На 21 септември в 02:56ч. настъпва пълнолунието в знака Риби (при опозиция на Слънцето в Дева), за да ни напомни за необходимостта да се погрижим за духовното и емоционалното си здраве. Енергията на пълнолунието се свързва с кулминацията на процесите от преди 2 седмици (Новолуние в Дева), с криза при постигането или не на желанията, с корекциите, които трябва да направим, за да завършим цикъла.

Луната в Риби подсилва идеята за идеалите, мечтите, илюзиите, сънищата. Слънцето в Дева дава творчески тласък за реализирането на плановете тук и сега. Всеки един от нас, който полага необходимите усилия, ще може да разчита на резултати.

пълнолуние архиви

Изображение UNSPLASH

Двете крайности: Риби и Дева

Ключът към баланса при този кулминационен момент се крие в осъзнаването и изразяването на духовните и душевните ни нужди, като същевременно се поддържа връзката им с ежедневието ни.

Рибите са знака на интуицията и дълбоките емоции, докато девата отговаря за физическата свят и режима на живот. За да се справим със страдание в всяка от тези области, трябва да се погрижими из а другата, противположната.

Лекувайте тялото чрез положителни емоции и душата чрез физически комфорт.

Това е опозиция на земното и Божественото, на практичното и извисеното. Пренебрегването на който и да е от двете крайности и залитането в едната посока може да доведе до обрати – или ще живеем в илюзии и изолация по Рибите, или ще прекалим с налагането на ред и критикуването като Дева.

Вижте Лунния календар за септември 2021, за да проследите всички фази на Луната.

Зодия Риби | Pisces 19.02. – 20.03. в Наталната карта

Ползотворното използване на това пълнолуние развива въображението, при това, с напълно реални възможности и повишена решимост да действаме според мечтите си.

  • Добър момент да се медитира, за да се потърсят начини да разберем себе си и да служим сами на желанията си, да следваме собствените си емоции. Помогнете на себе си, за да можете да помагате и на другите. Решаването на личните проблеми ще ни подготви да решим проблемите и на другите.
  • Сега е добър период чрез ежедневни и дребни действия – като подреждането на дома, съставянето на график според приоритетите ни – да преустроим и живота си, за да бъдем по-щастливи.
  • И обратното – чрез психоанализа, медитация или пътуване в усамотение да осъзнаем илюзиите си и духовната си сила, за да се изправим през ежедневието и проблемите по-успешно.
  • Възможна е кратка криза или малка победа относно темата за работата, при която да направим равносметка как искаме да продължим напред в професионален план, много ценен момент за пренастройване.
  • Това пълнолуние дава възможност за пробиви в затлачени процеси, при които не може да се постигнат трайни и практични решения. Сега дори ако логиката не работи, на помощ идва интуицията.

Новолуние в Дева – 7 септември 2021

Какво е общото между двете противостоящи енергии?

Дори противоположностите имат общо – това важи за всички знаци в опозиция в зодиака. Те трябва да имате няколко теми, по които се различават диаметрално в подхода и действията си – но все пак, това са техни теми, важни са за тях.

Тук водещо е служенето. Знаците Риби и Дева ни учат да служим, но нивото е много различно. Девата служи на човек, на началник, на някого в непосредственото си обкръжение. Те гледат да са полезни и под ръка. Рибите служат директно на Бог. Те може напълно да занемарят ежедневните си задължения, ако следват по-извисени цели.

На какво се крепи привличането и любовта? Девата се възхищава на извисените и отвлечени Риби – не ги разбира, но е готова да служи и да ги следва. От своя страна, Рибите могат да се окажат дотолкова откъснати в своя мечтан си красив свят, че да са напълно безпомощни без някой, който да се погрижи за тях

Влияние на Пълнолунието в Риби според Вашия Асцендент

Ако не знаете своя асцендент, попълнете данните си на страницата за генериране на безплатен рожден хороскоп и ще го разберете. При неизвестен час на раждане, ползвайте тези интерпретация според своята Зодия (знак на Слънцето).

Хората със Слънце, Луна или асцендент в някой от двата знака ще усетят най-силно това пълнолуние.

Ето как ще се отрази, според асцендента (или зодията) ви:

Асцендент Овен (Asc Aries)

Докато физическото ви здраве и благополучие са в центъра на вниманието ви, Пълнолунието може да донесе прозрение относно вашето емоционално здраве и психическо състояние. Сега ще разберете колко е важно да отделите време за възстановяване.

Това е силен период да решите от какво да се освободите, за да можете да продължите с облекчение напред. Но това може да бъде и време на интензивно осъзнаване на ситуации и обстоятелства, които вече не работят за вас и които трябва да бъдат промени занапред. Концентрирайте се върху всичко, което трябва да направите лично за себе си в дългосрочен план.

Асцендент Телец (Asc Taurus)

Това пълнолуние ще постави пред вас социален въпрос, който се нуждае от специалното ви внимание. Това е време да си отворите широко очите за своята нужда от приятелства, за желанието си за принадлежност към нещо по-голямо от вас, за удовлетворяващ обществен живот или желание да бъдете полезни на хората.

Можете да се окажете много търсени от всички сега! Емоциите могат да ескалират и е най-добре да поддържате всичко под умерен контрол, като добре си помислите, преди да се ангажирате публично с някого или да направите важно съобщение.

Асцендент Близнаци (Asc Gemini)

Пълнолунието при вас привлича вниманието ви към кариерен въпрос или поемане на външна отговорност. Скорошен проект излиза на дневен ред или обстоятелствата сочат внезапна нужда да се заемете с кариерата си. Това може да е време на прозрения и пробуждане за вашите дългосрочни ангажименти и цели. Нетърпеливи сте да завършите задачите си, свързани с дома, като публичните ви задължения ще помогнат за това.

Отделете специално внимание на творческите проекти, които изискват практически подход или прецизна работа. Поставете граници, за да се улесните. Въображението ви гори и може интуитивно да стигнете до идеи и решения, като вложите творчество в практически въпроси. Имате по-силно желание да създавате красиви неща и можете да откриете начини да превърнете мечтите в продукти, системи или планове.

Асцендент Рак (Asc Cancer)

Около Пълнолунието ще имате възможност или силно желание да разширите хоризонтите си, независимо дали това означава да се втурнете в далечно пътешествие, да се занимавате с рекламна дейност или с хуманитарни дисциплини, или да разширите мисловните си хоризонти.

Това може да е моментът, когато важен за вас проект напредне значително или стане част от вашия живот. Може и да достигнете някаква кулминация в образованието си. . Внимавайте обаче да не претоварите графика си, не се ангажирайте прекалено много с всякакви дреболии.

Може да достигнете до разкрития и откровения, свързани с вашата ценностна система, лична философия или възгледи, правни или издателски въпроси, както и да имате преживявания, свързани с наслаждение от необикновените страни на живота.

Асцендент Лъв (Asc Leo)

Пълнолунието в Риби при вас може да доведе до повишена активност, свързана с материални ресурси или разкрития относно ваши близки отношения. На дневен ред ще излязат въпроси, свързани с подкрепа или издръжка от партньор, със зависимост или привързаност.

Решени сте да преследвате желанията си и да действате според мечтите си. Обърнете специално внимание на това, което изплува от дълбините сега – било то нова информация или непознати емоции (или и двете). Но изчакайте, докато придобиете някаква по-ясна перспектива, преди да прибързвате със заключенията и действията.

Асцендент Дева (Asc Virgo)

Това пълнолунието ви отваря очите широко относно ваше партньорство или чувствата ви към / от някого. Напомня ви да почетете значима връзка или да работите върху целите си. Връзките ви като цяло се оживяват.

Митология за Дева: Деметра и Персефона

Асцендент Везни (Asc Libra)

Пълнолунието за вас може да доведе до внезапно изостряне на проблем, свързан със работата ви или със здравословен въпрос. Използвайте дните след него, за да направите отсяване, сортиране и корекции в тези области въз основа на новата информация, която ще излиза наяве.

Асцендент Скорпион (Asc Scorpio)

Пълнолунието може неочаквано да привлече вниманието ви към романтичен или творчески въпрос, емоциите могат да преливат, докато изучавате чувствата си. За вас това е интуитивно и съзидателно пълнолуние, свързано с романтика, творчество, деца, приятни забавления и хобита – може да възникне план за подобряване на живота ви в тези области.

Асцендент Стрелец (Asc Sagittarius)

Ако напоследък сте отделяли повече внимание на приятелствата, мечтите и кариерата си, то Пълнолунието може временно да ви насочи към решаването на лични въпроси и проблеми близо до дома. Да се посветите сега на семейството и домашните дела, за да възстановите баланса в живота си, може да ви донесе доста ползи.

Подходящ период да признаете необходимостта си от сигурност, комфорт и грижи и да намерите начини да ги балансирате със своите светски цели и кариера. С увеличаването на външните ви отговорности чувствате прилив на мотивирация да подобрите и личния си живот.

Асцендент Козирог (Asc Capricorn)

Пълнолунието може да предизвика повишена активност, докато се надпреварвате да спазвате крайните срокове, тичате да изпълнявате поръчки или да се погрижите за документи. Може да преживеете разкриване или прозрение относно отношението си към обучение, пътувания, запознаства или общуване.

Асцендент Водолей (Asc Aquarius)

Пълнолунието при вас може да доведе до прояснение относно парични или други материални ресурси, които се нуждаят от вашето внимание. Може да се появи инофмрация свързани с ценности, които да ви подтикнат към действие. Това е силно творческо, стимулиращо време за свързване с вашите физически нужди и материални желания.

Асцендент Риби (Asc Pisces)

Пълнолунието сега е в края на вашия знак и извежда на повърхността забравени чувства. Това вероятно ще предизвика малка лична криза, благодарение на която ще осъзнаете какво пропускате в живота си. Колкото и вълнуващо и просветляващо да е това разкритие, внимавайте да не се втурнете да говорите твърде прибързано. Потърсете проект, който можете да изучите в дълбочина.

Това пълнолуние е отлично за осъзнаване на истинските ви чувства. Целите на връзките ви или конкретен партньор могат да се окажат в основата на промените, които искате да направите сега. В центъра на вниманието ви попадат интимните връзки и близост или финансова и емоционална подкрепа.

Астропрогноза за септември 2021 – Чувствителност и организирана работа

 

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните