Започваме с най-важния съвет, ако сте решили да покорите тази дама – не се опитвайте да ограничавате жената Водолей – не можете да затворите в бутилка вятъра или да вържете облаците. Не я вкарвайте в стереотип, защото тя не само ще се противопостави на всички рамки, но и ще бъде точно обратното на всичко, което очаквате от нея.

Следете актуалния Хороскоп за Водолей

 

и месечния Хороскоп в аванс за Водолей

 

Водолеите притежават визионерски, мащабен и хуманитарен подход към живота. Това е въздушен знак, но за разлика от другите си безгрижни сестри Близнаци и Везни, жената Водолей не е лек бриз или мечтателен зефир. Тя е буря, изпълнена с вътрешна сила, която може да бъде леко плашеща, когато за първи път влезете в контакт с нея. Но ако преминете заедно през окото на бурята, ще откриете умна, независима и най-вече оригинална жена.

Жената Водолей

Да разгадем жената Водолей

Жената Водолей е различна. Тя е енигма, непредвидима и независима. Това е фиксиран знак, което означава, че представителите му не се отнасят любезно към хората, които им казват какво да правят. Но ако имате нужда от помощ, Жената Водолей е истински съпричастна и готова да помогне на всеки. Тя също може да ви даде разумни съвети.

Жената Водолей с лекота общува с хора от всички сфери на живота. Тя искрено вярва в равенството и е способна да се свързва с хората по един и същи начин, независимо от тяхната възраст или произход. Този знак е истински загрижен за близките си хора, за приятелите си, за обществени каузи.

Тя обича да пътува, харесва новото, но остава лоялна и към познатото. Като цяло, следва прогреса, но в личен план не обича особено промяната. Това е свързано с нейната привързаността към миналото и спомените ѝ. Въпреки, че има смелостта да гледа напред, изпълнена с огромен оптимизъм, тя винаги знае коя е и откъде е тръгнала.

Тази публикация се отнася за жените от зодия или асцендент Водолей или с много планети в този знак. Попълнете данните си и генерирайте своята натална карта тук за да проверите как Водолей работи за вас.

Жената Водолей в Любовта

На ментално ниво, за жената Водолей много неща са игра – особено любовната игра. Тя ще разиграе фигурите си прецизно, без да излиза от ритъм или да прави излишни ходове. Любовта е забавление за нея и тя ще влезе в много роли за своя любим, за да поддържа отношенията интересни.

Този лековат подход не означава, че жената Водолей се влюбва лесно. Напротив, нужно ѝ е известно време, за да се прояви емоционално и да се довери на някого. Но след като почувства истинска любов, тя ще се отдаде на партньора си свободно и напълно.

За нея комуникацията е ключът към успешния романс и може да рационализира и осмисли всяка своя емоция. Но колкото и приятелски да е настроена, достигането до сърцето й отнема известно време.

Зодия Водолей | Aquarius 20.01. – 19.02. в Наталната карта

Жената Водолей и връзките

Това е интелектуален въздушен знак, затова нейната идеална половинка трябва да е много умен и да разбира многообразието на характера ѝ. Но винаги ще има част от нея, която тя ще крие дори от него.

Независимостта и свободата са това, от което всяка жена Водолей се нуждае най-много в една връзка. Дайте й лично пространство да диша и забравете всички очаквания за традиционна домакиня. Тя търси равностоен партньор и очаква справедливо разделение на задълженията.

Жената Водолей и приятелствата

Тя е приятелка с абсолютно всички – или поне така изглежда отвън. В интерес на истината обаче, жената Водолей рядко позволява на хората да се доближат твърде много до нея. Остава резервирана, когато става дума за истинските й чувства и ще откриете, че кръгът й от близки приятели не е голям. Щедра е и винаги на разположение, когато имате нужда от нея,

Жената Водолей умее да се обкръжава с широк кръг от познати и богат спектър от характери. Водолеите се движат с хора като тях, които споделят любовта им към независимостта и интелектуалните търсения. Ако не я подведете, остава изключително лоялна и е известна с дългогодишните си издръжливи връзки.

Асцендент Водолей (Aquarius) – Качества. Комбинации с 12те зодии

Жената Водолей и секса

Оригинална и непредсказуема, тази жена може да открие източници на удоволствие, за които партньорът й никога не е знаел, че съществуват. Сексът е отчасти интелектуална игра за жената Водолей. Водолеите са склонни да преместват границите, винаги да експериментират, без да страдат от предразсъдъци.

Тази жена ще поема риск както в леглото, така и извън него, така че не се учудвайте, ако ви увлече в страстните си хрумвания на някое публично място. Провокацията от нарушаването на правилата е точно това, което най възбужда този знак.

Мъжът Водолей ще ви бъде верен, когато е свободен

Съвместимост Водолей с другите знаци

Тя е бунтарката на зодиака и перфектната й връзка е с някой, който е щастлив да преобърне статуквото с нея. За идеални партньори обикновено се смятат представителите на въздушните знаци Везни и Близнаци, както и огнените Стрелец и Овен. Но това е привличане между сходни темпераменти.

Много често съседните знаци са добри комбинации за обвързване – Козирог и Риби. А най-силна и особено динамична връзка може да се получи с Лъв, на принципа на привличането на противоположностите.

Тук разглеждаме съвместимостта само между слънчевите знаци или асценентите. Но при синастрията или партньорската астрология има много повече фактори за съвместимост. Поръчайте своя личен хороскоп за съвместимост тук: Хороскопа за Партньорска съвместимост / Синастрия

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните