Може да се каже, че най-характерната черта на хората с това разположение е комбинирането на почти неизчерпаемата физическа активност с преследването на интелектуални и философски ценности и идеали.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НАТАЛЕН И ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Качества на хората с Марс в Стрелец в наталната карта

Марс в Стрелец

Хората с Марс в Стрелец в наталната си карта може да бъде малко трудни за разбиране. Обикновено изглежда, че са най-спокойните хора – обичат добрите шеги и да си прекарват времето добре. Но понякога са толкова запалени, интензивни и страстни, могат да мразят всичко, което ги огражда.

Те трябва да имат пространство за действие. Често са първите, които ще избягат, когато нещата станат сериозни или скучни. Ако изчезнат, вероятно ще се върнат скоро – но просто трябва да се чувстват свободни за известно време, за да не побеснеят.

Когато хората с Марс в Стрелец изпитват гняв или ярост, те просто искат да избягат надалеч. Искат да направят нещо – независимо дали то е адекватно по възникналия проблем. Нямат много търпение да изчакват нещата – това идва от неспокойната и авантюристична природа на Стрелеца.

Хората с тази позиция на Марс трябва сериозно да обмислят физическата активност като най-доброто средство за управление на гнева, си,

Тези хора обикновено се занимават с няколко проекта наведнъж. Обаче не са известни с упоритост и последователност! Обичат да започват нови проекти с възхитително удоволствие.

Но точно тази тяхната визия за бъдещето и мащабните цели може да им попречат на завършват това, което започват/ Те искат да направят толкова много неща, че лесно зарязват всичко, когато се появи нова идея.

Марс в Стрелец е обичайно игрив и забавен. Тези хора обичат приятелските спорове, въпреки че могат да стигнат до крайности. Но може да откриете много пропуски в техните аргументи. Работата е там, че те не обмилсят детайлно нещата, но са твърде страстни във всичко, в което вярват.

Тези хора често са определяни като сърдечни и топлокръвни – техният директен, мек подход е очевиден и в секса. Те са страстни любовници и се отличават с непредубеденост и добро настроение. Но не са особено търпеливи и не понасят, когато сексът стане твърде сложен, скучен или сериозен.

Когато тези хора спорят, те лесно заемат моралистична позиция, която може да подлуди всички около тях. Марс в Стрелец е свикнал да постига своята цел и да убеждава другите да повярват в това, в което вярва. Приемат много лично и дори агресивно, когато другите не са съгласни с техните възгледи.

Повече за знака Стрелец:

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните