Когато хората са доволни от дадена услуга, те споделят: със своите близки и приятели или в социалните мрежи. Когато не просто споделят, а желаят да купят и подарят услуга, означава, че са повече от доволни. Затова, преди всичко, благодарим на всички вас, които проявявате желание да подарите AstroScript хороскоп на близък човек. Защото това е най-високата оценка за работата ни.

И ние, повече от всичко, желаем Вашите близки и приятели да останат приятно изненадани, а Вие – доволни от оригиналния и удачно избран подарък. Затова искаме да Ви помогнем да вземете правилното решение дали да подарите хороскоп и как най-добре да подходите.

Да подариш хороскоп е много личен жест.

Дали да го направите и как? Ето нашите разсъждения и препоръки от опита ни:

3 Аргумента ПРОТИВ

  1. Адресирате чувствителни теми

Хороскопите са свързани със съдбата на човека, с неговите лични избори, житейския му път, ценностите. Това са чувствителни теми и много хора биха реагирали неочаквано за Вас, защото адресирате разбиранията им за живота. Ако с дадения човек имате много различия по принцип, не му подарявайте хороскоп.

  1. Вероятно ще видите човека в нова, непозната светлина

Темите от хороскопа не се обсъждат често в ежедневието. Може да се сблъскате с чуждото суеверие, дори страх, с предубеденост или със скептицизъм, защото болшинството хора съдят за астрологията от вестниците. Не натрапвайте своите възгледи, подходете по-непринудено и с любов, бъдете отворени да чуете чуждите мнения. Но ако не сте много близки, астрологията едва ли ще ви сближи.

  1. Не навлизайте в чужда лична територия, търсената близост може да не е желана

Не е добра идея да четете и обсъждате хороскопа, който подарявате. Да прочетеш нечий хороскоп, е сближаващо, но може да е нежелано, всеки има право на личен живот и тайни. Да ги научиш чрез хороскоп, може да означава желание за контрол, дори неосъзнато, и навлизане в теми и територии, които да са Ви недостъпни по друг начин. Вярваме, че това никога няма да бъде Ваша мотивация, като препоръчваме хороскопът за подарък да се получава директно от неговия обект без да минава през подаряващия. Ние можем да го изпратим от Ваше име директно на имейла на получателя, достатъчно е да ни уведомите при поръчката.

5 Аргумента ЗА

  1. Всички изброени аргументи „Против“ могат да се обърнат в аргументи „за“

Достатъчно е да подходите адекватно и с любов. Хороскопът е не само вид себепознание, но и духовна практика и трябва да бъде повод за дълбок, приятелски разговор  – като камък в застиналите води на ежедневното общуване, който да ги раздвижи и направи по-смислени. Оставете приятеля си  да сподели впечатленията от подарения хороскоп, ако пожелае. Ликвидирайте любопитството си и проявите готовност да слушате за неговите актуални житейски въпроси и интереси, без да приемате менторска роля.

  1. Астрологията трябва да разширява границите на себепознанието

Болшинството хора са любопитни за себе си и ако ги питаш, всички искат хороскоп. Но също така са и неподготвени какво да очакват. Когато получат своя първи професионален хороскоп, често  изненадано казват „Чух/прочетох неща, които само аз си зная“ и са заинтригувани. Ако са улеснени да поставят правилните въпроси пред себе си и чрез себепознание да поемат лична отговорност за съдбата си, ще им бъде по-лесно да постигат успехи, а хороскопът е изпълнил задачата си.

  1. Подарявате информация като възможност за съзнателни избори

Не се притеснявайте дали няма да объркате кармата на човека или да го тласнете в погрешна посока – това, което трябва да се случи, ще се случи. Хороскопът може да му помогне да прояви съзнателност и да прави по- информирани избори, нищо повече.

  1. Място за суеверие и страх няма

Можем да Ви уверим, че един от неписаните закони на прогнозите за бъдещето е, че човек чува  само това, което трябва да чуе и го разбира по начина, по който е способен към момента. Така че няма как да се случи някаква голяма беля само заради един хороскоп.

  1. Забавлявайте се с начина, по който астрологията работи

Не е нужно да ставате защитник на астрологията и да проповядвате нейните принципи, защото това са сложни философски теми. Астрологията просто е огледало на живота с практично приложение. Дори нашият сайт не се занимава с въпроса защо работи астрологията, ние само изследваме от опита си как това става и разпространяваме знанието в помощ на хората.

АКО СТЕ ПОДАРЯВАЛИ ХОРОСКОП, РАЗКАЖЕТЕ НИ.

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните