Марс е планетата на личната инициатива, волята и физическата активност. Марс преминава през всички зодиакални знаци за около две години и половина, с различна скорост и с периодично ретроградно движение.

Когато Марс преминава през знака Риби се чувстваме по-малко мотивирани за физическо действие, за конкурентна борба и реализацията на традиционни амбиции.

През 2024-та Марс ще преминава през Риби от 23-ти март до 30-ти април.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Марс в Риби

През този период ни интересува повече следването на духовни или емоционални стремежи. Не харесваме конфронтацията и директната борба. Нашата активност е по-скоро с променлива енергия и тонусът ни е нестабилен, с колебания нагоре-надолу.

В своите активни действия може да проявим алтруизъм като поставим нуждите на другите пред нашите собствени. Нашата идеалистична и романтична страна излиза на преден план.

По време на този цикъл не сме напълно наясно какво искаме и как се постига, затова и следването на целеустремен и праволинеен курс става по-трудно и сложно.

Тази интерпретация на Марс в Риби се отнася до позицията на планетата през дадения период и нейното възможно въздействие върху колективното съзнание и обществото като цяло.

Използва се за целите на елективната астрология или астрологията за избор на най-добрия момент.

Повече за знака Риби

 

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните