Когато Венера транзитира през Близнаци, ние сме по-любопитни в отношенията си и искаме нещата да са леки и живи. Привлечени сме от общуването в социален план, а късметът може да ни излезе при пътуване и случайно общуване.

През 2024 г. Венера ще преминава през Близнаци от 24 май, 02:30 ч. до 17 юни, 09:20 ч.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Венера в БлизнациПрез този период флиртовете започват с точните думи и съумяваме бързо да се сближим на интелектуално ниво. Доминира импулсът да се срещнат не сърцата, а умовете. Най-много сме привлечени от хора, които ни стават интересни интелектуално.

По време на този транзит ние се справяме най-добре, когато сме мисловно ангажирани и желанието ни за разнообразие е задоволено. Опитваме се да бъдем “на всяка манджа мерудия”, а любопитството и желанието за интелектуален контакт ни мотивират в романтичен план. Чувстваме се по-общителни, заинтересувани и отворени към желаните хора.

Любовта сега е игра, в която влизаме и излизаме с леко сърце и възможността да се дистанцираме от емоциите си е истинско облекчение. Вкусът ни за удоволствия е фриволен и следва максимата „Разнообразието е солта на живота”. Отварят се повече възможности за връзки, но количеството не води до дълбочина.

При Венера в знака Близнаци дори да се забавляваме истински, обикновено сдържаме силните си чувства и може да изглеждаме емоционално хладни и леко вятърничави. Ако се влюбим през този период, сигурно всичко ще се случва бързо, ще сме въодушевени и искрено ще се забавляваме, но поради променливостта на привличането може да се разминем с подходящия човек.

Негативната страна на Близнаците е непостоянството или нежеланието да се постигне емоционална дълбочина. Понякога нашето любопитство ни води към връзки, които иначе не бихме могли да създадем.

Още за знака Близнаци

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните