Любовта под знака на Лъва се отличава с великолепие и мащаб. През тези периоди ние сме демонстративни в доказването на своите чувства и разточителни с използваните средства.

През 2024 г. Венера ще бъде в знака Лъв между 11 юли, 19:19 ч., и 05 август, 05:23 ч.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Какво да очакваме при транзита на Венера в Лъв?

Венера в Лъв

Това разположение придава на романтичните ни чувства сърдечност, игривост, изразителност и екстравагантност.

Романтична драма в търсене на възхищение

Повече от всякога, сега Любовта прилича на игра. Припомняме си онзи изначален театър, с който ни вълнува романтичният етап на всяка нова връзка. Чувствата ни се хранят с вниманието и признанието, които търсим и получаваме, и не можем да дишаме без възхищението на любимите си, без доказателствата за техния интерес. Ако сте влюбени, сега ще искате да ви обожават, да ви глезят като дете и да се забавлявате.

Сърдечност, страсти и гордост

Гордостта и страстта са най-отличителни за връзките през този период. Искрено влагаме сърцето си, но толкова силно се идентифицираме с чувствата си, че инвестираме и големи дози егоистични желания. Затова отрицателното проявление на този транзит е драматичното преиграване в търсене на по-силен емоционален ефект и доминиране над партньора.

Бляската показност или творческа изява

Това е месец на творчески възход, през който необходимостта да бъдем оценени ни стимулира да изразяваме себе си по-оригинално. Романтиката сега се превръща в самоцел, което може да има както животворен, така и отрицателен смисъл. Не замествайте нежността и интимността с бляскава показност.

За кои сфери е благоприятно влиянието

Цикълът на Венера в Лъв може да бъде силно или печелившо време за състезания, лотарии, партита, отдих, драма, украшения, бижута, костюми, търговия с изкуство и всичко златно. Щедростта и топлотата допринасят за способността ни да черпим правилните ресурси. Можем да имаме непреодолимо желание да изпъкнем, да бъдем забележителни и да се почувстваме специални през този период.

 

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните