Стрелец е много енергично и подвижно разположение за Марс. Тъй като и знакът, и планетата принадлежат към огнената стихия, комбинацията между тях е хармонична и високо енергийна.

Марс ще транзитира в Стрелец от 24 ноември 2023 г. до 05 януари 2024 г.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Когато транзитният Марс се намира в Стрелец

Марс в Стрелец Да се постигат цели и и след това да си поставят нови – такова е предназначението на това разположение. Започваме проекти или предизвикателства с удоволствие, въпреки че скоро след това може да ги изоставяме напълно – причината обикновено е в прекалено високите амбиции и факта, че сме си поставили твърде високи и непосилни цели.

При Марс в Стрелец нашите действия са мотивирани от колективните идеали. Не ни харесва рутината и бързо ставаме неспокойни, ако се чувстваме ограничени. Ние обичаме приключенията и завоеванията – това е позицията на страстта към авантюрите и пътешествията.

Тъй като Стрелец подчертава философската и ценностната система на човека, а Марс е агресивна и активна планета, през този период всички убеждения се защитават с жар и настъпателност, а отстояването на идеите бързо се превръща във война.

Например, можем да бъдем свидетели на тенденция да се организират силови агитационни кампании за привличане на повече хора към дадена философска или ценностна система.

Може да се каже, че най-добрият начин да използваме това разположение изисква да се комбинира почти неизчерпаемата физическа активност с преследването на интелектуални и философски ценности и идеали. Така бихме постигнали равномерно и постоянно изразходване на енергията.

Иначе Марс в Стрелец може да прахосва стрелите си, като ги изпраща в случайни посоки, без от това да има конкретна полза, както за него, така и за останалите.

Всеки ден от живота ни трябва да бъде разделен на равномерни периоди – като се изразходва енергията чрез спорт и физическо натоварване и освен това да се влагат усилия в предизвикателни интелектуални занимания.

По този начин мощната огнена енергия на Марс в Стрелец може да бъде използвана пълноценно и да гори с равномерен, ярък и завладяващ пламък.

Трябва да имат предвид, че Марс в Стрелец предразполага изключително много към всякакъв вид инциденти. Необходимо е повишено внимание, защото сега имаме ескалиране на самоувереността, а вземането на предпазни мерки се възприема като отегчителна и досадна дейност.

Повече за знака Стрелец:

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните