Марс е планетата, управляваща начина, по който изразходваме физическата си енергия, а Дева е земен и практичен знак със стремеж към съвършенство. Затова при Марс в Дева нашата физическа енергия е впрегнат в служба на перфекционизма.

Марс ще преминава през Дева от 10-ти юли 2023 и ще остане там до 27-ми август 2023г.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ ПЪЛЕН ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП

Марс в ДеваС настъпването на този цикъл имаме засилено желание за работа, страст към детайлите, както и нужда да направим правилното нещо в правилния момент. Сега ставаме по-акуратни и загрижени за изпълнението и производителността.

В живота ни възниква изгарящо желание да се намери място и време за всичко. Удовлетворението от добре свършената задача е може би най-големия стимул за Марс тук.

Но влиянието на земната Дева върху физическата и нервната енергия, управлявани от огнения Марс, не е много благоприятно. Ефектът като цяло е да я потушава и овладява.

Блокирането на физическо ниво може да доведе до раздразнителност, сприхавост, нервност и безпокойство, дори нервен срив. Ако се прекали с работохолизма, могат да възникнат проблеми със стомаха и храносмилането.

Девата е най-работливият знак, затова сега може да се окажем постоянно ангажирани с някаква дейност, като изгубим способност да си почиваме. Изходът е да се тренираме да изразходваме своята физическа енергия целенасочено.

Препоръчително да се придържате стриктно към дневен режим и работен график. Търсете начини да балансирате енергията си между работа в офиса, занимания с физически упражнения и релаксация сами или с любимите хора.

За жалост, за сексуалния живот това разположение не е особено добро, понеже прекалено високите изисквания, критичното отношение и критериите за съвършенство на Девата са несъвместими с импулсивните, бурни сексуални нужди на Марс.

За да се постигне чувствена удовлетвореност, трябва да се заложи на техники за отпускане и физическо удоволствие, да се приглушава желанието за мометално удовлетворение.

Задължително е да се положат съзнателни усилия, за да се освобождава натрупващата се нервна енергия по контролируем и рутинен начин. Препоръчителни физически занимания са велосипед, пешеходен туризъм или просто бягане за здраве.

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните