Хората, които имат огнения Марс в подредения знак Козирог, се отличават със сдържан стил и контролиран подход към живота. Повечето не изглеждат като големи ентусиасти; тяхната енергия е по-скоро сдържана, но решителна.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ НАТАЛЕН И ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Качества на хората с Марс в Козирог в Наталната карта

Марс в КозирогТези хора обичат да държат нещата под контрол. Като цяло те са целенасочени и фокусирани хора, които не се страхуват от тежка работа. Повечето умеят да постигат успех и обикновено притежават добре дефинирани амбиции – най-вече за себе си.

Те не са особено демонстративни хора, но стремежът им да успеят и да направят живота си сигурен е силен, дори ако това остане невидимо за света.

Те изразяват гнева си по доста хладен, уравновесен начин. Самоконтролът им е силен, когато става въпрос за изразяване на ярост, стремеж или сексуалност. Козирогът е знак, който мрази излишъците от всякакъв вид.

Освен това се страхува от безпорядък и отпускане. При Марс в Козирог обикновено има силна необходимост да се контролират ситуациите.

Това обаче не означава, че родените с тази позиция са студени в който и да е смисъл на думата. Желанията им са силни, но те най-често са съсредоточени около физическия и материалния свят – всичко, което може да се види и задържи.

С Марс в земен знак, чувствеността се изразява по осезаем начин, чрез сетивата. Въпреки това, за разлика от Марс в Телец, например (друг земен знак), Марс в Козирог не умее и не обича да си угажда сам на себе си.

Тези хора обикновено са доста дисциплинирани. Козирогът притежава способността да планира бъдещите си действия – нещо, което много други знаци трудно правят.

Хората с Марс в Козирог в своите натални карти работят за реалистични и постижими цели. Те са продуктивни и се мотивират за повече действие, когато видят осезаеми резултати от усилията си.

Много хора, родени с тази позиция, са прекалено строги към себе си, а понякога и към другите. На тях обикновено може да се разчита, защото имат вродено чувство за отговорност както към себе си, така и към онези, за които се грижат.

Обикновено са много трудолюбиви и една от стратегиите им за управление на гнева е да се хвърлят още по-енергично в работата си!

Повече за знака Козирог в наталната карта:

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните