Любовта под знака на Лъва се отличава с великолепие и мащаб. През тези периоди ние сме демонстративни в доказването на своите чувства и разточителни с използваните средства.

През 2022г Венера ще бъде в Лъв между 11 август и 5 септември

Това разположение придава на романтичните ни чувства сърдечност, игривост, изразителност и екстравагантност.

ПОРЪЧАЙТЕ НАТАЛЕН ХОРОСКОП С ПРОГНОЗА

Повече от всякога, сега Любовта прилича на игра. Припомняме си онзи изначален театър, с който ни вълнува романтичният етап на всяка нова връзка. Чувствата ни се хранят с вниманието и признанието, които търсим и получаваме, и не можем да дишаме без възхищението на любимите си, без доказателствата за техния интерес. Ако сте влюбени, сега ще искате да ви обожават, да ви глезят като дете и да се забавлявате.

Гордостта и страстта са най-отличителни за връзките през този период. Искрено влагаме сърцето си, но толкова силно се идентифицираме с чувствата си, че инвестираме и големи дози егоистични желания. Затова отрицателното проявление на този транзит е драматичното преиграване в търсене на по-силен емоционален ефект и доминиране над партньора.

Това е месец на творчески възход, през който необходимостта да бъдем оценени ни стимулира да изразяваме себе си по-оригинално. Романтиката сега се превръща в самоцел, което може да има както животворен, така и отрицателен смисъл. Не замествайте нежността и интимността с бляскава показност.

Венера в Лъв в Наталния хороскоп

Венера в Лъв

Мъжете и жените с Венера в Лъв имат големи очаквания. Но след като разберете, че тези очаквания се въртят основно около това колко внимание им отделяте, ще се убедите, че са широко скроени за почти всичко останало.

Влюбената Венера в Лъв

Когато хората с Венера в Лъв са влюбени, те са горди, често склонни да се хвалят. Дори ако зодията им е скромна Дева или пасивен Рак, тази позиция на Венера може да ги превърне във взискателни и претенциозни любовници.

Страст за флиртове

Венера в Лъв обича да ухажва и да бъде ухажвана – тези хора трябва да се чувстват наистина специални. Те са топли, щедри и масималисти. Въпреки, че са наистина лоялни към своите партньори (не забравяйте, че любовта е най-важното нещо в живота на Лъва), те разцъфват от флиртове и романтично внимание.

Да бъдат по-, по-, най- във всичко

Те обичат да се хвалят, но дори преувеличенията им са безобидни. Друга тема е обаче, ако вие опитате да направите същото – тогава ще чуете яростния лъвски рев. Венера в Лъв иска да изглежда най-опитната в любовта, дори ако има малко или никакъв опит! Бъдете подготвени за техните откровения – те ще ви разкажат за всички свалки, на които са били подложени.

Забравете апатията и спокойствието

Тези хора преживяват като лична заплаха всяко безразлично или апатично поведение от страна на партньор си. Те също така изпитват безпокойство от връзка, която изглежда твърде спокойна или е загубила искрата си.

Любовта е по-важна от секса

Въпреки, че техните нужди от физическо изразяване чрез секс като цяло са доста силни, нуждата им от любов е може би дори по-силна. За хората с Венера в Лъв е трудно да разделят любовта и секса и дори най-еротичните им фантазии са изпълнени с топлина и обич.

Поради тази причина малко хора с Венера в Лъв биха издържали дълго в чисто сексуална връзка. По-скоро са способни да издържат в платонични любовни отношения без удовлетворяващ секс, но е малко вероятно да се почувстват щастливи.

Винаги с много внимание и комплименти

Да задоволите мъж или жена с Венера в Лъв, включва на първо място да му/и обръщане много внимание. Ако сте готови да направите само една корекция в поведението си, то припомняйте на Лъва колко е прекрасен. Показвайте уважението си и го ценете. Примирете се с неговите/ нейните детски моменти и измислени истории. Тези хора искат да бъдат възприемани като привлекателни, така че избягвайте (на всяка цена!) да ги принизявате или подценявате.

ПОРЪЧАЙТЕ ЛИЧЕН НАТАЛЕН ХОРОСКОП

Драматични, когато ги пренебрегнеш

Те всъщност губят интерес, когато усетят и най-малката загуба на интерес от страна на партньора си. Като за капак, можете да очаквате, че всяко разочарование ще бъде отиграно по драматичен начин. Напомнете им по деликатен начин, че вашите емоции също са от значение.

Ревността е измерител на успехите им

Ако ги ревнувате дори малко, кажете им. Не забравяйте, че за Венера в Лъв вашата ревност или завист е утвърждение, че ги намирате за толкова привлекателни, че очаквате целият свят да мисли като вас.

Да командват парада

Оставяйте те да решават къде да се срещате и нека да платят, ако желаят – това са доказателства за тяхната власт. Когато хората с Венера в Лъв се чувстват обичани и ценени, те ще ви възнаграждават с лоялност, усет за забавления и изобилие от физически изрази на любовта си.

Мъжете и жените с венера Лъв биха казали:

„Имам горещо сърце и съм забавен. Аз съм обигран и опитен – нека ви покажа какво значи приятно прекарване.”

Щедри или прахосници

Хората с Венера в Лъв може да харчат много пари за развлечения или понякога просто за да се покажат! Обикновено дават големи бакшиши и правят специални и щедри подаръци. Харесват изкуство, обзавеждане, облекло и музика, които са дръзки и страстни, ренесансови, пищни или разкошни, удобни и романтични.

Богинята на любовта Венера в Хороскопа Синастрия

 

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните