Едногодишен хороскоп прогноза “Накъде отивам?”

Разгледайте следния Примерен Годишен хороскоп прогноза (отваря се PDF файл в нов прозорец).

Съдържание на Годишен хороскоп прогноза по Транзити и Прогресии

Годишен хороскоп прогнозаЧрез комбинирания годишен хороскоп получавате пълна едногодишна прогноза, която проследява развитието на вашия индивидуален път с външните условия, през които преминавате.

Първата част от хороскопа описва най-важните характеристики на цялата година и дългосрочните процеси през нея.

  • Етап на личностно развитие, вътрешна настройка и водеши житейски теми (фаза, знак и дом на прогресивната Луна);
  • Събитията, за които сте готови (прогресивни Слънце, Меркурий, Венера, Марс)
  • Благоприятни и ограничаващи външни фактори през годината, сфери на растеж, постижения и по-голямо натоварване (Транзити на Юпитер и Сатурн през домовете на рождената карта)

След това следвате две части с прогноза за по-кратки влияния по хронологичен ред – Транзити на Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун и Плутон към планетите и осите в картата:

  • Втора част: Процеси и влияния на личностно ниво 
  • Трета част: Процеси и влияния на социално ниво 

Предсказателна астрология по Транзити и Прогресии

Транзитите представят актуалната звездна обстановка – това, което ще се случи на небето за периода на прогнозата, и как то ще ви се отрази. Привидно, Транзитите са универсални и наподобяват климата, но преминаващите планети винаги се разглеждат съотнесени към вашата рождена карта. Влиянието им отключва това, което вече е закодирано за вашия живот и затова имат абсолютно индивидуално влияние.

Втори е методът на Прогресиите – той разказва за вашия личен път, развитието на вашата личност и потенциал, следващи своята индивидуална логика, независимо от обстоятелствата. Прогресиите проследяват вашата съдба подобно на класически роман  – логически и последователно. Затова и често се наричат „Пътят на Душата” и са много добър начин да осъзнаете как вътрешните ви желания и нагласи се осъществяват в реалността.

 

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ГОДИШЕН ХОРОСКОП ПРОГНОЗА СЕГА