Астрологията в същността си е индивидуална и изключително конкретна. Астрологическите карти винаги се изчисляват за точни дата, час и място.

Хороскопи с точен час и място на раждане

Независимо дали се прави хороскоп на човек, държава, събитие или връзка, много неточно е да се работи само със слънчевите знаци (зодиите). Те са само “върха на айсберга”, придобили популярност поради лесното си определяне по календара.

Рождените час и място са това, което прави Вашия хороскоп истински индивидуален и го отличават от хилядите хора, родени на Вашия рожден ден. Дори една петминутна корекция на часа може да промени сериозно астрологическата Ви карта! С други думи, във Ваш интерес е да бъдете прецизни с часа, когато си поръчвате хороскоп.

Хороскопи без час на раждане

Личен хороскоп според датата на раждане само, без час и място- чрез такъв хороскоп се описват някои основни черти на характера ви и частично да се анализират партньорските ви отношения. Но е невъзможно да се правят точни и пълни прогнози и да се съставят карти на връзки.

Ако няма никакъв начин да научите своя точен час на раждане, а все пак искате да имате свои хороскопи, в този сайт ще получите онази част от тях, която не се влияе от часа.  Това означава намаляване на обема информация за Вас, но дори без точен час, ще се уверите, че хороскопите на AstroScript са далеч по-подробни и прецизни в сравнение с популярните описаня на зодиите.

Личен хороскоп – кое е важното?

Как да научите своя час на раждане?

Разбира се, най-лесно е да питате родители или роднини.

Но освен това, малко хора знаят, че в регистрите на общините в актовете за раждане се пазят и часовете на раждане. Можете да отидете в службата на ЕСГРАОН в родния си град и да искате копие от Удостоверението си за раждане, в което да бъде вписан и часа.

Как да разбера часа на раждане на партньора си?

Рождените дни и места лесно се научават, но за точен хороскоп на партьоство е нужен и точния час на раждане. Ако искате да опознаете човека до себе си по-добре, сте изправени пред предизвикателството как да разберете точния му час на раждане без да предизвикате подозрения

Предлагаме ви да измислете свой оригинален трик, без да споменавате астрологията

Може да провокирате разговор кой кога е роден в съвсем друг контекст, например, във връзка с това дали е нощна птица и обича партитата (защото е роден късно вечер / през нощта) или обича повече утрото и не би пропуснал изгрева (защото майка му го е раждала цяла нощ, но е проплакал чак в 8 сутринта).

Може да попитате направо за точен час, но по друга причина: например, за да устроите специален „уау“ момент за своя приятел на партито му за рожден ден или просто да го поздравите в точната минута, както често правят майките и близките приятели.

А може да приложете политика на истината и да споделите намеренията си за общ хороскоп. Така едновременно ще разберете дали хороскопът е добра идея за този човек, какъв опит има с астрологията и дали си знае часа на раждане.

 

close
Абонирайте се за нашия бюлетин с актуални звездни прогнози и специални предложения.

Бюлетинът се изпраща не по-често от два пъти в месеца.
Политика за поверителност на данните.