“Желязна каска, дървена патерица”

Коментар-прогноза на Михаил Левин в Инстаграм относно нахлуването на Путин в Украйна (превод от руски)

25 февруари 2022

Ами какво да кажа – ако стоиш цяла година, година и половина, в бункер, без да излизаш и се страхуваш за своето здраве, то може да си изгубиш ума. Пред нас са последствията от несъмнената параноя и старата обида към Украйна. И всичко това зависи от един човек.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by astrolife (@astrollife)

Росия ще плати за това, че позволява – страна огромна, с население от над 150 милиона – че позволява на един човек да се разпорежда с нея като със своя собственост. Мисля, че този път ситуацията няма да премине толкова гладко както беше в Крим.

Разчитам неудачни (астрологични) аспекти. Преди всичко, ще трябва да се върнем обратно. Ще успеем ли да съхраним достойнството си при това или ще трябва да понесем позора, както беше през 1994та година в Чечня – повече ми прилича на втората опция.

Виждам активни бойни действия по картата на Украйна. Има малко разминаване –

според картата на Росия, периодът на активни действия приключва следващите два-три дни, докато в картата на Украйна ярката активност продължава малко по-дълго – някъде до началото на март, около 5то число.

Но последствията от това, което сега се случва, ще продължат много повече. Непосредствените, най-интензивни и дълбоки последствия ще бъдат до август месец. През август всичко трябва да приключи.

Като цяло, разбирам, че това е краят на сегашния режим.

Когато Бог иска да накаже човек, го лишава от разум. Това е завършека на кариерата на нашия президент, с това започва неговото падение.

Той дойде с война – в Чечня – и ще си отиде с война. Както една война го издигна, така друга война ще го свали.

Това исках да кажа – към настоящия момент започна края на путинския период и започва нов период. Ще има политически промени. Постепенно, не веднага, но ще бъде принципна промяна. В течение на две-три години ще видим обрат на политическата линия на управление.

Благодаря!

Вижте допълнителните коментари:

Михаил Левин: Украйна независима, Русия с ново ръководство

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните