При Венера в Овен любовта е спонтанна и директна. Романтичното преследване е много вълнуващо за нас под това огнено влияние. Сега сме по-смели, със свежи сили и малко нетърпеливи, когато става въпрос за сърдечни въпроси.

Венера преминава през целия зодиак за около година. Тя се движи близо до Слънцето, но с различна от него скорост и периодични ретроградни движения, затова престоят ѝ във всеки знак е с различна продължителност.

През 2024 г. Венера ще преминава през Овен от 19:00 ч ма 05-ти април до 14:31 ч на 29-ти април.

ПОРЪЧАЙТЕ  ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП И СОЛАР ЗА ЕДНА ГОДИНА

венера в овен 1Овенът предпочита да съблазнява и завладява, отколкото сам да бъде съблазнен, той ще гони обекта н чувствата си, вместо да се остави да бъде преследван. Овенът се управлява от Марс, затова е известен с желанието си да покорява и завоюва. Но любовта на Овена също може да бъде дълготрайна, стига да се поддържа тръпката и свежестта на отношенията.

С енергията на Овен търсим ново начало – не желаем да гледаме назад, не се интересуваме от извинения или анализи на миналото. Нов ден е! Време е нещата да заработят начисто точно сега.

Овенът атакува директно, не се занимава със сладникави ритуали и обяснения. От това може да заболи, но рядко енергията на Овен е подмолна или дребнава, играта е честна открита. При Венера в Овен е важно нещата във връзката да се наричат с точните им имена. Желанията са силни и се изразяват спонтанно, ентусиазирано и директно.

Докато Венера е в Овен, ни влече към “овенски” удоволствия, забавления и обекти на интерес. Проявяваме вкус към по-активно действие, пленяват ни нови начинания, хвърляме се към сърдечни завоевания и сме по-смели в действията си с партньорите.. Можем да бъдем импулсивни с избора си на забавление и харченето на пари.

При Венера в Овен сърдечните и материалните ни интереси могат да бъдат настойчиви и много силни, но също така са и по-краткотрайни. Сега не е най-доброто време за боравене с пари – има опасност да вложим ресурсите си необмислено в нови начинания или проекти, но бързо да се уморим от тях и да не ги развием.

Повече за знака Овен

 

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните