Марс в Рак е много слаб и затова се проявява нетипично, не-агресивно. През тези периоди нашите действия са насочени към запазване на съществуващата позиция и поддържане на традициите.

Марс транзитира в Рак от 25 март до 20 май 2023

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Как да използваме енергията на Марс в Рак?

Марс преминава през целия зодиак за около 2 – 2.5 години, като има периоди на ретроградно движение.

Когато Марс е в знака Рак, ние сме по-емоционални в преследването на своите интереси, но избягваме директен подход към това, което искаме. Като цяло, нашите планове се променят според моментните ни настроения и постоянно се колебаем относно целите си.

Голяма част от това, което правим, зависи от емоционалното ни състояние в момента.

Водните знаци са инертни, затова и Марс в Рак се нуждае от външен импулс за активно действие. Когато сме емоционално мотивирани обаче, изгаряме от чувства и силно вътрешно желание, сме способни на изненадващо решителни действия и победи в състезания.

Рак е знакът на майката и всеки сигнал за заплаха за дома и любимите ни може да ни превърне във войни. Но повече сме отбранителни,отколкото нападателни или открито агресивни.

Желателно е обаче да имаме поне емоционална подкрепа от близките си хора, за да можем да действаме.

През този период се повишава интуитивността и можем инстинктивно да бъдем подтикнати да предприемем някакви действия. Те обичайно са насочени към въстановяването на мира, комфорта и безопасността в живота ни. Всъщност сега сме способни най-яростно да защитаваме любимите си хора.

Това е силно благоприятен период да забравим за егото си, за да можем да прокараме плановете си напред. Вътрешното удовлетворение и любовта ни са по-важни за нас от външните постижения.

Личните цели и домашните задължения стават приоритет.

Повече за знака Рак

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните