Прочетете повече за знака Водолей:

 

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните