Хороскоп Партньорска съвместимост / Синастрия

Разгледайте следния Примерен хороскоп за Партньорска съвместимост/ Синастрия. Линкът отваря PDF документ в нов прозорец.

Съдържание на Хороскопа за партньорска съвместимост / Синастрия

Хороскоп за Партньорска съвместимост / СинастрияЧаст Първа: Вие във връзките и любовта
Асцендентът – Вашият имидж; Знак на партньорските отношения и Вашият подход към тях; Емоционален свят (знак на Луната); Любовна сфера (знак на Венера); Сексуален темперамент (знак на Марс);

Част Втора: Вашият партньор във връзките и любовта
Асцендентът – неговият имидж; Знак на партньорските отношения и неговият подход към тях; Емоционален свят (знак на Луната); Любовна сфера (знак на Венера); Сексуален темперамент (знак на Марс);

Част Трета: Вашите отношения според хороскоп синастрия
Взаимни аспекти от и към  Слънце (център на личността), Луна (емоционална сфера), Венера (любов, партньорство, флирт, вкусове и ценности), Марс (воля и сексуалност), Меркурий (интелект и общуване).

Част Четвърта: Роли на партньора в живота ви
Какви роли може да изиграе този човек във Вашия живот (кармични аспекти и разположение на планетите на партньора в домовете на вашата карта).

 

Методът Синастрия: съпоставяне на две рождени карти

В какво сте хармонични и къде са предизвикателствата във връзката ви, кой е по-пасивният и отстъпчивият и кой повече води и взема решенията, с какво си помагате и в какво се ограничавате взаимно, каква роля играе всеки в живота на другия, къде надделява любовта и привличането и къде – рационалността.

Изследват се аспектите между двете рождени карти, връзките между светилата и планетите в тях.

Най-добре е да се използват всички астро данни на партньорите (ден, час и място на раждане), но е възможно и да се направи частична версия на хороскоп синастрия без точни час и място на единия и/или двамата.

ПОРЪЧАЙ ХОРОСКОП ЗА ПАРТНЬОРСКА СЪВМЕСТИМОСТ