През този период търсим сигурност и ценим това, което ще издържи изпитанията на времето. Апетитът ни за удоволствия е по-изразен.

През 2024 Венера ще преминава през знака Телец между 29 април 14:31 ч. и 23 май 23:30 ч.

ПОРЪЧАЙТЕ  ПРОГНОЗЕН ХОРОСКОП И СОЛАР ЗА ЕДНА ГОДИНА

Венера в ТелецТелецът е насочен към всичко, което е тук и сега, и съществува в света на петте сетива. Физическият израз на любов и харесване, осезаемите материални блага са най-важни сега. Да задържим този, когото обичаме, е общата тенденция при Венера в Телец.

Негативната страна на това разположение е прекомерното желание да се получава и притежава. Дори партньорите се разглеждат като обекти, които могат да бъдат нечия собственост или актив. Ревността е следствие от ужаса да изгубиш този, когот мсяташ за свое притежание.

От финансова страна, Венера в Телец търси и лесно намира висококачествени, солидни, практични и дълготрайни артикули. Сега е по-вероятно да задържим притежанията и собствеността си, а не да я тръгуваме или излагаме на риск.

В областта на изкуство, вкусове и удоволствия – това са други сфери под управлението на Венера – през този период ще предпочитаме неща, които са земни, красиви в своята естественост, луксозни.

Сега повече ще ни се иска да се поглезим и отдадем на това, което обичаме и ни доставя чувствено удоволствие. Несигурността ни притеснява повече от обикновено, защото Телецът обича стабилността пред риска, познатото и предвидимото пред авантюрите.

Повече за знака Телец

 

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните