Какво ни кара да се задействаме? Каква е волята ни? Какъв е характерът на физическата ни енергия? Какво ни разпалва, ядосва и как изразяваме това? Какви истински страсти притежаваме и как реализираме желанията си?

Положението на Марс в знак разкрива много за качествата на физическата ни природа – нашите по-агресивни и първични инстинкти, сексуалност, воля и стремеж за действие. Марс преминава през зодиака за около 2 – 2.5 години, като има периоди на ретроградно движение.

През 2024-та Марс ще преминава през Телец от 09 юни 07:35 ч. до 20 юли 23:43 ч.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Когато Марс транзитира в Телец

Марс в Телец

По време на този цикъл ние сме решителни, упорити и непоколебими. Марс в Телец е по-скоро пасивен, докато не бъде провокиран и е най-силен, когато проявява инат, за да надживее дадена криза или да се защити.

В рязък контраст с преминалия импулсивния цикъл на Марс в Овен, сега сме склонни да преследваме целите си като вървим напред търпеливо и стоически приемаме предизвикателствата. Сега отстъпваме от войните и търсим устойчивост и дългосрочно удовлетворение.

Докато Марс е в Телец, ние бавно променяме подхода си чрез избор на упорити, а не агресивни действия. Предпочитаме методичната работа пред пионерските методи, търсим предвидимост и стабилност. Можем да бъдем инатливи и устойчиви на промените, като работим най-усилено за материална обезпеченост.

Сега не е време за поемане на рискове. Вместо това търсим конкретни, дълготрайни резултати. Нашата издръжливост е повишена и задоволяването на нашите желания и физически нужди излиза на дневен ред.

Настоящата интерпретация се отнася до настоящата позиция (транзит) на Марс и възможните ефекти от нея върху всички хора като цяло.

Транзитите на Марс се използват най-добре за целите на елективната астрология или астрологията за избор на най-добрия момент.

Повече за знака Телец

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните