Да подариш хороскоп е много личен подарък. Темата за съдбата е сериозна за немало хора, но повечето са любопитни. А и не е нужно да се приема всичко толкова сериозно.

Все пак е добре да знаете дали ще бъде удачен вашият подарък и дали ще предизвика интерес. Като начало, може да споделите неангажиращо с човека, за когото е хороскопа, че сте поръчвали за себе си и да проследите реакцията му – тя най-точно ще Ви ориентира как да действате.

Подарете Ваучер, а не самия хороскоп

Съдържанието на всеки хороскоп е предназначено само и единствено за човека, за когото е съставен. По наше мнение, не е добра идея хороскопите да се разпространяват дори между близки хора. Затова нашият сайт предлага Ваучери за подарък за всички наши хороскопи, по избор.

Така Вие заплащате хороскопа, но той се поръчва и получава само от човека, за когото е написан. Така няма и да се занимавате да научавате точните данни за хороскопа като място и час на раждане.

Ваучери за AstroScript хороскопи

По-важният въпрос: Кой хороскоп да подарите?

Когато вече сте взели решение да подарите ваучер, пред Вас стои задачата да изберете кой хороскоп да му подарите.

Най-добре е да започнете с Рожден хороскоп – портрет, защото той е не само позитивен и богат на информация, но е повече психология и мотивация в стил „характерът е съдба“, отколкото предсказания за конкретни събития. За хора, които никога не са се срещали с истинската астрология, е задължителното начало.

Ако човекът вече е минал през подобен хороскоп или се интересува и сам чете достатъчно за себе си, може да изберете Пълна едногодишна прогноза – това е винаги актуално, а този хороскоп е нашият „бестселър“.

От скоро предлагаме още по-добър начален избор: Комбиниран хороскоп – Рожден портрет + Едногодишна прогноза. Чрез него от една страна се навлиза в характера на човека, а от друга се отговаря на очакванията да има и някакво предсказание. Комбинацията от двата е с пакетна отстъпка.

В случай, че получателят на хороскопа е превъзбуден от множество въпроси за разрешаване и има нужда от по-задълбочено лично консултиране, изберете Прогнозен хороскоп с Онлайн консултация. Това е най-пълната услуга, която можете да получите, защото освен подробната писмена прогноза, в консултацията с нашия астролог ще могат да се адресират всички актуални проблеми и да се отговори най-точно на въпросите.

Който и хороскоп да изберете, ще получите индивидуално създадени текстове и тълкувания с позитивно отношение.

Уверяваме Ви, че никой наш хороскоп не е фаталистичен или „страшен“; аспектите се разглеждат в техния положителен смисъл и предизвикателно проявление, като се акцентира над личния избор на човека и получените житейски уроци.

Защото това е основната причина нашият сайт и услуги да съществуват – да спомагат за по-добра съзнателност на изборите, които правите. Ние вярваме, че Ви даваме сценария на звездите, но Вие сами ще режисирате своя „филм“ и ще изиграете главната роля в него.

И ако имате някакви принципни колебания дали да направите подобна стъпка, прочетете следната статия:

Хороскоп за подарък – аргументи „За“ и „Против“

 

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните