Новолунието през май 2024 настъпва на 08.05.2024 в 06:22 ч. при съвпада на Слънце и Луна на 18 градуса и 2 минути в Телец. Както всяко Новолуние, то ни подтиква да започнем на чисто през следващия лунен месец, да се пробудим за ново начало. Сега е точният момент през май да оставим старото зад гърба си, за да започнем нещо ново.

ПОРЪЧАЙ СВОЯ ГОДИШЕН И СОЛАРЕН ХОРОСКОП

Теми на Новолунието в Телец

С приключването на цикъла на първоначалния импулс на Овена при Новолунието в Телец започва етапът на разработване, вкореняване, усилена работа и задържане. Следва да се ангажираме с личните си цели, които съответстват на положителните прояви на Телеца.

Работата с енергията на всеки актуален зодиакален знак ни дава възможност за личностно израстване.

Как да синхронизираме живота си с тази лунация? Къде да вложим усилия? Ето общите насоки:

  • Време е да се насладим на простите и физически удоволствия от живота, да се отдадем на добрата, свежата и здравословна храна
  • Едновременно с това, не трябва да прекаляваме, а да почетем телата си и да работим за външна и вътрешна красота.
  • Сега трябва да се включваме в дейности, които ни свързват отново със земята и физическата ни природа,
  • Време е да забавим темпото, за да оценим красотата около себе си и да осъзнаем по-добре какво ни носи комфорт и сигурност.
  • Този цикъл представя трансформираща възможност да преоценим работата си по отношение на парите и притежанията.
  • Заедно с равносметката и оценката на материалното, е добре да помислим какви занимания и вид труд ни носят радост и удовлетворение.
  • Ако сега поемем на това пътуване към себе си, имаме шанс да предефинираме своите ценности и приоритети и да постигнем по-високо ниво на сигурност.

Новолуние 1

Астрологична карта на Новолунието през май 2024

Това Новолуние е в съвпад с Уран и в хармония със Сатурн. Тази хармония между силите на обновлението и традициите представлява чудесна възможност за успешни и трайни реформи в личен и обществен план. Уран и Сатурн са враждуващи планети, но когато работят заедно, получаваме най-доброто и от новото, и от старото.

Вслушваме се в нуждите си за промяна и иновации като уважаваме установените правила, проявяваме търпение и запазваме всичко, което е работило за нас в миналото.

Със стабилизиращата енергия на Телец имаме шанса да направим благотворни промени в живота си. Работете по нови, но солидни и реалистични планове, за да подготвите почвата за първите резултати след приблизително две седмици при Пълнолунието.

Кого ще засегне новолунието през април в Телец?

Новолунията са регулярни събития с цикъл от 28-29 дни. Те сами по себе си нямат голяма сила относно важни събития в личния живот. Все пак, някои точки от хороскопите ни ще бъдат засегнати.

В случая това са хората, родени между 6-то и 10-то число на месеците май, август, ноември и февруари. Във всяка карта са засегнати планетите и домовете, които се намират между 16 и 22 градуса на фиксираните знаци Телец, Лъв, Скорпион и Водолей и домовете, които започват в тези градуси.

Темата на влиянието е оценка и постигане на стабилизация в сферите на засегнатите планети и точки. Вижте значението на това Новолуние според дома на транзит във вашата натална карта. Търсете къде попадат 19 градуса Овен:

Новолуния 2024: Влияние според домoвете на транзит

 

Седмичен бюлетин с актуални прогнози и специални предложения

Поверителност на данните