Венера преминава през целия зодиак за около една година, като се движи близо до Слънцето, но с различна от него скорост. Затова и престоят ѝ във всеки знак е с различна продължителност.

Нейните водещи характеристики във Водолей са желание за независимост и равноправие, интелектуален подход и стремеж към изключителни преживявания.

През 2024 Венера ще преминава през Водолей от 18:05 ч на 16-ти февруари до 00:50 ч на 12-ти март.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Венера във ВодолейКак ще се усеща този транзит? В нашите лични връзки и социални взаимоотношения под това влияние ще се движим от желание за неконвенционалност, независимост и свобода.

Водолеят е фиксиран знак и може да бъде също толкова верен, колкото и земния Козирог, но трябва да бъде свободен и да може да действа според собствените си разбирания.

Отворените и експериментални връзки сега са по-интригуващи и привлекателни. Да бъдем както приятели, така и любовници, е важно за нас през този период.

На дневен ред в отношенията ни излизат следните теми: как можем да си позволим взаимна свобода, как можем да сме равнопоставени и да градим приятелство и доверие.

Важни са и социалните идеи и каузи, които ни свързват – или разделят. В отношенията към другите е важно откритото изразяване, справедливото, безкористно и безпристрастно отношение.

Венера във Водолей означава любов към необичайното, отхвърляне на старите строги правила и условности, усещане, че връзката ви се издига над дребнобуржоазните интереси и безсмислици.

Преживява се като пълно обновление и навлизане в прогресивен нов житейски цикъл. В момент като този са вероятни по-нетрадиционни романтични увлечения и необичайни социални контакти.

Венера във Водолей е интелектуална и казва за себе си: „Аз съм либерална, не съм тиранична и обсебваща. Търся приятел в любовника и обратното. Аз съм неповторима и интелигентна. Да поговорим и да се забавляваме.”

Прочетете повече за знака Водолей

 

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните