Много хора искат “просто хороскоп” и когато им се предложат варианти, се объркват. Но астрологията е богата както живота и затова има най-различни дялове астрология и голямо разнообразие от астро хороскопи.

AsroScript към момента работи с рождена, предсказателна и партньорска астрология и предлага хороскопи с фокус върху характера и съдбата ви, прогноза за бъдещ период или романтични отношения с любим човек.

Надяваме се с тази таблица и с отговорите на най-често задаваните въпроси да ви помогнем с избора на консултацията, от която имате най-голяма нужда в момента.

Хороскоп Рожден / натален „Кой съм аз?“ Прогнозен „Накъде отивам? Соларен “Настоящата ми година”  Партньорска съвместимост / Синастрия
Период на актуалност Цял живот 12 месеца от датата на поръчване От най-близкия рожден ден до следващия Цял живот
Дял на астрологията Рождена / натална астрология Прогнозна / предсказателна
Прогнозна / предсказателна Партньорска
Методология Обща астрология, Астро-психология Транзити и Прогресии Слънчево възвръщане на рождения ден  Синастрия
Анализира Рпждената ви карта Транзити и прогресии към рождената карта Соларната карта самостоятелно и аспектите ѝкъм рождената Сравнява картите на партньорите
Фокус върху Характер и общи показатели за личния път Събитията за период от 12 месеца Каква ще е годината и събитията през нея Психология, взаимни влияния и  роли в живота
Не включва Кога ще се развият събитията Кога ще се развият събитията

Избор и поръчка на личен хороскоп

Астрологията дава отговори на всички възможни въпроси.

Астрологията погрешно се идентифицира само като инструмент за прогнози. Тя е отражение на целия свят и затова може да даде отговори на всичко – личности, събития, процеси, бъдеще и минало. А хората си приличат и техните въпроси се свеждат до познатите „Кой съм аз? Накъде отивам? С кого да вървя?“.

Най-популярните дялове на индивидуалната астрология отговарят на основните житейски въпроси:

Кой съм аз?

Рождена или натална астрология. Разказва за характера Ви и модела на поведение, за силните и слабите ви страни, за вътрешните проблеми си, върху които трябва да работите, за способностите и талантите, които ще ви помагат и можете да развивате.

Рожден / Натален Хороскоп “Кой съм аз?”

Рожден / Натален Хороскоп “Кой съм аз?”Обем на хороскопа: 12 – 16 печатни страници размер А4
Цена: 25.00 лева (или 13.00 EUR)

Хороскопите-портрети описват най-вече личността Ви и изследват как качествата и характерът Ви се отразяват на поведението и съдбата Ви. Ако никога не са Ви правили сериозен хороскоп, препоръчваме Ви да започнете с Рождения хороскоп, който представлява най-синтезираното описание на основните тенденции в живота Ви.

ПОРЪЧАЙ РОЖДЕН ХОРОСКОП СЕГА ПРИМЕРЕН РОЖДЕН ХОРОСКОП

Накъде отивам?

Прогнозна астрология. Тя ползва няколко метода –  ние предлагаме Транзити, Прогресии и Слънчево възвръщане/ Солар. Транзитите описват външните влияния, Прогресиите следват линията на съдбата и желанията ви, а Соларът характеризира годината и събитията от даден рожден ден до следващия

Годишен хороскоп прогноза “Накъде отивам?”

Годишен хороскоп прогноза “Накъде отивам?”Обем на хороскопа: 12 – 20 страници
Период на прогнозата: 12 месеца
Цена: 40.00 лева (или 21.00 EUR)

Прогнозният хороскоп описва енергийни влияния и възможни събития към момента и за период от 12 месеца напред. В астрологията има няколко вида прогнозни методи, а ние ви предлагаме комбинация от двата най-популярни. Транзитите са външните фактори и изследват връзката между актуалните движения на планетите и вашата рождена карта, а Прогресиите – вашия независим път – проследяват развитието във времето на събитията, заложени в Рождения ви хороскоп, малко или повече независимо от външните обстоятелства.

ПОРЪЧАЙ ГОДИШНА ПРОГНОЗАПРИМЕРЕН ХОРОСКОП ПРОГНОЗА

Соларен хороскоп прогноза “Настоящата ми година”

Соларен хороскоп прогноза “Настоящата ми година”Обем на хороскопа: 15 – 20 страници
Период на прогнозата: 12 месеца
Цена: 40.00 лева (или 21.00 EUR)

Соларнит хороскоп е годишен хороскоп-прогноза за една година – от последния Ви рожден ден до следващия. Базира се на момента, в който Слънцето се е върнало на точните градуси на зодиака, където е било при раждането ви. Като прогнозен метод задължително се използва при консултация, но е най-подходящо да се поръча месец-два преди или след рождения ви ден.

ПОРЪЧАЙ СОЛАРЕН ХОРОСКОППРИМЕРЕН СОЛАРЕН ХОРОСКОП

С кого да вървя?

Партньорска астрология чрез два метода. Използването на двата метода заедно ще Ви помогне да разберете защо срещате определени хора и какво можете да очаквате от връзките си. Синастрияta или астрология на съвместимостта, която изследва чувствата помежду ви и отношенията чрез наслагване на двете рождени карти, и

Хороскопите на AstroScript са насочени към индивидуалните отговори.

Хороскоп за партньорска съвместимост / Синастрия

Соларен хороскоп прогноза “Настоящата ми година”Обем на хороскопа: 10 – 15 страници
Цена: 30.00 лева (или 16.00 EUR)

Хороскопите за съвместимост са насочени към любовните и интимни отношения. Хороскопът за партньорска съвместимост или синастрия разказва за взаимодействието и чувствата между двамата партньори и поведението им един към друг.

ПОРЪЧАЙ ХОРОСКОП ЗА СЪВМЕСТИМОСТПРИМЕРЕН ХОРОСКОП ЗА СЪВМЕСТИМОСТ

Имате още въпроси? Прочетете Кой хороскоп да избера?