Облечена в строг костюм, тя ви гледа над рамките на очилата си с рогови рамки, докато председателства срещата на изпълнителните директори и с лекота сключва големи сделки. Тя знае как да изкачи всяка планина и да пресече всеки поток – затова е наричана най-силната жена на зодиака. Със своята свръх амбиция и вътрешен стремеж тя често оставя всички останали да ѝ дишат праха. Внимавайте обаче с тази деликатна “рогата” зодия – тази жена ще захвърли всичко, когато е призована на среща със съдбата и любовта.

 

Следете актуалния Хороскоп за Козирог

 

и Mесечния хорoскоп в аванс за Козирог

 

ТИ СИ КОЗИРОГ? ПОРЪЧАЙ СВОЯ ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Жените Козирог могат да бъдат упорити и не се отклоняват лесно от избраните от тях пътища. Заради своята независимост и естествени лидерски умения те често предизвикват завист в останалата част от стадото. Това е алфа женска, която ще раздаде ритници, ако бъде провокирана, въпреки че рядко губи хладнокръвие и предпочита да постигне резултатис леко и прецизно докосване.

Невероятно твърда, жената Козирог ще издържи на всяка буря, разочарование или трагедия и спокойно ще се издигне по-нагоре.

Жената Козирог копнее за сигурност. Тя може да бъде консервативна, организирана и отговорна. Дали наистина е толкова сериозна и трудолюбива, както показва нейната репутация? До известна степен. Под нейния резервиран външен вид се крие прекрасно чувство за хумор. Г-жа Козирог може да разказва вицове с толкова сериозен вид, че да изненада слушателя. В действителност жената Козирог може да бъде по-непринудена и по-енергична от мъжа Козирог – но не чак толкова, че да я объркате с огнен знак. Почти винаги има нещо резервирано и прикрито в нея.

Жената Козирог е надежден човек, който не обича безразборните клюки, но може да изслушва проблемите на хората и да предлага отлични съвети. Тя е много лоялна към приятелите си и уважава нуждите на другите.

Жена Козирог

Жената Козирог в Любовта

Една жена Козирог никога не се влюбва от пръв поглед, нито си губи времето в безсмислени флиртове. За нея Любовта е сериозно нещо и не е предмет на игрички. Тя вярва в любовта, но няма да остави нещата в ръцете на съдбата. Когато е убедена в собствените си способности, тя поема сърдечните дела в свои ръце, макар че може да мине известно време, преди да направи своя ход. Наблюдателна и критична, тя ще отдели нужното време, за да опознае потенциалния си партньор. Обикновено си позволява да се влюби напълно едва когато всички възможни сценарии са обмислени. Рядко, но се случва, и тя да бъде неподготвена и подвластна на емоциите си..

Жената Козирог и връзките

Смиреният външен вид може да бъде измамен, когато става дума за Козирог. Въпреки че изглежда покорна в отношенията, нейната вродена авторитарност никога няма да позволи на партньора ѝ да я води за хомота. В една връзка тя е равностоен партньор и ще остане до половинката си, когато стане трудно. Перфектната връзка за нея се състои в комбинацията от любов, сигурност и доза обществен успех. Добавете малко непредсказуемост, за да поддържате нещата вълнуващи, и ще имате печелившо партньорство, което ще устои на времето.

Талантите на мъжа Козирог – успешен, стабилен, верен и чувствителен

Приятелствата на жената Козирог

Тя има прагматичен подход към приятелствата си, придържа се към свои собствени кръгове, в които трудно може да се пробие. Въпреки това, след като научите малките правила на нейната социалната група, ще бъдете приети като един от своите.

Очаквайте майчинско отношение от вашата приятелка Козирог. Тя ще ви бъде под ръка с насоки и съвети, ако някога се нуждаете от тях, и дори ще прави планове вместо вас, за които не подозирате. Тя е вярна на всички, които са направили усилието да спечелят доверието ѝ и са преминали в нейното близко обкръжение и полага големи усилия за приятелите си.  Най-често се среща и общува с хора от зодия Скорпион и Риби.

Логиката и прекалено реалистичните възгледи за живота надделяват над емоциите й до такава степен, че жената Козирог може да изглежда студена и не съпричастна. Но това не е така и близките й го знаят. Колкото и дистанцирана понякога да изглежда за външни хора, тя е изключително лоялна към приятелите и семейството си. Тези хора могат да разчитат на нея, за да ги утешава в трудни моменти и да получават точни съвети, когато я помолят..

Жената Козирог и секса

Докато жената Козирог би искала да вярвате, че тя е олицетворение на хладен, спокоен прагматизъм, нищо не може да бъде по-далеч от истината по отношение на сексуалността. Когато съблечете жената Козирог от бизнес костюма й или безличното ежедневно облекло, ще откриете страстна и активна любима, нетърпелива да експериментира между чаршафите. Тя няма нужда от бляскави и приказни представления, а само от емоционална връзка с любовника си. Нейни кандидати могат да бъдат само силни, умни и секси партньори, тъй като жената Козирог ще ги преведе през техните собствени пътеки и е вероятно да ги надмине!

Зодия Козирог | Capricorn 22.12. – 19.01. в Натална карта.

Кариерата на жената Козирог

Г-жа Козирог се чувства най-комфортно да работи в организирана и структурирана среда, където ще предложи многобройните си умения. Тя наистина се стреми да се издигне в света на бизнеса и когато стигне върха на стълбицата, ще стане много добър шеф. Тя няма да прави импулсивни и преждевременни ходове в името на кариерата си. Сигурността е много по-важна за нея, тя е надеждна и отговорна като служител на всяко ниво.

Държавен служител, изпълнителен директор, медик, военен, политик, банкер, мениджър, строител, собственик на бизнес – това са някои от ролите и професиите, свързани със знака Козирог. Въпреки, че има много артисти и сценични изпълнители Козирози, има още повече професионалисти, които избират живота зад кулисите като режисьори, продуценти или мениджъри.

Жената Козирог и парите

Още като дете г-жа Козирог вероятно е имала спестовна сметка, касичка или и двете. Този знак е много пестелив – Козирозите спестяват не само “бели пари за черни дни”, но и за да се насладят на пенсионните си години. Те имат много по-силна съзнателност за времето от другите знаци – Сатурн/ Кронос управлява Козирога – и се тревожат за бъдещето си.

За тях парите са равни на сигурност. Колкото повече пари има тази жена, толкова по-щедра може да бъде с тях, ако реши. Въпреки, че жените Козирог умеят да държат здраво парите и имуществото си, те обикновено не са алчни, стиснати или прекомерни материалистки. Те просто се чувстват твърде уязвими и несигурни без солиден резервен план.

Жената Козирог знае, че са необходими упорита работа, дисциплина и търпение, за да се постигне успех, така че финансите й обикновено са в ред. Плановете за бъдещето са създадени, за да осигурят стабилен растеж и финансова сигурност в по-късните й години.

В нейното портфолио няма да откриете рискови проекти. Тя не е комарджия, но ако все пак играе някои игри, не очаквайте големи залози или пропиляване на печалбите с лекота. Когато удари джакпота, тя ще осребри парите и ще се оттегли.

Асцендент Козирог (Capricorn) – Характеристики. Комбинации с 12те зодии

Съвместимост с другите зодии

Жената Козирог може да намери любов, сигурност и разбирателство с представителите на другите земни знаци Дева и Телец, както и с водните Риби и Рак. Особено комбинацията с Рак се счита за архетипна при сключването на брак, но с разменени роли – Ракът е “домакинята” под влиянието на Луната, а Козирогът – работещият партньор, който издържа семейството. Въпреки това, синастрията или партньорската съвместимост е много по-сложна и многопластова, отколкото само съчетаването на зодиите.

Открийте потенциала на своята връзка с астро Хороскопа за Партньорска съвместимост / Синастрия

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните