Либерален и свободолюнив, този мъж желае да направи света по-добро място за живеене за цялото човечество. Този негов подход може да изглежда свръх амбициозен когато го срещнете за първи път, но след това сами ще се убедите, че той наистина прелива от оригинални мисли и хуманитарни идеи.

Следете актуалния Хороскоп за Водолей

 

и месечния Хороскоп в аванс за Водолей

 

Водолеят е изобретателен и находчив, създава невероятни и креативни решения. Обича да работи, за да променя света или поне своето малко кътче от него. Типичният мъж Водолей е интелектуален и отдаден на кауза визионер, но често е и малко ексцентричен. Ако сте подготвени за неговите малки странни привички, те ще започнат да ви харесват и скоро ще откриете, че ви е увлякъл в мечтите и социалните си проекти.

Мъжът Водолей

Да разберем мъжа Водолей

Помнете: не можете да затворите вкъщи мъжа Водолей – той цени свободата си повече от всичко друго. Той е новатор във всеки смисъл на думата и не следва никого. Ако обича пътуванията, ще предпочете необичайни, екзотични и далечни дестинации. Той е толкова добре запознат с нещата от живота, че бихте си помислили, че е по-възрастен отколкото е в действителност.

Нищо в този човек не е конформистко – от избора му на дрехи до кариерата и начина му на живот. Неговият начин на изразяване е необичаен и находчив. Понякога е голям инат – Водолеят е фиксиран знак и по правило ще стигне до края на всичко, което е започнал.

Популярен и общителен, мъжът Водолей изглежда, че познава всички. Този джентълмен е интересен за компания и това личи от големия му приятелски кръг. Неговите провокативни въпроси и непредвидими действия са само част от играта на откривател, с която научава какво мислят или чувстват неговите приятели.

Неговата общитепост обаче не означава, че всички го разбират. Чувствата му често са скрити, а реакциите сложни. Някои Водолеи са доста сдържани и дистанцирани, но все пак са истински интригуващи и харесвани. Дори да изглежда неемоционален и рационален, мъжът Водолей също е оптимист и романтик – и тази по-рядка комбинация от черти го прави ценен приятел и всеотдаен партньор.

Ако има някой, който може да погледне в бъдещето и да знае, че може да направи нещата по-добри, то това е мъжът Водолей. Воден от разума, но много непредсказуем, той може да прецени трезво всички опции и след това да направи избор, който най-малко очаквате.

Зодия Водолей | Aquarius 20.01. – 19.02. в Наталната карта

Тази публикация се отнася за мъжете от зодия или асцендент Водолей или с много планети в този знак. Попълнете данните си и генерирайте своята натална карта тук за да проверите как Водолей работи за вас.

Любовта, връзките и секса за мъжа Водолей

Любовта, както всичко останало, е поредната забавна игра за мъжа Водолей. Той подхожда с лекота към връзките, като разпръсква своя чар на флиртаджия на малки, прецизни дози.

Няма да чуете често мъж Водолей да казва „Обичам те“ – поне не по традиционния начин или в подходящия момент. Неговата природа на нонконформист няма да му позволи да изрази чувствата си по обичайния, конвенционален начин.

Цветя, шоколадови бонбони, вечеря на свещи и кино – подобни романтични жестове са забранени за него. Но дори сдържаните Водолеи да не са толкова предвидими с подаръците, техните жестове винаги ще бъдат уникални по някакъв начин. Мъжът Водолей умее да обича дълбоко и искрено и би дал живота си за избраницата си. Той просто не понася цялата тази сантименталност.

Като при всеки въздушен знак, либидото на рационалния Водолей се възпламенява от ума му. Стимулирайте го и го увлечете в секси игри за ума и ще дочакате избухването на страстта в спалнята (или на някое необичайно място). Мъжът Водолей е привлечен от интелекта, така че партньорът му трябва да бъде някой, който споделя мащабните му възгледи за живота и хората.

Жената Водолей – Не затваряйте стихията в бутилка

В секса мъжът Водолей обича дръзките изпълнения и експериментите, Нищо не е твърде провокативно или предизвикателно за него в спалнята и извън нея. Дори да е от по-интровертните типове, след като спечелите доверието му той ще ви изненадва на всяка крачка.

В любовта той е изключително импулсивен и може да бъде доста трудно да склони да се обвърже. Но след като намери правилната жена, мъжът Водолей е истински щастлив да се откаже да се носи по течението и да се задоми. Може да е по-трудно да провокирате емоционално разкриване за мъжа Водолей, но след като го направите, ще се радвате, че сте го направили.

Мъжът Водолей трябва да бъде сигурен, че неговата свръх ценна свобода не е застрашена – иначе ще изчезне като дим. Ако вече е обвързан, той не е от мъжете, които бързо ще се измъкнат от поетия ангажимент, но ако таи някакво недоволство, ще го покаже много ясно.

В партньорството с Водолей най-добре работи принципът за абсолютна взаимна свобода. Но това не означава, че всеки Водолей търси отворена връзка. Той просто държи на личното си пространство и свобода на избора.

Асцендент Водолей (Aquarius) – Качества. Комбинации с 12те зодии

Мъжът Водолей има много познати, но сравнително тесен кръг от наистина близки приятели. Въпреки че е самоуверен и общителен човек, той има склонност емоционално да се дистанцира от хората около себе си и това на моменти го прави непредсказуем и объркващ партньор. Въпреки това, той е лоялен човек, който високо цени доверието и истинското приятелство.

За мъжа Водолей силното интелектуално привличане има равно или дори по-голямо значение от всяка физическа привлекателност. Този мъж се нуждае първо от комуникация, за да бъде интимен в отношенията си. Но не го считайте за хладен любовник – той е непредсказуем и изобретателен – така че можете да очаквате спалнята ви да се пробуди за вълнуващи удоволствия.

Джентълменът Водолей обича дългите разговори, наслаждава се на разходки под лунна светлина и на държане за ръце и като цяло, е романтик, който е готов да отдаде безусловната си любов на правилния партньор. Щастлив е да сподели живота си с умен и самостоятелен партньор, който също има нужда от автономия.

Съвместимост Водолей с другите знаци

Водолеят се счита за най-сроден с другите въздушни знаци Везни и Близнаци, както и огнените Стрелец и Овен. Но това е привличане между сходни темпераменти.

Много често съседните знаци са добри комбинации за обвързване – Козирог и Риби. А най-силна и особено динамична връзка може да се получи с Лъв, на принципа на привличането на противоположностите.

Тук разглеждаме съвместимостта само между слънчевите знаци или асценентите. Но при синастрията или партньорската астрология има много повече фактори за съвместимост. Поръчайте своя личен хороскоп за съвместимост тук: Хороскопа за Партньорска съвместимост / Синастрия

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните