Това е месечния хороскоп в аванс за следващия месец, а именно – юли 2024-та година – за всички зодиакални знаци. Авансовият хороскоп е изготвен, следвайки месечния цикъл на движение на Слънцето, Меркурий, Венера и Марс през 12-те знака на зодиака. Базира се на 12 астрологични карти – за всеки от 12-те асцендента – като са добавени интепретациите на транзитите на планетите през домовете на всяка карта.

Използвайте месечните хороскопи според знака на своя Асцендент (Изгряващ знак).

Изчислете асцендента си, ако не го знаете, чрез нашия инструмент за генериране на  натална карта и безплатен натален хороскоп. В случай, че не знаете точно време на своето раждане, използвайте хороскопа според слънчевия си знак (Зодията).

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ЛИЧЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

овен

Месечен Хороскоп в аванс Овен

Вероятно ще работите за подобряване на сигурността си и/ или над вътрешните си преживявания. Време е да пуснете корени и да откриете своята принадлежност – или поне да се замислите над тези теми. Може да поемете лидерската позиция в семейната си среда. Но са възможни и конфронтации с членовете на семейството. Най-добрият начин да се справите с тази енергия е да укрепите връзката си с близките и дома си.

> Пълен Месечен Хороскоп в аванс за Овен

Месечен Хороскоп в аванс Телецтелец

Изследвате и търсите, създавате връзки и обръщате повече внимание на непосредствената си среда. Социалното взаимодействие е на фокус през този период и в по-голямата си част е безгрижно. Отделете на другите повече време и внимание, за да забележите техните усилия за вас и да укрепите връзките си. Сега сте по-любопитни и наблюдателни от обикновено и може да сте доста ангажирани със задачи, документи, телефонни обаждания и неформални срещи.

> Пълен Месечен Хороскоп в аванс за Телец

Месечен Хороскоп в аванс Близнаци

Постигането на сигурност е движещата сила за вас и може да сте по-заинтересовани от трупането на притежания. Правите равносметка какво имате и нямате, какво ви кара да се чувствате спокойни и сигурни и какво цените в живота си. Това е времето от годината, когато обръщате максимално внимание на личните финанси. Сега не е най-наситеното на събития време от годината за вас.

Пълен Месечен Хороскоп в аванс за Близнаци

 

Месечни хороскопи за настоящия месец за всички знаци

 

Месечен Хороскоп в аванс Рак

Периодът бележи пик на вашата физическа енергия и сте в позиция да направите впечатление на околните и да утвърдите личното си влияние отвъд обичайното.  Готови сте да загърбите миналото си и да започнете нов личен цикъл. Имате присъствие и излъчвате увереност. Сега енергията ви е повишена, а чувство на увереност подновено, така че се възползвайте.

> Пълен Месечен Хороскоп в аванс за Рак

Месечен Хороскоп в аванс Лъвлъв

Това е време за оттегляне от най-активна дейност, почивка и възстановяване. Помислете за всичко, към което сте привързани – хора, вещи, навици – и се освободете от всичко, което ви тегли надолу. Сега нямате хъс за конкурентна борба, вашето его и тяло искат почивка. Не е време за нови проекти, нито за пробиви в кариерата. Нужно е да презаредите батериите си като се вслушате в интуицията си, направите пауза от напрегнатия ритъм на живота и обмислите какво сте научили през изминалата година.

> Пълен Месечен Хороскоп в аванс за Лъв

Месечен Хороскоп в аванс Дева

Като цяло, това е щастлив цикъл, насочен към постигане на целите. Точно така ще се чувствате – по-безгрижни, позитивни и общителни. Акцентът тук е върху връзките с общността и груповите занимания. Отварят се възможности за нови контакти, а работата в мрежа се отплаща. В този момент за вас е важно да сте активни в приятелския си кръг и да градите планове за бъдещето си.

> Пълен Месечен Хороскоп в аванс за Дева

 

Месечните хороскопи в аванс са общи за всички представители на даден Асцендент / Зодия. За индивидуална и подробна прогноза спрямо вашите данни на раждане – час, дата, място – поръчайте своя Годишен хороскоп прогноза “Накъде отивам?”. Хороскопът съдържа точните периоди на всеки транзит към личната ви натална карта, както и значението на Затъмненията и Прогресиите на рождения ви хороскоп.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ЛИЧЕН ГОДИШЕН ХОРОСКОП

 

Месечен Хороскоп в аванс Везни

Сега най-много ви интересува постигането на нещо важно и значимо. Искате да блеснете. Повече от всяко друго време на годината, фокусът ви е насочен към вашето място в света, позицията ви в обществото и професионалната ви реализация. Имате възможност за повече контакти с авторитетни фигури. Вашата компетентност е темата, към която сте особено чувствителни. Отношението ви е практично и работите за постигането на видими резултати.

> Пълен Месечен Хороскоп в аванс за Везни

Месечен Хороскоп в аванс Скорпион

Това е времето през годината, когато търсите по-висш смисъл на живота си, нова духовна посока и/или преживявания, които да ви отведат отвъд непосредственото тук-и-сега. Повече от всякога желаете да се откъснете от грижите на ежедневния си живот. Силно ви привлича всичко, което разширява вашите мироглед и преживявания. Губите интерес към повърхностното и се интересувате от истината за нещата. Използвайте мъдро периода, за да планирате ваканция, да се впуснете в приключение или образователен курс, които да разширят опита ви.

> Пълен Месечен Хороскоп в аванс за Скорпион

Месечен Хороскоп в аванс СтрелецХороскопи по зодии

Повдига и темата за зависимостите и задълженията, така че не е от най-лесните месеци за вас. Сега най-добре направете крачка назад като се съсредоточите върху интимна връзка или просто се оттеглете за малко от забързания ритъм на живот. Това е отлично време да разработите финансов план на дейността си, както и да се отървете от лошите навици, които подкопават усещането ви за лична сила и самоконтрол. Това е времето от годината, когато поставяте фокус върху всичко интимно и най-много желаете промяна на дълбоко ниво.

> Пълен Месечен Хороскоп в аванс за Стрелец

Месечен Хороскоп в аванс Козирог

По това време на годината имате по-голяма нужда от обикновено да бъдете във връзка, защото партноьрът ви действа като огледало за вашето собствено себеоткриване и ви помага да разберете по-добре себе си. Сега е моментът да реализирате собствения си потенциал чрез връзка със значим друг човек. Работете върху баланса между личните ви интереси и цели в социалния си живот и тези на партньора ви. Акцентът трябва да бъде върху „ние“, а не върху „аз“. Като цяло, нуждаете се от енергията, компанията и подкрепата на околните. Те също ще търсят вашата опора.

> Пълен Месечен Хороскоп в аванс за Козирог

Месечен Хороскоп в аванс Водолей

Това е натоварен период, в който се занимавате с различни теми от ежедневието си – проекти, организация на дома и офиса, рутинни задачи и здравословни въпроси. Подходящо е да анализирате преживяванията си през последните месеци и да отделите ценното от безполезното. Вероятно ще бъдете по-критични от обикновено, но е необходимо да разберете какво работи за вас и какво не. През този период вашето самочувтсвие и самооценка са свързани с работата и приноса ви за другите.

> Пълен Месечен Хороскоп в аванс за Водолей

Месечен Хороскоп в аванс Риби

Време е да излезете от черупката си, готови сте да изразявате себе си. Това е много приятен период, когато сте вдъхновени емоционално и творчески, След период на търсене на сигурност, сега действате по-спонтанно и сте по-склонни да поемате рискове. Радвате се на своите творения, любовни връзки, деца и хобита. Удоволствието, игрите и забавленията играят важна роля в себеизразяването ви, затова покажете най-добрите си страни!

> Пълен Месечен Хороскоп в аванс за Риби

 

ПОРЪЧАЙ СОЛАРЕН И ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП ЗА СЛЕДВАЩИТЕ 12 МЕСЕЦА

Още прогнозни хороскопи

Обща астрологична прогноза за месеца

Седмичен хороскоп за текущата седмица

Седмичен хороскоп в аванс за следващата седмица

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните