Хороскоп Композит на романтична връзка

Разгледайте следния Примерен хороскоп Композит за романтична връзка. Линкът отваря PDF документ в нов прозорец.

Съдържание на Хороскопа Композит на романтична връзка

Чрез Композита правим хороскоп на вашата връзка, за да отговорим на въпроса защо тя съществува и как можете да постигнете растеж, хармония и щастие заедно. Настоящото тълкуване е насочено към романтични (любовни, интимни) отношения.

Примерен Хороскоп Композит Част Първа: Асцендент на Композита 

Асцендентът е лицето на връзката. Знакът показва какво впечатление оставяте като двойка върху обкръжението си и как другите ви възприемат заедно. Той описва външното впечатление, което правите, а не всичко, което реално се случва помежду ви.

Част Втора: Компзитни Слънце и Луна

Слънцето символизира сърцевината на връзката ви и основополагащия източник на живот за нейното съществуване. Луната показва как връзката работи на емоционално ниво като отразява несъзнателните ви възприятия, а не реалността.

Част Трета: Композитните лични планети по дом

Венера представлява космическия принцип на харесване и привличане и способността да се влиза в партньорства. Марс символизира вашата индивидуалност, импулсите на егото, сексуалното желание. Меркурий показва качеството и начина на общуване между партньорите.

Част Четвърта: Фактори за реализация на връзката в обществото

Композитен Юпитер показва сферите, в които тази връзка ще ви осигури комфорт и условия за растеж и разширение. Положението на Композитен Сатурн символизира областите на ограничения във връзката и източниците на несигурност и страх.

Част Пета: Духовните уроци и потенциал за най-голям растеж заедно

Композитен Уран символизира принципа на безусловно приемане, Нептун – необходимата илюзия, за да възникне романтична любов. Плутон показва сферите, в които ще преживеете най-интензивно своите емоции и сексуалност.

Методът Композит: средните точки между двете рождени карти

За хороскопа Композит са използвани двете астрологични карти на партньорите, като се определени средните точки между домовете и планетите в тях. Така е създадена композитната карта. Затова тя е уникална, така както са уникални двамата партньори, а този текст е съставен индивидуално за техните отношения.

Без да задава срокове, този хороскоп поставя рамките на вашата връзка и описва какво може да очаквате от нея. В тези рамки можете да напишете своята лична история.

ПОРЪЧАЙ ХОРОСКОП КОМПОЗИТ НА ВРЪЗКА