Любовта под знака на Лъва се отличава с великолепие и мащаб. През тези периоди ние сме демонстративни в доказването на своите чувства и разточителни с използваните средства.

През 2023г Венера ще бъде в знака Лъв между 6-ти юни и 8-ми октомври с период на Ретроградна Венера между 23 юни и 3 септември.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Какво да очакваме при транзита на Венера в Лъв?

Венера в Лъв

Това разположение придава на романтичните ни чувства сърдечност, игривост, изразителност и екстравагантност.

Романтична драма в търсене на възхищение

Повече от всякога, сега Любовта прилича на игра. Припомняме си онзи изначален театър, с който ни вълнува романтичният етап на всяка нова връзка. Чувствата ни се хранят с вниманието и признанието, които търсим и получаваме, и не можем да дишаме без възхищението на любимите си, без доказателствата за техния интерес. Ако сте влюбени, сега ще искате да ви обожават, да ви глезят като дете и да се забавлявате.

Сърдечност, страсти и гордост

Гордостта и страстта са най-отличителни за връзките през този период. Искрено влагаме сърцето си, но толкова силно се идентифицираме с чувствата си, че инвестираме и големи дози егоистични желания. Затова отрицателното проявление на този транзит е драматичното преиграване в търсене на по-силен емоционален ефект и доминиране над партньора.

Бляската показност или творческа изява

Това е месец на творчески възход, през който необходимостта да бъдем оценени ни стимулира да изразяваме себе си по-оригинално. Романтиката сега се превръща в самоцел, което може да има както животворен, така и отрицателен смисъл. Не замествайте нежността и интимността с бляскава показност.

За кои сфери е благоприятно влиянието

Цикълът на Венера в Лъв може да бъде силно или печелившо време за състезания, лотарии, партита, отдих, драма, украшения, бижута, костюми, търговия с изкуство и всичко златно. Щедростта и топлотата допринасят за способността ни да черпим правилните ресурси. Можем да имаме непреодолимо желание да изпъкнем, да бъдем забележителни и да се почувстваме специални през този период.

Аспекти на Венера в Лъв през 2023

За дългия период на Венера в Лъв до 5-ти септември, Венера ще направи аспект с всички планети, а с някои – по няколко различни аспекта. Аспектите се свързват много повече с реални събития, отколкото самия знак Лъв. Затова своевременно ще ги добавяме в тази публикация.

Венера тригон Нептун: 31 май – 5 юни

Вълшебно, романтично време. Възприемаме романтичните ситуации сякаш са „написани“ специално за нас. Удоволствията от живота се изживяват напълно. Виждаме най-доброто в хората и това улеснява нашите взаимодействия и премахва напрежението в личните отношения.

Венера опозиция Плутон: 3 юни – 7 юни

Това е период на силни, драматични чувства. Възможни са емоционални страдания и напрежение, причинени от романтични отношения или социална манипулация. Емоционалните или сексуални проблеми причиняват повече ревност или разочарование.

Сексуалността сега предизвиква по-бурни емоции. Повишен риск за психически тормоз и физическо посегателство. Страховете от предателство и изневяра може да ескалират.

Венера в квадрат със Северен лунен възел: 5 юни – 11 юни

Забравяме за обичайните любезности, но може да работим в противоречие с ценностите си или в ущърб на връзката си. Може да възникне липса на съгласие и недоволство от взаимоотношения, защото усещаме, че те пречат на личния ни растеж.

Венера в квадрат с Юпитер: 8 юни – 13 юни

Изпитваме силно желание за повече удоволствие в живота си, което може да бъде прекомерно. Уверете се, че не преувеличавате чувствата си и внимавайте да не създавате нереалистични очаквания в партньорствата си.

Приемайте това, което партньорът ви казва с известни резерви и здравословна практичност. Едва ли има злонамерено намерение, но чувството на въодушевление може да замъгли преценката ни и можем да обещаем повече, отколкото можем да изпълним. Или сами да повярваме на градиозни, неизпълними обещания.

Венера куинконс Сатурн: 10 юни – 16 юни

Усещането, че може да не сме в състояние да изразим чувствата си или че чувствата ни няма да бъдат приети добре, може да ни направи толкова неуверени, че да подкопае взаимоотношенията ни. Обхваща ни страх от официално обвързване или обратното – паника от отхвърляне. За да се справим със свръхчувствителността си може да изберем емоционално дистанциране.

Венера в полуквадрат със Слънцето 10 юни – 16 юни

Раздразнението, което привидно идва от другите, по-скоро е отражение на собственото ни вътрешно безпокойство. Потърсете креативно решение за вътрешното си неудовлетворение. Направете всичко възможно да контролирате копнежа си да искате и получавате повече средства или внимание.

Венера в паралел с Меркурий 12 юни – 17 юни

Благоприятно време, когато ценим дипломацията и общуваме по-лесно.

Венера сесквиквадрат Нептун 17 юни – 21 юни

Романтично объркване, възможни са и възходи, и падения в отношенията. Самоизмамите може да излязат наяве.

 

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните