Казвам се Росица, астролог по призвание, маркетнг специалист и създател на уебсайтове по професия.

Какво означава да си астролог?

Определям го като „преводач“ от езика на звездите. Аз съм логичен, мислещ и земен човек, който се интересува от смисъла на живота, човешкия път и духовното.  Занимавам се сериозно с астрология от 2004та година, завършила съм Московската академия по астрология на Михаил Левин.

Защо избра да си онлайн астролог?

С какво AstroScript.com е по-различен? Целта ми е да събера в текст и да разпространявам чрез сайта астрологични интерпретации, които са работещи, доказани с времето и могат да бъдат в помощ на хората. Предпочела съм астро хороскопите да са написани, защото по своя път човек има нужда да се връща към съветите и прозренията в тях.

Защо се занимаваш с астрология?

Защото виждам, че астрологията работи и непрекъснато ме предизвиква да изучавам как става това. За мен тя е и извор на мъдрост, и сложна логическа задача, и знакова система подобна на език, и начин да бъда полезна на другите.

И още за мен: защитих Докторат по комуникации в Софийския университет, откъдето имам Магистърска степен по английска филология и икономика. Вече над 20 години градя успешна кариера в областта на интернет рекламата и маркетинга. Обичам да пиша и да превеждам. Живея и работя в София.

Прочетете повече за нашите ценности и избори тук:

Често задавани въпроси

Ако не намирате своите отговори в сайта, а имате въпроси, можете ДА НИ ИЗПРАТИТЕ ИМЕЙЛ.

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните