“Желязна каска, дървена патерица” – 2ра част

Здравейте, бих искал да дам допълнителни коментари към вчерашното си видео, защото се изказах прекалено кратко и много хора ме разбраха погрешно. Вижте предходното видео: Астро прогноза на Михаил Левин относно нахлуването на Путин в Украйна

 

View this post on Instagram

 

A post shared by astrolife (@astrollife)

Разбира се, че армията на Росия в тази война няма да спечели, в това няма съмнение. Да се достигнат такива бързи и лесно успехи, както планираха генералите и президента, няма да се получи. Ще трябва да се разочароваме, ситуацията ще се затегне и ще дойдат преговори.

Ако първоначално (президентът) е планирал да постави Украйна на колене и да смени правителството ѝ, което се подразбира от думите “денационализация” и “денацификация”, то това разбира се няма да му се получи.

Украйна ще остане незвисима.

Чехословашкият вариант няма да мине – тогава напълно беше променено цялото управление на страната и тя беше превърната в импровизиран инструмент на Русия – това сега няма да се случи. Украйна ще съхрани своята независимост и своя суверенитет.

Промените в Украйна

Друга тема е, че ще се проведат дълги преговори, в следствие на които Украйна ще загуби окончателно част от своите територии – Уран преминава през основата на картата на Украйна (надир), което носи независимост на Украйна, но е очевидно и че ще има някакви загуби на територии. Най-вероятно, ще се наложи да се откаже от Крим и да признее под една или друга форма независимостта или (да даде) достатъчна автономия на двете самопровъзгласили се републики на Изток.

По-нататък – разбира се, всичко това пред нас (руския народ) ще бъде демонстрирано като грандиозен успех на руските войски на нашия президент. Но реално ще ни се наложи да излезем от Украйна и няма да ни се получи да я подчиним, да я направим сателит на Русия. Това ще бъде разбрано от всички освен от най-наивните.

Украйна ще загуби части, но все пак ще съхрани себе си като независима държава. В това нашите генерали и президент ще де убедят много скоро, когато видят колко различно от техните очаквания ще се развият нещата. Разбира се, Украйна я очаква дълбока криза на системата (държавното устройство), която ще започне през лятото и ще продължи още две и половина години, до началото на 2025та година.

Смяна на властта в Русия

Отношенията между Украйна и Русия ще бъдат достатъчно хладни в продължение на дълго време. Но в края на краищата, ще започнат да се смекчават бързо след като се смени сегашното управление на Русия. А тази смяна ще бъде неизбежна. Защото въпреки привидния успех във войната с Украйна, всички отлично ще разбират, че това е неуспех. При такова превъзходство няма да може да се понесат такива резултати.

Политическото ръководство на страната (Русия) скоро ще се смени.

И едва тогава между нашите страни ще започне истинския диалог. У нас в Росия тази война ще доведе до това, че сегашното държавно ръководство ще трябва да се раздели със своите постове. В близко бъдеще.

Мисията на Русия

Обвиняват ме в лична неприязън към президента. А това не е така. Аз не изпитвам никаква лична неприязън към президента Владимир Владимирович. Аз изпитвам лична неприязън към лъжата, аз изпитвам лична неприязън към фалшификациите, аз изпитвам лична неприязън към убийствата.

Аз считам, че Русия може да изпълни своята мисия – а на нея ѝ предстои велика мисия – ако съумее да направи едно: да се откаже от лъжите.

Единственият възможен за Русия път на възход това е да се откаже от лъжите, това е да се върне към Истината.

В момент на криза: Три прости истини за Душата

Коментар на AstroScript: защо избрахме тази публикация?

Войната в Украйна доведе освен всичко друго и до безкрайно много публикации от астролози. И от “астролози”.  Страхът е разбираем, а паниката излишна, затова ние сме много внимателни какви астролози цитираме и какъв опит имат те през годините с мунданни теми и събития.

В астрологията първото и най-важно условие е да имаш точна астрологична карта на събитието, на човека или държавата, които изследваш. Тази карта е твоят инструмент и погрешните прогнози обикновено означават, че не се гледа правилната карта. Не може да се прави прогноза само по движението на планетите в момента без те да се свързват с обект на земята. А Михаил Левин е изчислил и потвърдил множество карти на отдели народи – включително руския, българския, укринския.

Как е съставена прогнозата по-горе

За своите прогнози за войната Левин използва астрологичните карти на двата народа – Украйна и Русия, които сам е потвърдил. Това са работещи и ректифицирани карти, т.е. те са валидирани с десетки исторически събития и са надежден инструмент за прогнози.

Михаил Борисович не използва наталната картата на Путин. Това е така по две причини:

  1. Първо, защото рождената астро карта на Путин е неизвестна. Левин казва, че инфромация липсва, защото хората като Путин от КГБ или руските тайни служби, имат по няколко имена, а какво остава за рождените им данни. Без точна натална карта с рожден ден, час и място няма как да се прави лична прогноза за Путин.
  2. А и за целите на прогнозата Путин не е нужен. По думите на Левин, той просто не се интересува от Путин персонално. Той разглежда руския президент чрез картата на държавата и именно оттам прогнозира неговата смяна до края на 2022-ра година.

Причини да следваме прогнозите на Михаил Борисович Левин

В AstroScript ще откриете серия от преводи на видеа, записани от Михаил Борисович. Това е така по няколко важни причини:

  • Връзката с Дънов – Левин е астролог от близо 50 години като още в самото начало на този свой път той се запознава с астрологията на Дънов и българските му сподвижници. По-късно Левин става част от Българското Бяло братство и всяка година ни гостува по време на празниците.в Рила.
  • Връзката с България – Левин е съставил и валидирал (ректифицирал) астрологическата карта на етноса на България. По този повод през 2006та година се проведе кръгла маса, на която неговата карта беше представена и защитена с факти от историята ни пред български астролози.
  • Връзката с нас – Левин се занимава с астрология от есента на 1973 г.  Като създател на Московската Академия по Астрология (1990) и чрез представителството си в България, Левин има десетки ученици в България, включително нашите астролози. Голяма част от хороскопите, които ние предлагаме, са съставени на база учебниците на Левин и на неговите колеги от академията.

Кой е Михаил Левин и защо AstroScript работи с неговите прогнози?

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните