Това е месечната прогноза за месец февруари 2023-та година за всички зодиакални знаци. Тя проследява движението на Слънцето, Меркурий, Венера и Марс в знаците и основните аспекти през месеца. Построени са 12 карти с асцендент всеки от 12-те зодиакални знака и са интепретирани месечните транзити на планетите през домовете на всяка карта.

Използвайте месечните хороскопи според знака на своя Асцендент или Изгряващ знак.

Своя Асцендент можете да изчислите чрез нашия инструмент за натална карта. В случай, че не знаете своето точно време на раждане, използвайте хороскопа според слънчевия си знак (Зодията).

ПОРЪЧАЙ СВОЯ НАЙ-ПЪЛЕН ХОРОСКОП ЗА 2023-ТА

Месечен Хороскоп Овен

Февруари ви носи добра енергия за сътрудничество, споделяне и учене, скъпи Овни. Приятелствата са плодотворни, а работата в група е богат източник на идеи и подкрепа. Очакват ви приятни срещи с приятели, а вашите планове и мечтани проекти се придвижват напред.

Пълнолунието в Лъв на 5-ти при Слънце във Водолей може да извади чувствата ви на показ – да признаете скритите си чувства към някого или да осъзнаете истинските си чувства относно специална за вас тема. Желанието ви да се наслаждавате и да изразявате себе си е по-силно.

Това може да е време на активен социален живот с Меркурий във Водолей след 11-ти или да получите вдъхновение и мотивация да преследвате своите цели за щастие, да работите по специални проекти. Ако досега сте работили независимо, сега може да осъзнаете необходимостта от делегиране на задачи, сътрудничество или започване на нещо ново.

Промяната вероятно ще ви даде сила, дори ако първият ви инстинкт е да й се съпротивлявате. Приятел или познат може да ви предложи неочаквана възможност, така че внимавайте и не се изолирайте. Въпреки, че месецът не е динамичен, той се характеризира с видимо движение напред. Общуването се увеличава и работата набира скорост.

Работата по личните ви проекти, повече време за приятели и обученията са на фокус за вас през февруари. Може да поемате водеща роля в колективи или времето ви за участие да се увеличи. Няма да сте толкова мотивирани за ежедневната си работа, домакинските задължения и рутинни въпроси.

Все пак, ще намирате повече време за физическо и емоционално възстановяване и осмисляне на преживяванията си – с Венера в Риби във вашия 12-ти дом до 20-ти и Слънце в Риби след 18-ти. Можете да се насладите на тази фаза като запазите някои от чувствата в тайна, а с напредването на месеца направите преглед на любовния си живот.

След 18-ти и около новолуние на 20-ти ще ви привличат заниманията в усамотение и отдаването на изкуство. Ако имате възможност, осъществете далечно пътуване. Най-добрият начин да преработите скорошните си преживявания е чрез релаксация или уединение. Може да се наложи да се отдръпнете малко от ситуации, за да видите цялата картина.

Докато Венера се намира в Риби е най-добре да помислите за емоционално обновяване, поправка на пробойните в емоционалния ви свят и успокояване. Колкото по-добре направите това, толкова по-подготвени ще бъдете за увеличената активност във вашия знак през март.

Венера се премества в Овен на 20-ти, с което личният ви чар ще се засили. Партньорствата ви ще сработят и паричните въпроси да се решат във ваша полза. Освен това, Овен е домакин и на Юпитер, което ви дава допълнително сила и мотивация.

До скоро Марс в Близнаци беше ретрограден за два месеца, а откакто се обърна директно през януари, се движеше по-бавно напред. Този месец набира скорост, с което се увеличават нивата на енергия за вас. Това подсилващо влияние сега ще се проявява най-видимо в комуникациите, пътуването и общуването с братя и сестри или съученици. Може да има подновен интерес към обучение, стари контакти или проекти. По-малкото препятствия по пътя ви допълнително повишават мотивацията ви.

> Актуален Месечен Хороскоп за Овен

Месечен Хороскоп Телец

Вашата кариера и обществени отговорности са на фокус през февруари, скъпи Телци. Ще получите мощна подкрепа за своята кариера или възможност за пълна трансформация относно това, което искате постигнете в живота си. Мисленето ви е ориентирано към целта и поемане на отговорности.

Планетите в дома на груповите дейности, включително вашият управител Венера в Риби, осигуряват добър баланс при търсенето на щастие. Кариерните и паричните въпроси могат да бъдат особено ползотворни през февруари. В същото време, приятелите и работата в група да донесат повече удовлетворение.

Можете да разчитате на мъдростта и опита си, за да вземате по-добри решения и с Меркурий във Водолей след 11-ти ще ви бъде по-лесно да заобиколите пречките. Комуникациите са по-ясни, по-лесно правите планове за своята работа, житейски път, финанси или бизнес.

Възможно е да получите публично признание, награда или повишение. Вашите амбиции се раздвижват този месец, харесва ви да допринасяте за колектива и груповото усилие, където можете да блеснете.

Пълнолунието на 5-ти при Слънце във Водолей ви напомня да обърнете повече внимание на дома и семейния живот. Ако напоследък сте отделяли твърде много време за задълженията си към външния свят, това е момента за възстановяване на баланса.

След 18-20-ти февруари ще бъдете значително по-малко фокусирани върху работните си задължения и ще се интересувате повече от своето лично щастие и плановете за бъдеще. Възможни са изненадващи събития с приятели или дори любовна връзка след Новолунието на 20-ти, да възникнат неочаквани срещи или промени, които ви насочват в нова посока. Помислете как да се възползвате максимално от колективните си начинания през следващия лунен месец

Но докато Слънцето в Риби преминава във вашия дом на приятели и колективи на 18-ти, на 20-ти вашият управител, Венера в Овен, се насочва към тайния 12-ти дом. Това е двумислена ситуация. Докато сте в по-натоварен социален живот, стремете се да използвате възможностите за почивка и релакс. Потърсете дейност, която задоволява както нуждата ви от нови преживявания, така и желанието ви да скриете емоциите си.

През март Юпитер, планетата на растежа, експанзията и късмета, ще влезе във вашия знак Телец. Дотогава се опитайте да изясните какво бихте искали да промените в живота и целите си, какво ще търсите и завладявате.

През февруари може да изпитате прекрасно презареждане за бизнес и финансови въпроси. Паричната ситуация се подобрява, може да получите повече контрол върху доходите си. Директният Марс в Близнаци набира скорост във вашия сектор на ресурсите и ще следвате начинанията си по-уверено. Може да поискате да се втурнете към нови интереси или начинания, но е най-добре да избягвате импулсивни действия. С лекота ще си проправяте път през проблеми и предизвикателства.

> Актуален Месечен Хороскоп за Телец

Месечен Хороскоп Близнаци

Вие търсите повече стимулация за интелекта си през този месец, скъпи Близнаци. Чувствате се одухотворени, изразявате себе си и по-лесно се запалвате по мнения и каузи. Това е чудесно време да разширите ума си и да нарушите обичайната рутина. Желанието ви да се развивате, учите и растете е реално и е вероятно да намерите добри начини да го правите. Другите ще оценяват вашите знания и широта на погледа. Може да създадете полезни връзки, за да се справите по-лесно с проблемите.

През февруари по-лесно ще виждате голямата картина, отколкото дребните проблеми – особено с Меркурий във Водолей след 11-ти. Разбира се, ако пренебрегването на детайлите стигне твърде далеч, ще изостанете с практическите дейности. Пълнолунието в Лъв на 5-ти при Слънце във Водолей и Венера в Риби може да ви помогне да намерите баланс между разум и чувства.

До неотдавна Марс в Близнаци беше ретрограден във вашия знак и може би сте се чувствали по-мудни. Този месец вече ще се засилва желанието ви да придвижите напред. Докато Марс набира скорост, вие придобивате яснота относно своята индивидуалност, какво харесвате в себе си и какво искате да промените. Пренасяте повече от това, което е във вас, навън, стремите се към повече себеизява и ефективност. Физическият ви тонус може да се подобри, да рестартирате успешно спортни занимания или рутинни процедури.

Сега вашата независимост и освобождаване са от решаващо значение за вас, а природата на желанията ви е мощна. Енергийните ви нива са високи, инстинктите да правите нови неща са силни. Също така, не е нужно да изяснявате намеренията си.

Направете всичко възможно, за да укротите импулса да надскочите себе си или да се впуснете в нещо без предварително да сте го обмислили – сега това е ключът към успеха. Февруари е важен месец да отворите ума и сърцето си за нови идеи и да намерите повече смисъл в живота си.

В същото време амбициите ви нарастват. След 18-ти при Слънце в Риби ще бъдете по-фокусирани и организирани. Ако досега сте работили усилено, ще получите награди за работата си. Използвайте силата на Новолунието на 20-ти, за да поставите ново начало в своите отговорности и кариерни стремежи. Сега вашето желание да се отличите, да свършите своя дял от работата и да постигнете целите си е силно.

През този месец може да попаднете в светлината на прожекторите или ще откриете, че другите ви забелязват заради представянето и действията ви. Но може да се наложи да се придържате повече към правилата или да коригирате област от живота си.

Новолунието на 20-ти попада близо до върха на вашата карта,затова насочете вниманието си към кариерни планове и статус в обществото. Може да се появят нови цели и амбиции. Ако поемете повече отговорност, може да получите водеща роля в уникален проект.

По същото време Венера в Овен навлиза в дома на приятелите и груповите дейности. Работата в колектив и връзките с приятели стават по-приятни и полезни. Здравословният баланс между работа и забавление изглежда по-възможен.

През този месец разполагате с много причини да се чувствате насърчени и позитивни относно посоката на живота си. Вие жадувате да се чувствате вдъхновени и добрата новина е, че сега има вероятност да получите точно това, което желаете.

> Актуален Месечен Хороскоп за Близнаци

Месечен Хороскоп Рак

Започвате месеца с желание за интроспекция, скъпи Раци. Това е ценно време да се захванете с неща, които обикновено пропускате. Можете да получите неочаквано дълбока представа за своята интимна връзка или за своите нужди в тази област, защото сега вашите възприятия са особено прниконовени.

Време е да се докоснете до най-съкровените си желания и да планирате внимателно стъпките си, вместо да се втурвате напред – поне през първите 3 седмици на февруари. Сега вие сте задълбочен ученик на човешката природа, включително на своята собствена! Затова и по-малко се интересувате от повърхностни неща и взаимоотношения.

Събития и обстоятелства около Пълнолунието на 5-ти може да наложат промяна в навиците ви за харчене и боравене със средства. Това за вас е космически тласък да подобрите подхода си към пари и богатство. Организирайте се колкото е възможно по-добре. Ако сте използвали недостатъчно определен свой ресурс или актив, включително вашите таланти, сега ще го разберете. Възможен е момент на по-голяма яснота, който ще ви помогне да установите приоритетите си (силен Меркурий във Водолей след 11ти).

Споделените ресурси (с Венера в Риби до 20ти) и всички онези неща, които са съвместна собственост ще ви дават сила през февруари. Също, имате емоционална подкрепа за погасяване на всякакви задължения. Възможни са и връщане на заеми, бонус или увеличение на доходите за партньор. Това е добър период за подобряване на близките отношения, особено ако са свързани с някакъв дисбаланс или парични проблеми.

Планетите подпомагат взаимноизгодните споразумения, сътрудничеството и получаването на обратна връзка. Проучванията могат да ви дадат нужните отговори или да се отплатят под някаква форма. Ако се фокусирате върху нещо, което поглъща вниманието ви и вложите енергия в проект, който ви интересува, това ще има голямо значение в бъдеще. Появяват се отлични възможности за заявяване или обсъждане на вашите най-дълбоки желания. Интимните отношения могат да процъфтяват.

Но когато Слънцето във Водолей срещне Сатурн във вашия осми дом в средата на месеца, може да има неприятно напомняне за финансово задължение или сблъсък с реалността относно ваша близка връзка, с които да трябва да се справите. Гледайте на това като възможност най-накрая да разрешите дългогодишен проблем в тези области.

Като цяло, шансовете да излезете от рутината изобилстват и ви вдъхновяват този месец. До 20-ти Венера преминава през вашия дом на мирогледа и духовните познания, а Слънцето в Риби влиза там на 18-ти. Тези транзити фокусират и насърчават ученето, обсъждането и споделянето на житейска мъдрост. Проявявате дух и желание да излезете извън рутината. Прекарвайте по-малко време в размишления и обсъждания и повече време в преживявания, които ви обогатяват духовно, смело следвайте интересите си.

И през целия февруари Марс в Близнаци ще остане “заключен” в 12-ти дом на вашите тайни и скрити желания. Той вече не е ретрограден, но вие все още сте в етап на съзряване за активни действия. За предприемането на конкретни инициативи по важни въпроси трябва да изчакате докато Марс влезе във вашия знак Рак на 25 март.

След 20-ти с Венера в Овен на върха на картата ви ще привличате положителни промени в професионалния си път. Ще изглеждате по-естествени и очарователни за началници и подчинени и в своите публични изяви. Докато Слънцето в Риби ще насърчава по-лежерното отношение към живота, амбициозната Венера ви гарантира, че ще се погрижите добре за вашата репутация.

> Актуален Месечен Хороскоп за Рак

Месечен Хороскоп Лъв

Партньорствата са в ярък фокус за вас през този месец, скъпи Лъвове, и могат да бъдат подкрепящи и вдъхновяващи. Февруари е силен месец за общуване и забавление с близките хора в живота ви. Това е време, когато сте готови и желаете да се задълбочите в някаква сфера. Например, да се посветите на хоби, да работите по интимна връзка или да се потопите в желани дейности – дълбочината сега особено силно ви привлича.

В същото време да се изправите пред реалността по даден въпрос може да се окаже кризисно в средата на месеца, когато Слънцето във Водолей съвпадне със Сатурн във вашия партньорски дом. Това е подходящ момент да поработите над това, което сте научили за другите и за себе си през призмата на настоящата ви връзка (брак). Добре е да потърсите баланс чрез различна гледна точка или обратна връзка от партньорите. Подходящо време за консултации и съвети със специалисти.

Стимулиращите групови дейности, които повишават физическата ви енергия, сега са от голямо значение. Приятелствата и времето с тях се възобновяват и вие се включвате по-активно. Може да бъдете повече търсени. В инициативите си през февруари ще наблягате повече на „нас“, отколкото на „аз“, ще имате повече нужда от енергията и подкрепата на другите.

Пълнолунието в Лъв на 5-ти активира желание да промените имиджа си, за да отразите вътрешните промени. То ще предизвика всички скрити емоции (с Венера в Риби), свързани с представянето ви пред другите, които сте загърбвали през последните седмици.

Февруари е силен месец за обсъждане и споразумения с околните (Меркурий във Водолей след 11ти). Преговорите са необходими и полезни, ще ви допаднат колективните опити за намиране на креативно решение и сътрудничеството. Противоположните гледни точки ще ви помагат да постигнете по-пълно разбиране на себе си. Добър момент за подобряване на общуването с партньор, половинка или добър приятел.

След 18-ти със Слънце в Риби ще можете да се вгледате интуитивно в себе си, във връзката си с важен за вас човек. Съвместните бизнес начинания могат да получат отливен старт или да процъфтяват.

Новолунието на 20-ти ще задвижи финансов въпрос, ще получите желаната подкрепата. Тогава ще бъде по-трудно да се наруши концентрацията ви, ще бъдете по-малко чувствителни към разсейване, с този фокус можете да местите планини.

Краят на месеца е е добър момент да осъзнаете нещо за себе си – например, скрито желание или подсъзнателно влечение. И в най-буквалния смисъл, може да откриете нещо изгубено, забравено или скрито.

Оживление в сферата на приятелствата. Може да получите втори шанс да оправите проблем с приятели или група хора, както и да рестартирате дългосрочните си планове. Другите може да изискват голяма част от вашето време и енергия, но в по-голямата си част вашето участие ще бъде възнаградено. През изминалите два-три месеца на ретрограден Марс в Близнаци вероятно сте получили прозрения относно това, което наистина желаете и какво би ви направило щастливи. Вероятно сега повече се вълнувате да работите по своите идеи и бъдещи планове или да се посветите на някаква кауза.

Последната седмица на февруари с Венера в Овен можете да укрепите важна връзка и да постигнете духовна близост чрез обучение, пътувания или дейности извън обичайните.

> Актуален Месечен Хороскоп за Лъв

Месечен Хороскоп Дева

През февруари, скъпи Деви, обърнете специално внимание на своите навици, дневен режим, профилактика на здравето, служба и най-близки взаимоотношения. Ще бъдете по-ангажирани и трябва да разпределяте времето си добре. Фокусът ви е да свършите най-добре работата си, за да се гордеете с постигнатото. Подходящо време да оптимизирате ежедневните си занимания, като подобрите организацията си и/ или взаимоотношенията си с колегите. Време е да измислите нови методи за самоусъвършенстване, които да ви вълнуват (Меркурий във Водолей след 11-ти).

Сатурн прекарва последния си месец във вашия дом на работата и здравето. Тази планета подобрява структурите и ни дисциплинира, а този месец Слънцето във Водолей ще направи съвпад с нея. Това е време за приемане, осмисляне и усвояване на уроците от този Сатурнов транзит, който продължи повече от две години. В идеалния случай сте подобрили режима си на работни задължения и балансирате с профилактика на здравето си. След средата на февруари ще бъдете готови да продължите напред с повече увереност, че се намирате на правилното място.

Марс в Близнаци набира скорост след ретроградното си движение и вие си възвръщате мотивацията за кариера и следване на житейските си цели. С желание подновявате поемането на отговорности и преследването на вашите дългосрочни стратегии. Упоритата ви работа от есента насам може все още да не се е отплатила, но се радвате на известен напредък.

Чувствате се с бистър ум, по-целенасочени и концентрирани от обикновено. Това е чудесен период да отметнете много задачи в списъка си. Имате планетарна подкрепа за усилията си, като обърнете внимание и на посланието на Пълнолунието в Лъв на 5-ти. Отделете време за духовно и емоционално обновяване (Венера в Риби). Психическото здраве влияе върху ежедневието ви и става невъзможно да игнорирате евентуални възникнали проблеми. Потърсете духовна опора и стимули, ако интуитивно не намирате пътища.

От 18-ти със Слънце в Риби за вас започва периода от годината, който е по-фокусиран върху близките отношения. С преминаването на Слънцето във вашия партньорски дом и Новолунието там там на 20-ти, вие по-пълно ще осъзнаете нуждата си от подкрепа и връзки. Това в отлична позиция да привлечете участието и доверието на другите.

Пътят се разчиства за ново начало в близка връзка. Вниманието ви се измества от желание да служите и да въвеждате ред към общуване и споделяне с близък човек. Все повече ще търсите обратна връзка и компания. Това е отличен период за създаване и укрепване на вашите лични връзки, както за работа с консултанти, партньори, посредници и/ или ваша изява в тези роли.

С навлизането на Венера в Овен на 20-ти и вашата интимна сфера 8-ми дом, настъпва благоприятен период за вашия интимен и финансов живот. Дадена връзка може приятно да се развие или специален за вас проект да получи подкрепа, включително финансова. Венера увеличава вашата харизмата в интимен план, помага ви творчески да съчетаете забавлението и интимността.

В материален план, ще можете по-успешно да разрешавате въпроси за споделяне и поддръжка на общи активи, да получите бонус или заем, които подобряват чувството си за сигурност.

> Актуален Месечен Хороскоп за Дева

 

Месечните хороскопи са общи за всички представители на даден Асцендент / Зодия. За пълна и точна лична прогноза спрямо вашите данни на раждане – час, дата, място – поръчайте своя Годишен хороскоп прогноза “Накъде отивам?”. Той ще съдържа точните периоди на всяко влияние към личната ви натална карта, както и значението на Транзиите, Затъмненията и прогноза по Прогресии на рождения ви хороскоп.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП

 

 

Месечен Хороскоп Везни

През този месец ще има повече откритост и яснота във вашите взаимодействия, скъпи Везни. Изразявате се добре и се чувствате по-оптимистични. Най-добрата ваша версия ще блести в любовните ви отношения и бизнес партньорствата, особено след 20-ти. Това е мощен период за подобряване или привличане на романтична връзка и намиране на начини да се забавлявате по-редовно. Може да е период на положителни отзиви около вашите творчески проекти или идеи, които се утвърждават добре.

Сега по-лесно откривате всички неща, които носят радост в живота ви – Венера е в Риби до 20-ти. Вашият чар нараства и романтичните ви отношения набират скорост. Около Пълнолунието на 5-ти в Лъв и Слънце във Водолей, близък приятел може да се нуждае от вашата помощ или вие да се обърнете към другите за подкрепа. Справяте се страхотно със своите неща, но понякога малко допълнителна помощ може да подобри резултатите.

Енергийните нива се повишават, а творческите ви способности достигат своя връх. Силно стимулиращите разговори с Меркурий във Водолей след 11-ти ви позволяват да обмислите и да намерите решенията на проблеми, които преди са ви разделяли. Може да се насладите на нова перспектива за живота, лайфстайл или култура, които разширяват съзнанието ви и отварят сърцето чрез важна лична връзка. Проекти, свързани с пътувания и обучения, могат да напреднат този месец. Марс в Близнаци набира скорост след дълъг ретрограден цикъл – монотонността е трудна за приемане този месец!

Февруари е отлично време за преследване на интелектуални интереси и изследвания, за хобита и романтични занимания. Свободно избраните извън службата дейности могат да бъдат по-удовлетворяващи и привлекателни от обикновено. Увереността в споделянето и свободното изразяването на себе си бележат възход.

Партньорствата и семейните въпроси също се комбинират по приятни и оригинални начини. Близкото и интимно общуване може да бъде особено полезно и приятните разговори да окажат голямо влияние върху вас. Мислите или размишленията могат да ви отведат на специални места този месец.

Със Сатурн през последните 2-3 години във вашия пети дом – на любовта, забавленията, децата и творчеството – в идеалния случай сте намерили начини да внесете повече дисциплина и ред във вашия свят. Сатурн прекарва последния си месец в тази област на вашата карта и при срещата му със Слънцето във Водолей в средата на февруари, получавате шанса да прецените докъде сте стигнали с романтичните начинания. Ако има препятствия, които пречат на свободното ви време и любовния ви живот, това е точния момент да се заемете с тях.

След 18-ти със Слънце в Риби във вашия 6-ти дом, можете да отделите повече внимание на ежедневната си програма и грижите за здравето. Ако режимът ви не е задоволителен, трябва да прегледате къде да направите подобрения.

Енергията за промени в начина ви на живот е най-силна след Новолунието в Риби на 20-ти. Време е да инвестирате време и енергия в работата си, да стартирате фитнес или хранителни програми. Продължавате да се нуждаете от време и пространство за нови и спонтанни начинания, но през последната седмица на февруари установяването на по-добри навици е от съществено значение.

Обновяващи събития или нови възможности могат да ви тласнат в правилната посока относно вашата работа или здравословни начинания. Останете отворени и готови да направите необходимите промени, но избягвайте прекалено прибързаните действия и съпротивата.

Вероятно с Венера в Овен ще се насладите на приятно усещане за напредък в последната десетдневка на този месец. Тъй като планетарните влияния благоприятстват както за работа, така и за забавление, може много добре да постигнете идеален баланс.

> Актуален Месечен Хороскоп за Везни

Месечен Хороскоп Скорпион

Февруари поставя фокус върху личния ви живот, дома, семейството и свободното време, скъпи Скорпиони. Време е да създавате спомени със семейството си и специалните хора в дома. До 20ти, докато укрепвате житейските си основи, Венера в Риби ще се намира във вашия дом на любовта и забавленията, а Слънце в Риби ще влезе в същата сфера на 18-ти. Това ще ви помага да намирате приятни начини да живеете добре.

Вие се гордеете с уюта в своя дом, с атмосферата в семейството си и това си личи! С Меркурий във Водолей след 11-ти разговорите с любимите хора и близките могат да са най-успешни, комуникацията е лека и освободена. Може да получите интересна и ценна гледна точка върху вашата лична история.

Пълнолунието на 5-ти февруари показва, че не ви е грижа особено да получите публично одобрение или да отговаряте на очакванията на другите. Сега имате шанс да укрепите основите си и имате нужда от това. Обновете личния ви свят и направете творчески промени, ще останете доволни. Разбира се, кариерата и отговорностите се нуждаят от известно внимание и е нужен баланс. Въпреки това, основният тласък е към стимулиране на семейния ви живот през февруари.

Марс в Близнаци набира скорост във вашия осми дом и подпомага фокусирането върху близките връзки, сексуалността ви и работата с енергии. Сега намирате време да се забавлявате, да се откъснете от рутината и да изразите себе си по уникален начин. Работата може да бъде по-продуктивна, а мотивацията да разработвате избран проект или да задълбочите интимна връзка се увеличава след няколко месеца на несигурност.

Интимният ви живот ще стане по-динамичен, ще имате ясно усещане за това кого и какво искате във вашите взаимоотношения. Въпросите, свързани със споделени финанси, кредити или партньорска подкрепа, могат да имат значим напредък.

Това е силно енергиен месец да възстановите силата и увереността си. Но докато много неща се случват подмолно, други са видими. Венера в Риби ще донесе оживление в любовната сфера, хората ще ви намират за очарователни и привлекателни. Възможни са нови хобита, творчески изяви и любовни интереси. Създаването на приятни отношения става още по-благоприятно след 20-ти.

Атмосферата край вас се подобрява, както и условията на живот, укрепвате близките си връзки. Нещата се развиват с умерено темпо през февруари, след периодите на ретроградност вече имате пространство за дишане!

Семейният ви живот носи подкрепа и опора, особено ако изразите своята благодарност към любимите хора и ги накарате да се почувстват специални. Сега внасяте повече енергия и задоволство в личния си живот, имате интелигентен подход. Тези неща ви помагат да направите наистина ценни подобрения.

В същото време Сатурн прекарва последните си дни във вашия 4-ти дом (основата на картата) и прави съвпад със Слънце във Водолей, което е подходящ момент да осмислите уроците от този транзит. В идеалния случай ще сутановите, че имате по-дисциплиниран и подреден подход към живота си, който ви помага във всички области. Преодолявате и емоционалните си задръжки.

След Новолунието в Риби на 20-ти, ще ви привличат неща, които ви доставят радост и ви вдъхновяват. Ще търсите повече взаимодействие, с по-общително и игриво отношение. На фокус са сърдечните въпроси. Венера в Овен ще носи импулс и да развивате и споделяте своите таланти.

> Актуален Месечен Хороскоп за Скорпион

Месечен Хороскоп Стрелец

Февруари носи отлична енергия за общуване, учене и споделяне, скъпи Стрелци, както и благорпиятни подобрения и удоволствие във вашия дом. При Слънце във Водолей, Вашите проекти, проучвания и лични интереси продължават да набират скорост. А с Венера в Риби можете да внесете повече хармония и топлина в дома и семейните отношения. Партньорствата са оживени с Марс в Близнаци, но по-ясни и по-ориентирани към растеж.

Февруари може да се окаже доста натоварен, но си оставяйте време и за почивка, детоксикация и центриране в себе си. Различните дейности, работните поръчки, кратките пътувания и комуникацията със съседите могат да имат голямо значение. С транзита на Сатурн във вашия трети дом през последните 2-3 години резултатите не винаги са предсказуеми, но вероятно сте се научили да приоритизирате и структурирате по-добре ежедневието си.

Всъщност това е последният месец на Сатурн във вашата сфера на комуникациите и е добър момент за равносметка дали сте усвоили уроците му. Вероятно сте подобрили начините си на изразяване и/ или сте станали по-директни, за да напредвате. Подходящо е да решите какво да премахнете от мислите си, за да опростите живота си, разсейването може да изяде твърде много време! Стремете се да управлявате така енергията си, че да избягвате излишното прибързване. Може би сте събрали много информация и имате усещането, че в крайна сметка владеете ежедневните си дела.

Пълнолунието на 5-ти по оста Лъв – Водолей носи изненади, но е в хармония с вашия знак, което предполага, че откритията и уроците на този лунен цикъл ще са по-лесни за вас. Това може да е време за пробуждане на истинското ви отношение относно курс на обучение или проект, което да ви тласне в нова посока, като увеличи ангажиментите ви.

Слънцето в Риби след 18-ти навлиза във вашия четвърти дом и заедно с Новолунието там два дни по-късно указват силно ново начало в темите за дома, семейството и условията ви на живот.

С директен Марс в партньорския дом ви очаква пробив във връзките и публичните изяви, “фойерверки” и страстни отношения. Време е да балансирате нуждите си с тези на другите. Марс беше ретрограден два месеца, но сега набира скорост и вие придобивате дух и мотивация за изяви пред другите, особено в партньорствата.

Настроени сте позитивно, с Венера в Овен след 20-ти сте ориентирани към действие и се чувствате освежени, малко по-смели и заинтересовани да постигнете резултати. Възможно е други хора в живота ви да поемат водещата роля сега. Това е временно, но така или иначе, е време за разрешаване на заровените проблеми във вашите близки връзки.

За щастие, с Меркурий във Водолей след 11-ти намирате интелектуално вдъхновение и се наслаждавате на нови интереси и проекти. Това е чудесно време да да направите практични корекции, които ще ви бъдат от полза, особено свързани с вашето обучение, пътувания, общуване и ежедневни дела. Този месец можете да постигнете повече от обикновено чрез преговори и изказвания. Новите идеи и планове получават подкрепа и набират скорост.

> Актуален Месечен Хороскоп за Стрелец

Месечен Хороскоп Козирог

Практическите въпроси придобиват по-голямо значение за вас този месец, скъпи Козирози, и вие сте щастливи да работите за подобряване на здравето си, финансовото състояние и дневния си режим. Освен това, започвате да се свързвате с повече хора, да общувате и да се учите. Месец на новото начало в контактите или пътуванията, което ще ви се отрази значително.

След 11-ти февруари Меркурий е във Водолей – отличен транзит за умствена острота по отношение на практически и финансови въпроси. Също така, подходящо време за градеж и развитие – дори повече, отколкото за иновации. Гордеете се със своите постижения, ценности или таланти и търсите начини как да използвате активите си повече в своя полза.

Със Слънце във Водолей обстоятелствата повишават настроението ви и насърчават позитивното мислене по-често. Без ретроградни планети, проектите и заниманията протичат по-естествено, нещата се развиват спокойно. Вие сте в идеална форма да обмисляте и разговаряте за финанси, семейни и битови въпроси.

Месецът е добър за увеличаване на вашите ресурси, закупуване или поддържане на дългосрочни придобивки и измисляне на идеи как да спечелите или спестите пари. Привличат ви удоволствията и създаването на удобства.

Съвместно притежаваните активи и интимната сфера са на фокус около 5-ти февруари, когато пълнолунието ви подтиква да определите истинските си чувства относно близка връзка или финансова ситуация. Може да се наложи да разрешавате въпроси, свързани със споделена собственост, зависимости или дългове.

При съвпада на вашия управител Сатурн със Слънцето в средата на месеца във сферата на пари и притежания, е добре да проверите своето финансово състояние. Това ще ви донесе облекчение и може да подобри планирането и вземането на решения занапред. Благоприятно ще ви се отрази укрепването на режима ви на живот, за да посрещате предизвикателствата открито. Ще установите, че умът ви се разтоварва, докато опростявате и организирате задълженията си.

След 18-ти със Слънце в Риби жадувате за повече взаимодействие и интелектуална стимулация. Новолунието в Риби два дни по-късно може да тласне напред започването на курс на обучение или да прекратите някакво занимание, за да разчистите пътя за нов проект. Ново начало за подхода ви към учене, споделяне, пътувания и общуването с околните.

Може да се отворят повече възможности за пътуване, отделяте повече свободно време за общуване. С Венера в Риби до 20-ти отношенията ви с братя и сестри, познати, съученици или съседи се подобряват и могат да бъдат източник на щастие. Може да имате повече успехи с повишаване на квалификацията си и нови интереси, които ви вдъхновяват.

Марс в Близнаци се намира във вашия дом на работата и здравето и сега набира скорост след ретроградността през последните месеци. Това означава, че вашата мотивация да се погрижите за профилактиката на здравето си, добрите навици и дневния си режим на работа и почивка се увеличава.

Подобряването на условията ви на живот е благоприятен фокус за вас през целия февруари. С Венера в Овен в основата на йартата ви след 20-ти, домашните проблеми се изглаждат, устоите на живота ви укрепват, а вие сте по-мотивирани да се справяте с предизвикателствата. Завършвате месеца с подобрена мобилност и увеличени контакти с околните.

> Актуален Месечен Хороскоп за Козирог

Месечен Хороскоп Водолей

Февруари е потенциално страхотен месец за подобряване на вашата самоувереност и креативност, за любов и лични инициативи, скъпи Водолеи. Сферата на комуникациите и обучението също са благотворно повлияни от транзитите, както и кратките пътувания, вашите средства за общуване и транспорт. Марс в Близнаци набира скорост, като стимулира желанието ви за творчество, любов и лидерство. С Меркурий във Водолей след 11-ти, привличате хора и възможности чрез своите идеи, остроумие и интелигентност.

Със Слънце във Водолей до 18-ти, вашите лични планове са в центъра на вниманието ви. Около и след рождения си ден можете да разчитате на повишена жизненост и привлекателност за околните. Това е добър момент да развиете важна за вас сфера като начинаещ бизнес, уебсайт, ръкопис или комуникационен проект.Чувствате се по-смели от обикновено и мотивирани да преследвате това, което искате. Най-общо казано, нещата се развиват във ваша полза.

С Венера в Риби до 20-ти и Слънце в Риби след 18-ти, романтичната и творческа енергия са високи, подобрява се и финансовото ви състояние. Въпреки, че месецът е забавен и вълнуващ, понякога може да ви разочарова. Все пак, през по-голямата част от февруари енергията на Риби може да работи за вас. Това е плавен месец за придвижване на вашите проекти и интереси напред. Използвайте времето за устояване на вашата независимост и обръщане на специално внимание на емоционалните ви нужди. Марс в Близнаци ви дава невероятна енергия за любовни взаимоотношения.

Около Пълнолунието на 5-ти вие по-ясно осъзнавате нуждите си от връзка и чувствата могат да избликнат прибързано. Тази лунация може да доведе до неочаквано откровение, да ескалира отношенията ви. Възможна е драма в партньорствата, дори някакви изненади, да достигнете до повратна точка. При всички положения, добре е да вземете предвид чуждата гледна точка и да отстъпите малко. Вашите усилия ще бъдат оценени.

Съвпадът на Слънце във Водолей със Сатурн в средата на месеца може да ви сблъска с реалността. Ще трябва да поемете някаква отговорност за действията си. Този транзит може също така да ви мотивира да изчистите важен въпрос, за да го оставите зад гърба си. Добре е да се откажете от непродуктивни или нездравословни нагласи, които ви натежаваха през последните 2-3 години. Време е да видите какво е наистина осъществимо. Не се изненадвайте, ако изпитате инстинктивно желание да се ограничите до две-три цели, освободете се от всичко излишно.

След 20-ти Венера в Овен влиза във вашия дом на общуването – можете да проявите повече смелост и дързост в себеизразяването и пак да изглеждате очарователно. Разнообразете любовните си отношения с кратки пътувания. Ако търсите интересни лични връзки, започнете нов курс на обучение, разхождайте се повече в квартала, общувайте онлайн.

В сферата на Рибите попадат въпросите за пари, вашите способности и ресурси и придобиват повече сила след 18-ти, 20-ти. С напредването на февруари се интересувате повече от въпросите, свързани с вашия комфорт, сигурност и стабилността. Това може да е време да се насладите на момента, но и да изградите гнездото си.

След Новолунието на 20-ти е подходящо да обновите начините си за правене на пари, да стартирате програма за спестявания или да стартирате програма за развитие на талантите си. Лунацията за вас стимулира нови бизнес идеи и подобрява подхода ви към текущите начинания. В края на месеца деловите въпроси могат внезапно да се придвижат напред или да изискват бързо действие.

> Актуален Месечен Хороскоп за Водолей

Месечен Хороскоп Риби

Февруари е силен месец за възстановяване на вашата енергия, за почивка и размисъл, скъпи Риби. Все пак, привличате внимание с Венера в Риби до 20-ти и Слънце в Риби от 18-ти нататък. Животът за вас може да бъде спокоен, поне на повърхността. Стремете се да акумулирате енергията си, докато се подготвяте за новата си астрологична година и възстановете резервите си. Сега личната ви харизма е много осезаема, дори да се държите сдържано.

Отдръпването ви от света на някакво ниво е здравословно, тъй като имате нужда от време, за да обмислите миналото и да си представите какво бихте искали да правите с предстоящата година след рождения си ден. Някои от вашите амбиции може да са на пауза дотогава. Въпреки, че някои неща изглеждат бавни, събитията зад кулисите се придвижват, за да ви върнат в играта на висока скорост. Всъщност ще имате много възможности този месец да подобрите духа и емоционалното си здраве чрез възстановителни дейности, почивка, любящи и подкрепящи взаимоотношения.

Пълнолунието на 5-ти предизвиква желание да намерите повече емоционално удовлетворение от своят работа, ежедневие или усилия за здраве и уелнес. Всеки дискомфорт, който усещате сега, може да ви мотивира да направите важни промени в навиците си.

Възползвайте се максимално от прекрасната Венера, която се движи през вашия знак до 20-ти и подчертава вашите по-фини, по-привлекателни качества, които сега повече ще се ценят. Със сигурност не ви липсват обожатели!

Въпреки това, като цяло можете да сте нерешителни този месец, претегляйки възможностите си с Меркурий във Водолей след 11-ти и Слънце във Водолей до 18-т. Те попадат във вашия най-личен и таен дом. Емоциите ви често насочват вниманието ви към миналото и нерешените въпроси, но след 20-ти ще получите вдъхновение и мотивация да преследвате мечтите си.

Слънцето във вашия знак след 18-ти укрепва решителността ви и личното присъствие. Новолунието на 20-ти във вашия знак може да ви подтикне да започнете ново начинание или желана дейност, която изисква увереност и летящ старт.

С Марс в Близнаци в основата на картата ви, целите във вашия семеен живот отново са на преден план. Сега имате повече енергия да подобрите дома си, сигурността си, отношенията в семейството и основите на живота си. В тези сфери предстои оживление и по-бърз напредък, подобряват се условията на живот.

Новолунието във вашия знак на 20-ти е момент за разчистване. Започва нещо ново, може да го почувствате като нова глава в историята на живота ви. Подкрепени от Венера в Овен, сте готови да се откажете от лошите навици, да започнете на чисто и да представите своя по-уверена версия на света. Това е момент да актуализиран образобновите имиджа си, да приемете нов подход и да вземете важни решения. Преди тази лунация се посветете на самоанализ, медитация и дейности, които ви помагат да се пречистите, да преработите миналото и да се освободите от отрицателната енергия.

Този месец ви се предлага възможност да комбинирате традиционни и иновативни методи във вашите лични начинания. Идеите ви за правене на пари могат да бъдат особено революционни в края на февруари. Откривате нови начини за печелене, харчене и спестяване на пари и това е вълнуващо! Търсете също творчески начини да развиете своите таланти и да подкрепите личните си ресурси.

> Актуален Месечен Хороскоп за Риби

 

ПОРЪЧАЙ СОЛАРЕН И ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 12 МЕСЕЦА

Още общи хороскопи за Февруари 2023

Пълна информация за движението на всички плнети през месеца и значението им ще намерите в общата месечна прогноза. Тези прогнози за движението на светила и планети през месеца ще ви помогнат да използвате енергията на времето най-добре като съобразявате своята дейност с описаните влияния и препоръки:

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните