Интересът към астрологията расте. Страниците с хороскопите са едни от най-четените в лайфстайл изданията. Зодиите са все по-честа тема за разговор. Но знаете ли наистина кога говорим за “личен хороскоп” и какво означава това? И може ли да има “личен хороскоп по зодия”?

Личен хороскоп – дефиниция

Личният хороскоп се създава от професионален астролог. и е валиден само за един човек. По тази причина няма да го намерите в книги, списания, уебсайтове. Личният хороскоп се съставя само и единствено с точен час и място на раждане на дадения човек. Заедно с датата на раждане, използването на тези данни за съставяне на карти и тяхната интерпретация, е това, което прави хороскопа “личен”.

Кои са компонентите на личния хороскоп

Личните хороскопи могат да бъдат прогнозни, за характер и способности, любовен, за отговор на конкретно запитване относно съдбата на този човек, за връзките му с други хора. Практически, когато се знае точния ден, място и час на раждане на човека, може да се състави личен хороскоп на всяка една тема.

Индивидуален хороскоп – само с точен час на раждане

Какво не е “личен хороскоп”

На много места ще срещнете текстове в рубрика “личен хороскоп по зодия”. Но нека заедно да се замислим доколко е възможно това.

Зодията обединява хора, родени през даден едномесечен период според зодиакалното съзвездие, през което е минало слънцето. И докато можем да говорим за сходство в темпераментите на родените под дадена зодия – така, както цветята през май са различни от есенните – то няма особен смисъл да се правят прогнози само на база зодията. Невъзможно е да се случват еднакви събития на всички скорпиони, например.

Накратко – личен хороскоп по зодия няма. Нищо “лично” няма в обединяването на милиони хора само по зодия и това некоректно използване на астрологията не бива да компрометира нейния смисъл.

Първият Ви личен хороскоп

За повечето хора, първият личен хороскоп се случва когато срещнат добър професионален астролог. Често астрологът изненадващо разкрива лични неща за вас – минали събития от живота ви, важни за вас теми като какво ви мотивира и желаете. И подобен хороскоп няма много общо с всичко, което сте чели за зодията си. Препоръчваме Ви да започнете с КОмбиниран хороскоп, много подобен на консултация наживо с астролог:

Най-добрият старт: Натален и Годишен хороскоп

Колко струва личният хороскоп?

Астрологията е консултантска услуга, за нея има платено образование и е важен личния опит на астролога. Вашият астролог е учил и практикувал години наред, за да създаде личен хороскоп за вас. Технологично му е нужно и време, за да построи картата ви, да разсъждава над най-точната интерептация, да ви изслуша и да посъветва.

Цената на личния хороскоп – както с всяка друга консултация – зависи от търсенето и предлагането. Но много по-важно е този хороскоп да е ценен за вас и да ви послужи в пътя към себе си и при вземане на решения.

Вашият личен рожден хороскоп е началото на Вашата лична легенда, главният сценарий, по който се движите през целия си живот. През годините сигурно ще попадате на различни негови варианти и интерпретации, но самата карта е една-единствена – съставена в точния момент, на точното място, където сте се родили. Вашата рождена карта.

Изглежда логично всеки да иска да има своя личен рожден хороскоп, но в реалността хората се обръщат към астрологията най-вече за прогнози. Искат да знаят какво ги очаква, а пренебрегват по-важното: кои са те. Нещо като да искаш да прочетеш книга, без да те интересува какъв е главния ѝ герой.  А и повечето прогнозни методи се базират точно от рождената карта. – тя е вашият „звезден паспорт“ за пътуването Ви във времето.

Причини да поръчате личен хороскоп

И ако това не е достатъчно да се убедите, че вашият личен хороскоп, базиран на точни час и място на раждане, е единственият смислен хороскоп за всеки човек, ето още няколко причини за размисъл:

1. За да се убедите, че астрологията работи.

Когато прочетат рождения си хороскоп, повечето хора се изненадват колко точни описания откриват за себе си, „неща, които само аз си знаех“.

личен рожден хороскоп

2. Защото „характерът е съдба“

Макар да е фокусиран върху Вашите характер и модел на поведение, начините Ви да изразявате своята емоционална, физическа и духовна същност – и този хороскоп съдържа немалко конкретни прогнози за възможни събития и тенденции през целия Ви живот. Например, указва как  да следвате житейската си мисия и в какви начинания да търсите кармичните уроци, какви типове партньори привличате и коя професия е подходяща за Вас.

3. Защото личният хороскоп с точен час на раждане е уникален така, както сте уникални Вие самите.

Професионално изготвеният рожден хороскоп вероятно ще Ви откаже от вестникарските свободни съчинения и т.нар. популярна (масова) астрология, базирана само на зодиите. Той е Вашият грамотен избор, който ще обясни защо толкова много разумни и рационални хора се занимават с нея, а може и да Ви привлече Вие също да започнете да я изучавате.

4. Защото AstroScript предлага хороскопи за най-различни случаи

Астрологията дава отговори на всички възможни въпроси по една проста причина – звездите са над нас когато ги задаваме. Нашият сайт към момента включва хороскопи, базирани на най-разпространените методологии – Натална астрология с психологическо вникване в характера, Прогноза за бъдещето по Прогресии, Транзити и СОларен хороскоп, Партньорсак съвместимост с важен за Вас човек според Синастрията. А комбинациите от по два хорскопа ви дават ценово предимство.

Изготвяне на личен хороскоп: натален, прогноза, солар, синастрия

 

 

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните