Новолунието е началото на лунния цикъл – онзи момент, в който Слънцето и Луната правят съвпад. Този месец това ще се случи на 7ми септември в 03:52ч. на 14 градуса и 38 минути на знака Дева.

Моля, обърнете внимание, че знакът Девата се намира някъде в рождения хороскоп на всеки човек и това ще бъдат областите от живота ви, най-силно засегнати от това Новолуние.

Ключовите думи за този конкретен и земен знак са: аналитичен, разумен, резервиран, критичен, полезен, съвестен. Помислете за начини как да развивате тези черти в своя характер и да ги приложите на практика.

Новолуние – нещо ново, но как?

Енергията на Новолунието дава ново начало. Тя е в стихията земя, което дава устойчивост, напредък “бавно, но славно” и трайност на промените. В този знак е подкрепяща за сферите на работа, организация, пречистване, лечение, диети, красотата, взаимопомощ, анализ. Накратко, сега е най-правилния момент да подредим себе си и живота си. Особено силни са първите няколко дни.

Използвайте позитивната нова енергия, за да се презаредите с нови сили. Правилното поведение е практичното, загриженото, последователното. Сега не е време за бунт и революционни стъпки. Мислете в посока логична и благотворна промяна, която следва установения ред. Погрижете се за своята сигурност и комфорт.

Направете подробен списък

Девата помага за справяне на бъркотията в ума – например, чрез съставяне на списъци. Напишете всичко, което искате и го подредете в списък, сложете срокове за изпълнение. Активно отбелязвайте завършените дейности – така ще почивате не само гордост от своите „малки“ постижения, но и по-добро самочувствие и стабилност.

Енергията на Девата изисква да обърнем специално внимание на детайлите и на малките конпоненти, които обикновено ни убягват. Това се отнася както до битовния ни и ежедневен живот, така и за взаимоотношенията с другите. Акцентирайте над детайла и цялата ситуация ще се преподреди. Напредвйте чрез прецизни малки стъпки, много добре изпипано, последователно

Здраве и начин на живот

Девата се свързва и с темата за здравето. Подходящо е да се погрижите за себе си като при нужда си направите обстойни прегледи. Ако нямате оплаквания, то помислете как можете да подобрите начина си на живот. Чрез изграждане на здравословни навици имате възможност да засилите собствената си енергия. Но процесът няма да се случи за един ден – ще изисква постоянство, дисциплина и методичност.

Работни възможности

Време е – запретнете ръкави и се захващайте за сериозна работа – стартирайте онзи отлаган проект, който изисква точно планиране и внимание към детайлите. Би било добре да се концентрирате върху нови начини за организиране на ежедневието.

Ако си търсите нова работа, сега съществува благоприятна възможност да дефинирате коя е идеалната позиция за вас и да я намерите. Можете и да промените нещо в настоящата си заетост или на самото работно място,

Съсредоточете се върху работа за някого и служене в полза на добро начинание. Но внимавайте да не се увлечете прекалено в проекти, където ще слугувате на някого. Понякога, за да получиш, просто трябва да дадеш, но не забравяйте и себе си като най-важния човек във вашия живот.

Астропрогноза за септември 2021 – Чувствителност и организирана работа

Отношения с другите

Сега е идеалният момент да подредите и по-фините детайли в живота си и желанията си за емоции. Дайте си времеза това начинание, като не забравяте, че всичко трябва да се случва постепенно, с постоянни малки стъпки.

Процесът ще бъде успешен ако си съставите подробен списък на желанията към какво се стремите и как да го постигнете. Подгответе се да отдавате грижа и внимание на другите, за да получите същото.

от ежедневието ни по организиран начин, стъпка по стъпка, така че да освободим

Пълнолуние в Риби – 21 септември 2021

Кое е най-позитивното при Новолуние в Дева?

Това е спокойната възможност първо да се анализират фактите, постиженията, провалите. А след това да се формират нови конкретни планове за действие. Девата е обективна и лишена от илюзии, ще имате трезва оценка както на миналото, така и потенциала занапред.

Лунен календар септември 2021. Новолуние в Дева, Пълнолуние в Риби

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните