Юпитер сменя своя знак горе-долу веднъж в годината. Затова може да се каже, че хората, които са родени в една година, се отличават с характеристиките на Юпитер в съответния знак.

Овен е огнен знак, а това е благоприятно за Юпитер. С това арзположение хорта са по-уверени, смело и открито ракзриват своето “Аз” и това е теният начин да бърз растеж и проспериритет.

ПОРЪЧАЙТЕ СВОЯ РОЖДЕН ХОРОСКОП С ГОДИШНА ПРОГНОЗА

Юпитер в Овен 2

Най-сини качества при Юпитер в Овен в наталната карта

Приблизтелно всеки 12-ти човек в света има тази комбинация в наталната си карта. Как се изразяа тя в характера?

Качествата, които най-силно блестят при тези хора, включват прямота, директен подход, лична смелост, стремеж към независими действия. Лидерските умения и, предприемчивостта помагат за тяхното благополучие и успех.

Тези хора имат склонност да поемат водеща роля във философски или образователни дейности или най-малкото да увличат и вдъхновяват другите. Тяхната силна вяра в новото начало, забележителният им ентусиазъм и оптимизъм помага на тях и всички наоколо за излизане от коловозите.

Създаването на нови концепции е много по-привлекателно за тях от следването на рутината. Те толкова много ценят смелостта, импулса и инициативата, че понякога забравят мъдростта на планирането и умерените действия.

Искреността е особено важна за тях. Те се чувстват неудобно от неясноти или прекомерна дипломатичност. Силно се нуждаят от свободата да вярват в това, което приемат за правилно и прогресивно.

В социален план, винаги предпочитат да бъдат първи! Стремят се да се възползват от възможностите, като имат чувството, че ако не го направят бързо, възможностите ще изчезнат. Като цяло, не са склонни да чакат животът да им даде това, което искат, а се хвърлят да го преследват сами.

Проверете дали Юпитер е в знака Овен във вашата натална карта като поръчате подробен Натален хороскоп.

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните