Досега Венера в Близнаци твърдеше, че „Разнообразието е солта на живота”. Но сега, с преминаването й в Рак, вкусът й се обръща и тя се интересува повече от хляба, а не толкова от подправките.

Под това влияние ще изразяваме своите чувства  чрез преданост, внимание и загриженост. Може да преживеем повече емоционални върхове и спадове, дължащо се на повишената ни чувствителност и впечатлителност.

През 2024-та Венера ще преминава през знака Рак между 17 юни 09:07 ч и 11 юли 19:19 ч.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Когато Венера транзитира през Рак

Венера в РакПовече чувствителност и отдаденост

Ще бъдем по-нежни, сантиментални, привързани и посветени на любимите си, а любовта ни ще е дълбока и изцяло отдадена на един човек. Ще се интересуваме повече от чувствата на любимите си, отколкото от техните думи. Ще жадуваме повече ласки и ако се чувстваме не застрашени, ще дадем най-доброто от себе си.

Сантименталност и спомени

Спомените и старите връзки ще излязат на преден план, познатите и солидни отношения ще са по-привлекателни. Страхът ни от отхвърляне е изострен и в резултат, ще разкриваме сърцата си по-внимателно.

Избираме сигурното

Изобщо, под това влияние ще сме склонни да “играем на сигурно” в емоционален план. Обичта и вярността стават водещи и ни осигуряват вътрешна стабилност. Ще бъдем напълно посветени на своите партньори и ще търсим същoто в замяна.

Много любов не е на хубаво

Но достигайки до крайност, може да станем обсебващи, манипулативни и задушаващи.  Сега ще се чувстваме по-застрашени, ако любимите ни демонстрират безличие, стремеж към прекалена независимост или хладна дистанция, а причинената  емоционална болка много по-трудно ще се забравя.

Избираме познатото

Съчувствието, копнежът да пуснем корени и предпочитанието към нещата, които са издържали теста на времето – това са други отличителни белези на този период. Те ще се отразят не само на романтичните ни преживявания, но и на социалните контакти, решенията на финансови въпроси, вкусовете и ценностите ни.

Децата, които ще се родят през този период, ще са интуитивни, романтични, нежни, предани, с развит майчински инстинкт. Те по-бавно, но силно и трайно, ще се привързват емоционално. И още за всички, които са родени под венера в Рак:

Още за знака Рак

Богинята на любовта Венера в Хороскопа Синастрия

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните