Пакетните оферти представляват комбинации от два хороскопа с 10% отстъпка, съставени за един човек. В пакетните оферти са включени различни комбинации от основните AstroScript хороскопи: Рожден (натален) хороскоп, Хороскоп Пълна годишна прогноза (Транзити и Прoгресии), прогнозен Соларен хороскоп Слънчево възвръщане (Солар), Партньорска съвместимост (Синастрия)

Редуцирана е само цената.

Включените в пакетните оферти хороскопи са еднакви като обем и вид съдържание с основните AstroScript хороскопи. Разликата е само в по-ниската пакетна цена, която се компенсира от ограничението, че хороскопите в пакетите са създадени за един човек.

Например, ако желаете Рожден хороскоп за приятел и Годишна прогноза за себе си, трябва да поръчате хороскопите отделно на пълната им цена. Но ако и двата са за Вас, спестявате 10% от сборната им цената с хороскопа „Най-добрият старт„.

Пакетни оферти от два хороскопа с 10% отстъпка

В момента предлагаме следните пакетни предложения:

Най-добрият старт: Рожден хороскоп и Годишна прогноза

Най-добрият старт: Рожден хороскоп и Годишна прогноза

Ако никога не сте си поръчвали професионален хороскоп, това е най-доброто пакетно предложение за начало. Подходящо е да се поръча по всяко време на годината.

Рожденият хороскоп е валиден цял живот. Период на прогнозната част: 12 месеца
Пaкетна цена с 10% отстъпка: 59.00 лева (31.00 EUR)

 

Всичко за следващите 12 месеца: Годишна прогноза и Соларен хороскоп

Всичко за следващите 12 месеца: Годишна прогноза и Соларен хороскоп

Хороскопът “Всичко за следващите 12 месеца” комбинира двата прогнозни хороскопа на AstroScript – Годишната прогноза по Транзити и Прогресии и Хороскопа Слънчево възвръщане (Солар) – като запазва техните обеми и ви дава пълната картина за годината.

Период на прогнозата: 12 месеца
Пaкетна цена с 10% отстъпка: 72.00 лева (38.00 EUR)