Как се променя характерът на хората от зодия Скорпион, в зависимост от техния Асцендент? Вижте 12-те комбинации зодия – асцендент в наталната карта.

Следете актуалния Месечен хороскоп за Скорпион

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НАТАЛЕН И ГОДИШЕН ХОРОСКОП

 

Зодия Скорпион и Асцендент Овен

Притежават огромна страст за живот и интерес към света, възприемат живота като борба. Реално често им се налага наистина да се борят и да преодоляват маса препятствия. Но немалка част от кризите сами са си създали или навлекли! Страстно се отнасят както към работата си, така и към партньорите си. Стремят се на всяка цена да постигат желаните резултати, но заради своята свръх настойчивост, си създават повече съпротива.

Зодия Скорпион и Асцендент Телец

Притежават обаятелна външност и мили обноски, но като характер са много пламенни, силно се привързват. Стремят се да завладеят и дори да обсебят изцяло партньора си. Изпитват искрена потребност от близост и сърдечна топлина, но в същото време тихият, равен и спокоен живот изобщо не ги сутройва. Постоянно се нуждаят от силни и интензивни преживявания. А когато такива няма, сами ги създават!

Скорпион ЗодияЗодия Скорпион и Асцендент Близнаци

Упорито се стремят да постигнат успех в работата, а това им се отдава, защото когато истински се увлекат в нещо, тези хора влагат цялата си енергия и упорство. Те естествено поемат върху плещите си и най-трудните задачи и не адт сили, каото създават много убедително впечатление. В същото време успяват да останат независими, сами да определят дневния си ред и приоритетите. Могат успешно да се представят в колективната работа. След време осъзнават, че професионалният растеж не им е достатъчен и потърсват щастие в любовта.

Зодия Скорпион и Асцендент Рак

Меки и обаятелни в общуването, но когато са увлечени в дадена теза, стават необичайно напористи и се налагат. Чувствителни и много емоционални. Загрижени най-вече по отношение на децата и любимите си хора. Пред началниците си отстояват своята независимост, не приемат с лекота авторитети. По-скоро са творчески личности, отколкото организатори.

Какво означава “Асцендент”? Каква е разликата със Зодия?

Зодия Скорпион и Асцендент Лъв

Подчинени са на семейните си чувства, имат силна връзка с дома. В същото време притежават големи заложби да създават и творят. Мъжете буквално горят в своята работа, особено когато се занимават с нещо, което смятат за свое призвание. Жените могат да посветят целия си живот на съпруга си и на децата или – по мъжки – също да се задълбочат в своето професионално развитие.

Зодия Скорпион и Асцендент Дева

Съчетават външно обаяние с крайна сериозност и дълбочина на характера. Жените са дружелюбни, мили, подвижни, мъжете – изглеждат по-солидно и респектиращо. Обичат да се учат. Не са много общителни, потънали са в своята работа и семейните задължения. Често поддържат трайни връзки с приятели от детството си.

Всичко за мъжа Скорпион и как да изградим връзката си с него

Зодия Скорпион и Асцендент Везни

Меки в общуването, но много напористи в работата, напълно се потапят в задълженията си. Стремят се към конкретни резултати, не обичат отвлечените теории. В личните си отношения са много страстни и емоционални, въвлечение са в дълбочина и живеят под напрежение. Силно се привързват, когато обичат и са склонни на неочаквани и романтични постъпки.

Зодия Скорпион и Асцендент Скорпион

Дълбоко чувствителни и страстни, но в същото време много сдържано проявяват цялата мощ на емоциите си. Упорити в своите стремежи, прикриват вътрешните бури и пориви зад много обаятелни маниери и меко поведение. Привличат цялото внимание към себе си, дори когато стоят мълчаливо. В любовта и приятелствата си са щедри и страстни. Могат да бъдат много ревниви, не прощават изневярата и помнят и доброто, и обидите до гроб.

Осем факта за Жената Скорпион – мистична, сексапилна и много силна

Зодия Скорпион и Асцендент Стрелец

Външно са тихи, не многословни, но в тях може да кипи голяма страст, изпълват ги бурни емоции. Когато се заемат с някакво дело, не го оставят докато не приключат. Ако се влюбят, упорито и последователно се борят да спечелят благосклонността на любимия човек, докато сами изграят от любов. Силно самолюбиви са и горди и могат да избухнат много неочаквано, когато са разгневени.

Зодия Скорпион и Асцендент Козирог

Горди и директни, не понасят натиска и ограниченията. Стараят се да намерят интересно занимание, в което да се потопят и да избягат от близък контакт с околния свят. За жените това бягство може да стане семейството им. И мъжете, и жените много емоционално и дълбоко се привързват към онези, които обичат.

Още за знака Скорпион

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните